Jovo Lukić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Jovo Lukić
U pocetnoj danas
Ne mogu da vjerujem da ljudi prave neke spiskove za SP bez njega a trpaju ovog nekog Hasića.
Glory Glory Man United
Evo ga zabio
Ozbiljno se namece da bude na finalnom spisku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jos jedan gol
Steta samo sto ima 28 godina, mislim da je kasno za neki iskorak velik. Jedino ako mu se posreci i ko Tabakovic bar da ode u neki prolazan prvoligas iz liga petice.
Pa pazi, eventualna titula sa Clujom u Rumuniji, 20+ golova u ligi što je sasvim realno, odlazak na SP (makar bio samo u rosteru), to su stvari koje mogu privući klubove iz jačih liga. Mislim da bi recimo mogao dobaciti do Serije A, jer uvijek je bilo Rumuna u Italiji odnosno pratila se rumunska liga i dovodili su se igrači od tamo.
Tabaković je recimo imao dvije brutalne sezone u 2. austrijskoj Bundesligi gdje je zabio 45 golova, pa je otišao u Austriju Beč gdje je isto tako izdominirao sa 18 golova i onda next stop Hertha koja je u Cvajti, pa tek kad je i u Herthi izdominirao sa 22 gola u sezoni otišao je u Bundesligu.
Yebote kad skontaš on je u četiri sezone dao blizu 90 golova što je brutalna statistika bez obzira na kvalitet takmičenja, a taj kvalitet opet nije toliko loš, i to tek da bi otišao u neki Hofenhajm gdje je većinu sezone presjedio na klupi bez prave prilike. Ko se ravna po Harisu, davno je odustao od fudbala
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije to puno godina, danas se može do 35. igrat sasvim normalno, ima on još 5-6 godina dobre igre ispred sebe, može fin transfer napraviti. Još ako ode na SP i tu postigne gol onda se može nadati svemu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Beduin
- Kontakt:
On ce napuniti 28g krajem novembra, a mi ga vec poslali u 29. godinu.
Vidim da je postigao vec 18 golova u ligi, 15 u prvenstvu pa jos 3 u ovoj zavrsnici za prvaka, ako sam dobro skonto, i prvi je strijelac trenutno. Brutalna forma i sezona, valjda mu se posreci i odgurne se vec u narednoj sezoni dalje, bilo to Cvajta, BL ili neki osrednji italijanski klub. Mada ne moze sad svaki nas igrac u ligu petice preci jbg
Vidim da je postigao vec 18 golova u ligi, 15 u prvenstvu pa jos 3 u ovoj zavrsnici za prvaka, ako sam dobro skonto, i prvi je strijelac trenutno. Brutalna forma i sezona, valjda mu se posreci i odgurne se vec u narednoj sezoni dalje, bilo to Cvajta, BL ili neki osrednji italijanski klub. Mada ne moze sad svaki nas igrac u ligu petice preci jbg
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 13 apr 2026, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja ba, bas je Tabak imao sabura k'o niko. Postao mi je jako drag igrac nesto. Valjda i kako je fanatik otisao pa ne dosadjuje s njim, jos nam drazi svima haha. Neki dan sam kupio njegov dresRaonffa je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:30Pa pazi, eventualna titula sa Clujom u Rumuniji, 20+ golova u ligi što je sasvim realno, odlazak na SP (makar bio samo u rosteru), to su stvari koje mogu privući klubove iz jačih liga. Mislim da bi recimo mogao dobaciti do Serije A, jer uvijek je bilo Rumuna u Italiji odnosno pratila se rumunska liga i dovodili su se igrači od tamo.
Tabaković je recimo imao dvije brutalne sezone u 2. austrijskoj Bundesligi gdje je zabio 45 golova, pa je otišao u Austriju Beč gdje je isto tako izdominirao sa 18 golova i onda next stop Hertha koja je u Cvajti, pa tek kad je i u Herthi izdominirao sa 22 gola u sezoni otišao je u Bundesligu.
Yebote kad skontaš on je u četiri sezone dao blizu 90 golova što je brutalna statistika bez obzira na kvalitet takmičenja, a taj kvalitet opet nije toliko loš, i to tek da bi otišao u neki Hofenhajm gdje je većinu sezone presjedio na klupi bez prave prilike. Ko se ravna po Harisu, davno je odustao od fudbala![]()
Gledak sam drugo poluvrijeme Cluj, a gledao sam i prošlu utakmicu Lukića kad nije dao gol. Vidio sam danas onaj drugi gol glavom, prvi (i prvo poluvrijeme cijelo) nisam vidio. Ono sto sam vidio u ove dvije utakmice nije me bas oborilo s nogu. Poslije tog svog drugog gola uglavnim je Craiova igfala, on je bio odsjecen. Imao je dvije zapazene situacije, kada je izbacio lijepom loptom saigraca a ovaj to nije iskoriatio, i druga situacija kad je ukrao loptu ali je brzo opet izgubio. Ne znam je li imao vise dodira s loptom, ali kazem, nije ni njegov tim drzao loptu u nogama pa nije ni njega bilo.
