Jovo Lukić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Mostarska
Kontakt:

Re: Jovo Lukić

Post Postao/la Mostarska » 05 apr 2026, 18:07

U pocetnoj danas

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 05 apr 2026, 18:18

Ne mogu da vjerujem da ljudi prave neke spiskove za SP bez njega a trpaju ovog nekog Hasića.
Glory Glory Man United

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 13 apr 2026, 21:18

Evo ga zabio

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 apr 2026, 21:23

Ozbiljno se namece da bude na finalnom spisku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 13 apr 2026, 21:43

Jos jedan gol

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 13 apr 2026, 22:00

Steta samo sto ima 28 godina, mislim da je kasno za neki iskorak velik. Jedino ako mu se posreci i ko Tabakovic bar da ode u neki prolazan prvoligas iz liga petice.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 apr 2026, 22:30

dedo26 je napisao/la:
13 apr 2026, 22:00
Steta samo sto ima 28 godina, mislim da je kasno za neki iskorak velik. Jedino ako mu se posreci i ko Tabakovic bar da ode u neki prolazan prvoligas iz liga petice.
Pa pazi, eventualna titula sa Clujom u Rumuniji, 20+ golova u ligi što je sasvim realno, odlazak na SP (makar bio samo u rosteru), to su stvari koje mogu privući klubove iz jačih liga. Mislim da bi recimo mogao dobaciti do Serije A, jer uvijek je bilo Rumuna u Italiji odnosno pratila se rumunska liga i dovodili su se igrači od tamo.

Tabaković je recimo imao dvije brutalne sezone u 2. austrijskoj Bundesligi gdje je zabio 45 golova, pa je otišao u Austriju Beč gdje je isto tako izdominirao sa 18 golova i onda next stop Hertha koja je u Cvajti, pa tek kad je i u Herthi izdominirao sa 22 gola u sezoni otišao je u Bundesligu.

Yebote kad skontaš on je u četiri sezone dao blizu 90 golova što je brutalna statistika bez obzira na kvalitet takmičenja, a taj kvalitet opet nije toliko loš, i to tek da bi otišao u neki Hofenhajm gdje je većinu sezone presjedio na klupi bez prave prilike. Ko se ravna po Harisu, davno je odustao od fudbala :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 apr 2026, 22:41

dedo26 je napisao/la:
Nije to puno godina, danas se može do 35. igrat sasvim normalno, ima on još 5-6 godina dobre igre ispred sebe, može fin transfer napraviti. Još ako ode na SP i tu postigne gol onda se može nadati svemu. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 apr 2026, 23:09

On ce napuniti 28g krajem novembra, a mi ga vec poslali u 29. godinu. :mrgreen:

Vidim da je postigao vec 18 golova u ligi, 15 u prvenstvu pa jos 3 u ovoj zavrsnici za prvaka, ako sam dobro skonto, i prvi je strijelac trenutno. Brutalna forma i sezona, valjda mu se posreci i odgurne se vec u narednoj sezoni dalje, bilo to Cvajta, BL ili neki osrednji italijanski klub. Mada ne moze sad svaki nas igrac u ligu petice preci jbg
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 13 apr 2026, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 13 apr 2026, 23:10

Raonffa je napisao/la:
13 apr 2026, 22:30
dedo26 je napisao/la:
Pa pazi, eventualna titula sa Clujom u Rumuniji, 20+ golova u ligi što je sasvim realno, odlazak na SP (makar bio samo u rosteru), to su stvari koje mogu privući klubove iz jačih liga. Mislim da bi recimo mogao dobaciti do Serije A, jer uvijek je bilo Rumuna u Italiji odnosno pratila se rumunska liga i dovodili su se igrači od tamo.

Tabaković je recimo imao dvije brutalne sezone u 2. austrijskoj Bundesligi gdje je zabio 45 golova, pa je otišao u Austriju Beč gdje je isto tako izdominirao sa 18 golova i onda next stop Hertha koja je u Cvajti, pa tek kad je i u Herthi izdominirao sa 22 gola u sezoni otišao je u Bundesligu.

Yebote kad skontaš on je u četiri sezone dao blizu 90 golova što je brutalna statistika bez obzira na kvalitet takmičenja, a taj kvalitet opet nije toliko loš, i to tek da bi otišao u neki Hofenhajm gdje je većinu sezone presjedio na klupi bez prave prilike. Ko se ravna po Harisu, davno je odustao od fudbala :mrgreen:
Ja ba, bas je Tabak imao sabura k'o niko. Postao mi je jako drag igrac nesto. Valjda i kako je fanatik otisao pa ne dosadjuje s njim, jos nam drazi svima haha. Neki dan sam kupio njegov dres :)

Gledak sam drugo poluvrijeme Cluj, a gledao sam i prošlu utakmicu Lukića kad nije dao gol. Vidio sam danas onaj drugi gol glavom, prvi (i prvo poluvrijeme cijelo) nisam vidio. Ono sto sam vidio u ove dvije utakmice nije me bas oborilo s nogu. Poslije tog svog drugog gola uglavnim je Craiova igfala, on je bio odsjecen. Imao je dvije zapazene situacije, kada je izbacio lijepom loptom saigraca a ovaj to nije iskoriatio, i druga situacija kad je ukrao loptu ali je brzo opet izgubio. Ne znam je li imao vise dodira s loptom, ali kazem, nije ni njegov tim drzao loptu u nogama pa nije ni njega bilo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 apr 2026, 23:26

