Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

DamirT
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DamirT » 14 apr 2026, 13:38

Nogometni savez Bosne i Hercegovine krade Slovencima još jednog igrača⁉️

Kako piše Planet Nogomet naš Savez je ozbiljno zagrijan da osigura nastupa Emar Bečića, kadeta Celja❗

Iako igra za pionire, Bečić je na sebe pažnju privukao prošle sezone kad je u meču protiv Krke za šest minuta zabio tri gola❗

Dobro došao u pravu raju 🐉💙💛⚽🇧🇦⚜️
Ko je ovaj?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 14 apr 2026, 13:48

Madal je napisao/la:
14 apr 2026, 13:35
Zglavkar je napisao/la:
14 apr 2026, 13:30
Za Bilbiju smo ovdje pisali još prije godinu, godinu i po, jer je i prošlu sezonu bio najbolji strijelac Paderborna i sam Paderborn je bio u borbi za ulazak u prvu ligu. Tad još nije bilo Alajbegovića i Memića, i Esmir se tek pojavio tako da ga je tad imalo smisla pozvati. Danas, ne znam koliko bi mu bilo atraktivno da se bakće s papirologijom da bude neka druga ili treća opcija na krilu. A vjerovatno je i Hasić igrač tog nekog nivoa.

Za Busuladžića, kao i uvijek treba raditi na širini i dovoditi svakog mogućeg igrača pod našu zastavu, ali ja bih bio oprezan s hajpom jer ne vidim dosad nikakav signal da je npr. veći potencijal nego što je bio Gigović u njegovim godinama. Čak je Gigović, koliko vidim, preskočio U19 i s 19 godina igrao za Švedsku U21.
Nama bi bio od koristi jer na krilima imamo samo navedenu trojicu. Ne daj Boze povreda i kartona (govorim za buducnost) i u problemu si. Tim vise sto nemamo vezni red, jos ako se potrefi okupljanje da nemamo krila sastaviti kako treba, najebali smo.
U jednom intervju taj lik je reko da je on srbin i crnogorac sto nam govori da ce prije Hugo Ekitike zaigrati za BIH.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 14 apr 2026, 13:48

@DamirT

Neki pionir.

Jarane jos malo pa ce poceti izlaziti clanci o dvogodisnjacima, koji su u porodilistu imali pogodatak i glavna babica je ozbiljno racunala na njih, a sad u vrtickoj grupi vode na listi strijelaca :D

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 14 apr 2026, 13:49

irfo je napisao/la:
14 apr 2026, 08:58
Topalovic niti zeli igrat za nas niti je najveci talenat
20 mu godina a jos ne igra ozbiljan fudbal
Na osnovu cega ovo tvrdis? Zar mu nije stari veliki navijac BiH, bar takva je prica bila ovdje ?

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 14 apr 2026, 13:50

Vucevich je napisao/la:
14 apr 2026, 12:43
U novoj sezoni Allsvenskana, obje utakmice je počeo na klupi. Pored toga, nije bio pozvan u švedsku U19 reprezentaciju za elitni krug prije dvije sedmice. Mislim da je pravo pitanje da li on trenutno zaslužuje mjesto u našem timu, a ne hoće li nas izabrati, jer nije kao da će Švedska pozvati takvog igrača.
On je kapiten u19 Švedske, nije se odazvao jer je imao malu povredu.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 14 apr 2026, 13:51

DamirT je napisao/la:
14 apr 2026, 13:38

Kako piše Planet Nogomet naš Savez je ozbiljno zagrijan da osigura nastupa Emar Bečića, kadeta Celja❗

Iako igra za pionire, Bečić je na sebe pažnju privukao prošle sezone kad je u meču protiv Krke za šest minuta zabio tri gola❗

Ko je ovaj?
Ko je da je ,to je samo jos jedan dokaz da je Milenkovic i njegov tim 3 koraka ispred ovog foruma.
Ovdje cesto bude pitanje "jesmo li u kontaktu sa catovicem,pejcinovicem"
A kao sto vidimo mi smo u kontaktu i sa nekim pionirima a kamoli sa igracima koji vrijede milione eura.
Prvi put u historiji imamo 3 covjeka cije je zanimanje skaut reprezentacije BIH.
Tj.pronalazak novog Alajbegovica.
:bih:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 14 apr 2026, 13:52