Ja sam ga iskreno zadnji put gledao dok je još igrao za Borac. Vidio sam večerašnja dva gola i oba su na svoj način dobra. Ovaj prvi je fino istrčao i potkopao loptu (podsjeti me nešto na onu situaciju kad je Bola prebacio Casillasa u Zenici231983 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:10Ja ba, bas je Tabak imao sabura k'o niko. Postao mi je jako drag igrac nesto. Valjda i kako je fanatik otisao pa ne dosadjuje s njim, jos nam drazi svima haha. Neki dan sam kupio njegov dresRaonffa je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:30Pa pazi, eventualna titula sa Clujom u Rumuniji, 20+ golova u ligi što je sasvim realno, odlazak na SP (makar bio samo u rosteru), to su stvari koje mogu privući klubove iz jačih liga. Mislim da bi recimo mogao dobaciti do Serije A, jer uvijek je bilo Rumuna u Italiji odnosno pratila se rumunska liga i dovodili su se igrači od tamo.
Yebote kad skontaš on je u četiri sezone dao blizu 90 golova što je brutalna statistika bez obzira na kvalitet takmičenja, a taj kvalitet opet nije toliko loš, i to tek da bi otišao u neki Hofenhajm gdje je većinu sezone presjedio na klupi bez prave prilike. Ko se ravna po Harisu, davno je odustao od fudbala![]()
Gledak sam drugo poluvrijeme Cluj, a gledao sam i prošlu utakmicu Lukića kad nije dao gol. Vidio sam danas onaj drugi gol glavom, prvi (i prvo poluvrijeme cijelo) nisam vidio. Ono sto sam vidio u ove dvije utakmice nije me bas oborilo s nogu. Poslije tog svog drugog gola uglavnim je Craiova igfala, on je bio odsjecen. Imao je dvije zapazene situacije, kada je izbacio lijepom loptom saigraca a ovaj to nije iskoriatio, i druga situacija kad je ukrao loptu ali je brzo opet izgubio. Ne znam je li imao vise dodira s loptom, ali kazem, nije ni njegov tim drzao loptu u nogama pa nije ni njega bilo.
Šta znam, nije on neki top kvalitet ali u ovakvoj formi sigurno može biti četvrta opcija u reprezentaciji. Sjećam ga se iz Borca, uvijek mi je djelovao kao da odskače i da može više od naše lige, bez obzira što možda golgeterski nije prepišao ligu, što se na kraju i pokazalo kao tačno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To svakako, mislim neka cetvrta opcija, taman mu je tu mjesto. Mozemo i mi od njega profitirati, a i on vala od reprezentacije, itekako.Raonffa je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:26Ja sam ga iskreno zadnji put gledao dok je još igrao za Borac. Vidio sam večerašnja dva gola i oba su na svoj način dobra. Ovaj prvi je fino istrčao i potkopao loptu (podsjeti me nešto na onu situaciju kad je Bola prebacio Casillasa u Zenici231983 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:10Ja ba, bas je Tabak imao sabura k'o niko. Postao mi je jako drag igrac nesto. Valjda i kako je fanatik otisao pa ne dosadjuje s njim, jos nam drazi svima haha. Neki dan sam kupio njegov dresRaonffa je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:30
Pa pazi, eventualna titula sa Clujom u Rumuniji, 20+ golova u ligi što je sasvim realno, odlazak na SP (makar bio samo u rosteru), to su stvari koje mogu privući klubove iz jačih liga. Mislim da bi recimo mogao dobaciti do Serije A, jer uvijek je bilo Rumuna u Italiji odnosno pratila se rumunska liga i dovodili su se igrači od tamo.
Gledak sam drugo poluvrijeme Cluj, a gledao sam i prošlu utakmicu Lukića kad nije dao gol. Vidio sam danas onaj drugi gol glavom, prvi (i prvo poluvrijeme cijelo) nisam vidio. Ono sto sam vidio u ove dvije utakmice nije me bas oborilo s nogu. Poslije tog svog drugog gola uglavnim je Craiova igfala, on je bio odsjecen. Imao je dvije zapazene situacije, kada je izbacio lijepom loptom saigraca a ovaj to nije iskoriatio, i druga situacija kad je ukrao loptu ali je brzo opet izgubio. Ne znam je li imao vise dodira s loptom, ali kazem, nije ni njegov tim drzao loptu u nogama pa nije ni njega bilo.), a ovaj drugi gol glavom fino se postavio i izborio poziciju u šesnaestercu.
Šta znam, nije on neki top kvalitet ali u ovakvoj formi sigurno može biti četvrta opcija u reprezentaciji. Sjećam ga se iz Borca, uvijek mi je djelovao kao da odskače i da može više od naše lige, bez obzira što možda golgeterski nije prepišao ligu, što se na kraju i pokazalo kao tačno.
Sa ovakvom formom on bi kod Rumuna bio neprikosnoven u prvih 11. Mi smo tu fino popunjeni pa se malo sad qrcimo hehe..
Baš tako, kod Rumuna bi poslije Mana bio najjači ofanzivac
Dobar Jovo reseta evo dva gola dao Craiovi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kakav je on uopste tip napadaca? Nisam nikad imao priliku da ga gledam
naprijed rejal
Ne bi me cudilo da ode u Tursku nakon ove sezone. Jos pogotovo ako upise koji minut na SP, naravno ako bude na spisku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kao mlađi dok je igrao u našoj ligi djelovao mi je kao kompletan napadač; jak, može da dobije duel i da odigra nešto. Poslije se valjda povrijedio i to ga je unazadilo. Trenutno solidna opcija ako Džeko ili Tabaković nisu spremni.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
4 spic trenutno dok ne pridobijemo Pejcinovica
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Edincapitano, HariTz, invincible1921, LaMeloBall, Micron, Mostarska, Perotti i 70 gostiju.