231983 je napisao/la:
13 apr 2026, 23:10
Raonffa je napisao/la:
dedo26 je napisao/la:

Ja ba, bas je Tabak imao sabura k'o niko. Postao mi je jako drag igrac nesto. Valjda i kako je fanatik otisao pa ne dosadjuje s njim, jos nam drazi svima haha. Neki dan sam kupio njegov dres :)

Gledak sam drugo poluvrijeme Cluj, a gledao sam i prošlu utakmicu Lukića kad nije dao gol. Vidio sam danas onaj drugi gol glavom, prvi (i prvo poluvrijeme cijelo) nisam vidio. Ono sto sam vidio u ove dvije utakmice nije me bas oborilo s nogu. Poslije tog svog drugog gola uglavnim je Craiova igfala, on je bio odsjecen. Imao je dvije zapazene situacije, kada je izbacio lijepom loptom saigraca a ovaj to nije iskoriatio, i druga situacija kad je ukrao loptu ali je brzo opet izgubio. Ne znam je li imao vise dodira s loptom, ali kazem, nije ni njegov tim drzao loptu u nogama pa nije ni njega bilo.
Ja sam ga iskreno zadnji put gledao dok je još igrao za Borac. Vidio sam večerašnja dva gola i oba su na svoj način dobra. Ovaj prvi je fino istrčao i potkopao loptu (podsjeti me nešto na onu situaciju kad je Bola prebacio Casillasa u Zenici :D), a ovaj drugi gol glavom fino se postavio i izborio poziciju u šesnaestercu.

Šta znam, nije on neki top kvalitet ali u ovakvoj formi sigurno može biti četvrta opcija u reprezentaciji. Sjećam ga se iz Borca, uvijek mi je djelovao kao da odskače i da može više od naše lige, bez obzira što možda golgeterski nije prepišao ligu, što se na kraju i pokazalo kao tačno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 13 apr 2026, 23:32

Raonffa je napisao/la:
13 apr 2026, 23:26
231983 je napisao/la:
13 apr 2026, 23:10
Raonffa je napisao/la:

Ja sam ga iskreno zadnji put gledao dok je još igrao za Borac. Vidio sam večerašnja dva gola i oba su na svoj način dobra. Ovaj prvi je fino istrčao i potkopao loptu (podsjeti me nešto na onu situaciju kad je Bola prebacio Casillasa u Zenici :D), a ovaj drugi gol glavom fino se postavio i izborio poziciju u šesnaestercu.

Šta znam, nije on neki top kvalitet ali u ovakvoj formi sigurno može biti četvrta opcija u reprezentaciji. Sjećam ga se iz Borca, uvijek mi je djelovao kao da odskače i da može više od naše lige, bez obzira što možda golgeterski nije prepišao ligu, što se na kraju i pokazalo kao tačno.
To svakako, mislim neka cetvrta opcija, taman mu je tu mjesto. Mozemo i mi od njega profitirati, a i on vala od reprezentacije, itekako.
Sa ovakvom formom on bi kod Rumuna bio neprikosnoven u prvih 11. Mi smo tu fino popunjeni pa se malo sad qrcimo hehe..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 apr 2026, 23:53

231983 je napisao/la:
13 apr 2026, 23:32
To svakako, mislim neka cetvrta opcija, taman mu je tu mjesto. Mozemo i mi od njega profitirati, a i on vala od reprezentacije, itekako.
Sa ovakvom formom on bi kod Rumuna bio neprikosnoven u prvih 11. Mi smo tu fino popunjeni pa se malo sad qrcimo hehe..
Baš tako, kod Rumuna bi poslije Mana bio najjači ofanzivac :)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 apr 2026, 23:58

Raonffa je napisao/la:
13 apr 2026, 23:53
231983 je napisao/la:
13 apr 2026, 23:32
Baš tako, kod Rumuna bi poslije Mana bio najjači ofanzivac :)
Dobar Jovo reseta evo dva gola dao Craiovi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 apr 2026, 16:50

Kakav je on uopste tip napadaca? Nisam nikad imao priliku da ga gledam
naprijed rejal

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 apr 2026, 16:51

Ne bi me cudilo da ode u Tursku nakon ove sezone. Jos pogotovo ako upise koji minut na SP, naravno ako bude na spisku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 14 apr 2026, 17:34

Sveti je napisao/la:
14 apr 2026, 16:50
Kakav je on uopste tip napadaca? Nisam nikad imao priliku da ga gledam
Džeko beta verzija otprilike.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 14 apr 2026, 18:31

Kao mlađi dok je igrao u našoj ligi djelovao mi je kao kompletan napadač; jak, može da dobije duel i da odigra nešto. Poslije se valjda povrijedio i to ga je unazadilo. Trenutno solidna opcija ako Džeko ili Tabaković nisu spremni.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 14 apr 2026, 18:34

4 spic trenutno dok ne pridobijemo Pejcinovica

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, LeCoq, RacioEmocionalan, sagitarius, Sheyi i 75 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []