Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo 
S tim prezimenom bila bi velika steta da ne igra za nasCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Još jedan koji porijeklo vuče iz Sanskog Mosta, još malo će nam pola reprezentacije činiti.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
Ima dosta Busuladzica i porijeklom iz Trebinjamarlostanf1eld je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:39Još jedan koji porijeklo vuče iz Sanskog Mosta, još malo će nam pola reprezentacije činiti.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
Imat će najjače prezime u reprezentaciji. Ima da spadaju gaće protivnicima samo kad čuju o kome je riječ. 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Malac i jeste porijeklom iz Trebinja, ako se ne varam.fanatik19 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:40Ima dosta Busuladzica i porijeklom iz Trebinjamarlostanf1eld je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:39Još jedan koji porijeklo vuče iz Sanskog Mosta, još malo će nam pola reprezentacije činiti.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
Nisam stvarno istrazivao nikad njegovo porijeklo ali s obzirom da sam iz Hercegovine ovo sto sam gore napisao je 100% provjereno ali nisam siguran ima li ih trenutno uopste da zive dole tjst da su se vratili jer su protjerani za vrijeme rata.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 12:01Malac i jeste porijeklom iz Trebinja, ako se ne varam.fanatik19 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:40Ima dosta Busuladzica i porijeklom iz Trebinjamarlostanf1eld je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:39
Još jedan koji porijeklo vuče iz Sanskog Mosta, još malo će nam pola reprezentacije činiti.
Znaci Catovic i BusuladzicCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ako ovako nastavi s ovim mladim talentima, idemo za medalju na EPSanaBosna je napisao/la: ↑14 apr 2026, 12:05Znaci Catovic i BusuladzicCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
Onda imamo bas sve, od golmana do napadaca, cak i ako Edin se oprosti a doce onaj Pejcinovic ili Jakupovic iz Amerike opet smo dobri i u napadu s Tabakovicem i Demirovicem.
Samo da nam je nadji nekog mladog da zamjeni Kolasinca i da Kospo negdje zaigra, i ako imamo Celika i Katica vec. Pravi se bas dobar roster, svaka cast Spahicu i ostali
Nek samo nastave, steta oko ovog Avidica momak bi bio veliko pojacanje, znam da sam negdje citao da je dobio poziv od paunovica ali na kraju nista, neki drugi momak upao iste godine kao i on mozda malo stariji, sad kakvo je stanje ne znam.Edincapitano je napisao/la: ↑14 apr 2026, 12:12Ako ovako nastavi s ovim mladim talentima, idemo za medalju na EPSanaBosna je napisao/la: ↑14 apr 2026, 12:05Znaci Catovic i BusuladzicCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
![]()
Onda imamo bas sve, od golmana do napadaca, cak i ako Edin se oprosti a doce onaj Pejcinovic ili Jakupovic iz Amerike opet smo dobri i u napadu s Tabakovicem i Demirovicem.
Samo da nam je nadji nekog mladog da zamjeni Kolasinca i da Kospo negdje zaigra, i ako imamo Celika i Katica vec. Pravi se bas dobar roster, svaka cast Spahicu i ostali![]()
Ja mislim da si pogresno cuo, pricali o Filipu Bilbiji otac mu iz Sanskog Mosta, jedino ako nisu ranije spominjali BusuladzicaCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Busuladzic me nesto nije odusevio kad sam ga gledao - ali posto smo u veznom redu u krizi, svaki veznjak je dobrodosao.
Pa nije Avdić izgubljen još uvijek samo što se ne može očekivati da će pristati da igra za nas dok igra za crvenu zvezdu. Jedino kad bi se dogovorilo sa njegovim menadžerom da ga proda negdje preko i zaigra za nas.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
U novoj sezoni Allsvenskana, obje utakmice je počeo na klupi. Pored toga, nije bio pozvan u švedsku U19 reprezentaciju za elitni krug prije dvije sedmice. Mislim da je pravo pitanje da li on trenutno zaslužuje mjesto u našem timu, a ne hoće li nas izabrati, jer nije kao da će Švedska pozvati takvog igrača.
Ili ga nezovu, jer se odlucio da igra za nas....spustimo se malo na zemlju, nismo mi brazil!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Treba dati sansu u21, ima jos neki momak iz svedske cini mi se sto igra za nasu u21Vucevich je napisao/la: ↑14 apr 2026, 12:43U novoj sezoni Allsvenskana, obje utakmice je počeo na klupi. Pored toga, nije bio pozvan u švedsku U19 reprezentaciju za elitni krug prije dvije sedmice. Mislim da je pravo pitanje da li on trenutno zaslužuje mjesto u našem timu, a ne hoće li nas izabrati, jer nije kao da će Švedska pozvati takvog igrača.
Isti put su isli, Dedic, Kerim, Tarik itd…
Ali nije ni blizu trenutno A repke
Vidim sad da je momak tek 18 godina, onda znaci logicno u19 prvo
Koju poziciju igra Filip Bilbija
Za Bilbiju smo ovdje pisali još prije godinu, godinu i po, jer je i prošlu sezonu bio najbolji strijelac Paderborna i sam Paderborn je bio u borbi za ulazak u prvu ligu. Tad još nije bilo Alajbegovića i Memića, i Esmir se tek pojavio tako da ga je tad imalo smisla pozvati. Danas, ne znam koliko bi mu bilo atraktivno da se bakće s papirologijom da bude neka druga ili treća opcija na krilu. A vjerovatno je i Hasić igrač tog nekog nivoa.
Za Busuladžića, kao i uvijek treba raditi na širini i dovoditi svakog mogućeg igrača pod našu zastavu, ali ja bih bio oprezan s hajpom jer ne vidim dosad nikakav signal da je npr. veći potencijal nego što je bio Gigović u njegovim godinama. Čak je Gigović, koliko vidim, preskočio U19 i s 19 godina igrao za Švedsku U21.
Za Busuladžića, kao i uvijek treba raditi na širini i dovoditi svakog mogućeg igrača pod našu zastavu, ali ja bih bio oprezan s hajpom jer ne vidim dosad nikakav signal da je npr. veći potencijal nego što je bio Gigović u njegovim godinama. Čak je Gigović, koliko vidim, preskočio U19 i s 19 godina igrao za Švedsku U21.
Baš je gospodin Demić, dugo bolji gost nije bio na kanalu kod Marjana.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
Nama bi bio od koristi jer na krilima imamo samo navedenu trojicu. Ne daj Boze povreda i kartona (govorim za buducnost) i u problemu si. Tim vise sto nemamo vezni red, jos ako se potrefi okupljanje da nemamo krila sastaviti kako treba, najebali smo.Zglavkar je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:30Za Bilbiju smo ovdje pisali još prije godinu, godinu i po, jer je i prošlu sezonu bio najbolji strijelac Paderborna i sam Paderborn je bio u borbi za ulazak u prvu ligu. Tad još nije bilo Alajbegovića i Memića, i Esmir se tek pojavio tako da ga je tad imalo smisla pozvati. Danas, ne znam koliko bi mu bilo atraktivno da se bakće s papirologijom da bude neka druga ili treća opcija na krilu. A vjerovatno je i Hasić igrač tog nekog nivoa.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Beduin, HariTz, KarlMarx, klasik, Maestro^^, MiranGlasnic, Nakata, StevieG8, tuzlanskinacin i 64 gosta.