A dozvoli li vam barem da uzmete zraka?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A jel ti zato majka na škrge diše ?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Sta je ovo Dino Merlin za 2 dana ce imati vise posjetilaca na kosevu nego FK sarajevo za citavu ovu sezonu.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Jel ovo lik poksuava da objasni da nije ofsajd gledajuci s centralne kamere?DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:32Predloži Čeferinu da izbaci povlačenje VAR linija jer imaju linije od pokošene traveRahatlokum je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:05
Evo jos preciznije frejm sa prenosa, ne moze bolje lopta skroz uz nogu igraca zelje i opet isto, kakve veze imao ugao posmatranja sa tim sto je ocito da je vas igrac blize liniji koja je 100% paralelna, a da ti ne kazem koga sam ti...![]()
![]()
kakava inteligencija.
Evo ti još još jednom isti frejm koji si ti objavio, nevjerovatno šta radiš sam sebi, tvrdiš suprotno a dokazuješ ono što pokušavaš osporiti, antologijski života mi.
![]()
Pa ovi su ludji svakim danom
Oni se cude sto ce nas pitar i najveca zvijezda na Balkanu odrzati tolike koncerte na svom i nasem kosevu i sto ce ga u tih nekoliko noci podrzati preko pola miliona pitara
Pa evo zamislite kakvo bi ludilo i euforija zavladali medju vama kada bi vlasnik grbavice gospodin sanin uspio nagovoriti lepog miću da odrzi koncert na grbavici
Pa vi bi svi dosli da to podrzite i uzivate, bilo bi vas sigurno blizu 10 iljada. A kad bi pustili u prodaju ulaznice i u srbiji siguran sam da bi oborili rekord grbavice od 13 100 koji drze navijaci veleza.
Valjda sam vam bar malo uspio docarati o cemu se tu radi.
Pa evo zamislite kakvo bi ludilo i euforija zavladali medju vama kada bi vlasnik grbavice gospodin sanin uspio nagovoriti lepog miću da odrzi koncert na grbavici
Pa vi bi svi dosli da to podrzite i uzivate, bilo bi vas sigurno blizu 10 iljada. A kad bi pustili u prodaju ulaznice i u srbiji siguran sam da bi oborili rekord grbavice od 13 100 koji drze navijaci veleza.
Valjda sam vam bar malo uspio docarati o cemu se tu radi.
let3 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 18:28Ofirno ubacujes politiku i nacionalizam u ta svoja sranja koja iznosis. Mani se te patetike.
Seres drugima kako koriste tuđe uvrede i ko fol se nesto cudisa nemate problema koristiti tuđe uvrede kad treba vrijeđati zeljovce
![]()
Tu suplju pricu valjaj nekom drugom.
Pa gdje nađe nacionalizam? E jesi me pronašao svaka ti čast. Očito ne razumiješ elementarne stvari a upuštaš se u polemiku. Gnušam se svakog nacionalizma. Ali baš kao i naš Dragan Markovina, osuđujem svaki oblik povjesnog revizionizma, glorifikovanja kvislinga iz 2 svjet rata... Ponosim se petokrakom na grbu. Osuđujem rušenje spomenika pod bb nastradalim igračima Veleza u NOB-u.. Iritira me puštanje pjesme "nema više dušo mostova" na domaćim utakmicama zrinjskog.. Ako je to nacionalizsm, onda jesam.
Je li ovo, od strane željovca, nacionalizam?
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Pa sta ste nego skretnicari, kako ti se klub zove grom te ne ubio? Jesi li upravo uporedio to i izraz koji su im dali oni koji su ih ubijali i otjerali sa svog stadiona? Nadam se da se salis.
Pijacari koriste izraze nasih komsija da nas uvrede, koristimo i mi izraze njihovih komsija za vrijeđanje i svi zadovoljni. Ne valja ostajati duzan nikomeDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:48Pa sta ste nego skretnicari, kako ti se klub zove grom te ne ubio? Jesi li upravo uporedio to i izraz koji su im dali oni koji su ih ubijali i otjerali sa svog stadiona? Nadam se da se salis.
Sta ti konkretno nije jasno ? u cemu je problem ? preseravanje i moralisanje oko nicega.
Meni je sve to legalno. Mislim sta ima lose u tome da se i jedni i drugi koristite realnim izrazima koje smo vam mi kao neutralni dali?let3 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 00:12Pijacari koriste izraze nasih komsija da nas uvrede, koristimo i mi izraze njihovih komsija za vrijeđanje i svi zadovoljni. Ne valja ostajati duzan nikomeDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:48Pa sta ste nego skretnicari, kako ti se klub zove grom te ne ubio? Jesi li upravo uporedio to i izraz koji su im dali oni koji su ih ubijali i otjerali sa svog stadiona? Nadam se da se salis.![]()
Sta ti konkretno nije jasno ? u cemu je problempreseravanje i moralisanje oko nicega.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
E dobro ako ne vidis problem u tome ja ti ne mogu crtati, ziv bio.let3 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 00:12Pijacari koriste izraze nasih komsija da nas uvrede, koristimo i mi izraze njihovih komsija za vrijeđanje i svi zadovoljni. Ne valja ostajati duzan nikomeDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:48Pa sta ste nego skretnicari, kako ti se klub zove grom te ne ubio? Jesi li upravo uporedio to i izraz koji su im dali oni koji su ih ubijali i otjerali sa svog stadiona? Nadam se da se salis.![]()
Sta ti konkretno nije jasno ? u cemu je problem ? preseravanje i moralisanje oko nicega.
Ko tebe kamenom, ti njega stijenomDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 00:20E dobro ako ne vidis problem u tome ja ti ne mogu crtati, ziv bio.let3 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 00:12Pijacari koriste izraze nasih komsija da nas uvrede, koristimo i mi izraze njihovih komsija za vrijeđanje i svi zadovoljni. Ne valja ostajati duzan nikomeDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:48
Pa sta ste nego skretnicari, kako ti se klub zove grom te ne ubio? Jesi li upravo uporedio to i izraz koji su im dali oni koji su ih ubijali i otjerali sa svog stadiona? Nadam se da se salis.![]()
Ziv bio
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Sta ih imam pitati, ko jebbe opoziciju
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Zeko87 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 16:22Pa otprilike ovoliko je i manijaka na istoku kako jug ne radi. Kod vas bi se ovo brojalo kao 3 milje.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:26Dobro jutro svima pa i komsijama i njihovoj skromnoj bazi navijaca
![]()
Jeste protiv Sloge u Doboju nas je taman tolko bilo iako nismo godinu dana pobjedili ..
Igras derbi utakmicu, termin idealan, nema 200ljudi na sjeveru, al sa kospicarima sto sjede sa strane.. bez njih nema ih ni 200 mozda

- svrakino1921
- Kontakt:
Ukupni prihodi kluba iznosili su 12,7 miliona KM, rashodi nešto više od 11 miliona, tako da je višak prihoda nad rashodima, odnosno dobit u 2025. iznosila otprilike 1,7 miliona KM.
Na prihodovnoj strani najviše novca donijeli su ostali prihodi i dobici (6,3 miliona KM), prihodi od vlastite aktivnosti (4,3 miliona KM), prihodi iz budžeta (1,3 miliona KM), a od članarina je klub inkasirao 714.000 KM.
Na plaće je klub potrošio 5,7 miliona KM, na troškove primljenih usluga 3,4 miliona KM, na materijal, energiju i gorivo 1,1 milion KM...
Zanimljivo je da je klub zastupnicima/posrednicima igrača u toku 2025. godine isplatio 285.000 eura (ekvivalentno iznosu od 557.411.55 KM) i vjerovatno rekordna cifra, što je prema saznanjima Faktora direktna posljedica prodaje Abdulmalika Al-Jabera u Al Nasr iz Saudijske Arabije.
GOLEM SI ŽELJO
Na prihodovnoj strani najviše novca donijeli su ostali prihodi i dobici (6,3 miliona KM), prihodi od vlastite aktivnosti (4,3 miliona KM), prihodi iz budžeta (1,3 miliona KM), a od članarina je klub inkasirao 714.000 KM.
Na plaće je klub potrošio 5,7 miliona KM, na troškove primljenih usluga 3,4 miliona KM, na materijal, energiju i gorivo 1,1 milion KM...
Zanimljivo je da je klub zastupnicima/posrednicima igrača u toku 2025. godine isplatio 285.000 eura (ekvivalentno iznosu od 557.411.55 KM) i vjerovatno rekordna cifra, što je prema saznanjima Faktora direktna posljedica prodaje Abdulmalika Al-Jabera u Al Nasr iz Saudijske Arabije.
GOLEM SI ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: laszlo, muhamedhulk, Venom i 23 gosta.