DamirT je napisao/la:

Ko je ovaj?
Evo šta piše Planet Nogomet. Meni ovo izgleda kao plaćen članak, momak grije klupu u kadetskoj ligi.
Strana reprezentacija krenula po velikog talenta Celja: Emar Bečić na radaru Bosne i Hercegovine, kontakti već uspostavljeni

Slovenija bi u budućnosti mogla ostati bez jednog od svojih najtalentovanijih mladih napadača. Iako Emar Bečić ove sezone u kadetskoj ekipi Celja ne dobija onoliko prostora koliko bi se možda očekivalo nakon sjajnih partija i golgeterske forme iz prošle godine, njegov talenat nije prošao nezapaženo.

Kako saznajemo, u priču se ozbiljno uključila Bosna i Hercegovina, koja u mladom fudbaleru Celja vidi veliki potencijal za svoju reprezentaciju.

Bečić je već prošle sezone, nastupajući za selekciju do 15 godina, skrenuo pažnju na sebe kao jedan od najzapaženijih igrača ekipe. Sezonu je završio kao drugi najbolji strijelac svog tima sa sedam pogodaka u 15 utakmica, a posebno se pamti njegov nastup protiv Krke, kada je za svega šest minuta postigao tri gola.

Ove sezone minutaža mu je nešto skromnija. U posljednjih pet utakmica za kadete Celja na terenu je proveo ukupno samo 13 minuta, ali je i to bilo dovoljno da ponovo pokaže o kakvom se talentu radi. U ograničenoj minutaži uspio je ostaviti snažan utisak i iskoristiti gotovo svaku priliku koja mu se ukazala.

To se najbolje vidjelo u susretu protiv Mure, kada je nakon ulaska s klupe za samo osam minuta upisao asistenciju za pogodak kojim je postavljeno konačnih 4:0. Sličan doprinos dao je i u posljednjem meču protiv Radomlja, gdje je nakon samo dvije minute na terenu učestvovao u akciji kojom je Celje potvrdilo pobjedu od 2:0.

Takve partije nisu prošle ispod radara. Interes za Emara Bečića već je pokazala reprezentacija Bosne i Hercegovine do 16 godina, a kontakti s mladim igračem su, prema svemu sudeći, već uspostavljeni.

Bečić je ranije nastupao za Sloveniju u selekciji do 14 godina, ali ga u posljednje vrijeme nije bilo u reprezentativnom dresu. Vrlo je moguće da ćemo ga uskoro ponovo gledati na međunarodnoj sceni — ostaje samo da se vidi pod kojim grbom na prsima.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 apr 2026, 13:53

Da, pomislis ovdje su se svi spomenuli a oni izvuku nekog koga niko nije spominjao. Tako je i Djakovac uletio na spisak :D
Ovamo imas jednog Susica koji ni ne prati Kolasinca ili Savu koji nije cuo za Esmira. Napokon strucni i predani ljudi rade.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 14 apr 2026, 13:57

Glavni preduslov za uspjeh i napredovanje reprezentacije je da smo se riješili fudbalskih amatera iz Premijer lige BiH. Čim nema poziva za amatere sa naših njiva, odmah sve ide kako treba. :bih:

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 14 apr 2026, 14:41

SanaBosna je napisao/la:
14 apr 2026, 12:28
Coolpanda24 je napisao/la:
14 apr 2026, 11:21
U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo :D
Ja mislim da si pogresno cuo, pricali o Filipu Bilbiji otac mu iz Sanskog Mosta, jedino ako nisu ranije spominjali Busuladzica
Spominjali su i Bilbiju, a i Busuladžića. Negdje otprilike na sredini videa.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 14 apr 2026, 14:58

14 apr 2026, 14:41
SanaBosna je napisao/la:
14 apr 2026, 12:28
14 apr 2026, 11:21
U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo :D
Ja mislim da si pogresno cuo, pricali o Filipu Bilbiji otac mu iz Sanskog Mosta, jedino ako nisu ranije spominjali Busuladzica
Spominjali su i Bilbiju, a i Busuladžića. Negdje otprilike na sredini videa.
Eh super :thumbup:

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 14 apr 2026, 15:07

DeeWa je napisao/la:
14 apr 2026, 12:42
SanaBosna je napisao/la:
14 apr 2026, 12:16

Nek samo nastave, steta oko ovog Avidica momak bi bio veliko pojacanje, znam da sam negdje citao da je dobio poziv od paunovica ali na kraju nista, neki drugi momak upao iste godine kao i on mozda malo stariji, sad kakvo je stanje ne znam.
Pa nije Avdić izgubljen još uvijek samo što se ne može očekivati da će pristati da igra za nas dok igra za crvenu zvezdu. Jedino kad bi se dogovorilo sa njegovim menadžerom da ga proda negdje preko i zaigra za nas.
ovaj momak je dobio poziv umjesto avdica

slika

slika

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 14 apr 2026, 15:13

DonRamiz je napisao/la:
14 apr 2026, 13:51
DamirT je napisao/la:

Ko je ovaj?
Ko je da je ,to je samo jos jedan dokaz da je Milenkovic i njegov tim 3 koraka ispred ovog foruma.
Ovdje cesto bude pitanje "jesmo li u kontaktu sa catovicem,pejcinovicem"
A kao sto vidimo mi smo u kontaktu i sa nekim pionirima a kamoli sa igracima koji vrijede milione eura.
Prvi put u historiji imamo 3 covjeka cije je zanimanje skaut reprezentacije BIH.
Tj.pronalazak novog Alajbegovica.
:bih:
Ma kakav ba skauting. Pa jel nam Meša fino rekao da su to priče za malu djecu :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

Majko mila ko je nas sve vodio :facepalm:

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 14 apr 2026, 15:24

edvaE2 je napisao/la:
14 apr 2026, 15:13
Ljudi koje je BiH reprezentacija zanimala koliko i Uganda. Izguraj koliko možeš, uzmi pare i bježi. Računajući i "legende".

random11
Kontakt:

Post Postao/la random11 » 14 apr 2026, 15:31

Onda nije ni čudo što smo propast bili.

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 14 apr 2026, 15:32

LeCoq je napisao/la:
14 apr 2026, 15:24
edvaE2 je napisao/la:
Ljudi koje je BiH reprezentacija zanimala koliko i Uganda. Izguraj koliko možeš, uzmi pare i bježi. Računajući i "legende".
Onaj kasete gledao, ovaj bio skoro 3 godine i kaže još 1 do 2 da su ga ostavili uspio bi, treći govori da nema F1 nego spaček, da ne nabrajam dalje... dobro mi imamo ikako reprezentaciju

myself
Kontakt:

Post Postao/la myself » 14 apr 2026, 15:37

Slušam Mešu u nekoj emisiji. Pitanje je u čemu je razlika između ove ekipe i one koji je on vodio. Odgovorio je da u suštini nema neke razlike i da je njemu magla odmogla

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 14 apr 2026, 15:38

edvaE2 je napisao/la:
14 apr 2026, 15:32
LeCoq je napisao/la:
edvaE2 je napisao/la:
Onaj kasete gledao, ovaj bio skoro 3 godine i kaže još 1 do 2 da su ga ostavili uspio bi, treći govori da nema F1 nego spaček, da ne nabrajam dalje... dobro mi imamo ikako reprezentaciju
gdje smo bili

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 apr 2026, 15:38

edvaE2 je napisao/la:
14 apr 2026, 15:32
LeCoq je napisao/la:
edvaE2 je napisao/la:
Joj kad se sjetim spaceka i F1 :urnebes: :urnebes:
Ovim likovima zakonom zabraniti da ponovo budu selektori.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Confiance, dubrovnik, forgempp, greenwood, Sveti i 73 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []