Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

DonRamiz
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la DonRamiz » 14 apr 2026, 14:00

Hazre je napisao/la:
14 apr 2026, 10:39
Meni je samo steta sto nije 3 golman iz PlBiH. Ja bi tu stavio nekog mladog perspektivnog iz PlBiH. I sam Barba je rekao 3 golman ce biti iz PL. To ne kontam sto ne radi, sve to ok atmosfere neke. Ali Hadzikic 30 godina nece braniti za repku, pa bolje onda stavi mladog koji ce nositi taj Dress sledeci 15 godina
Nema brate talentovanog golmana ni na vidiku ni u nasoj ligi ni u dijaspori.
Vasilj je prosjecan golman a ovi ostali su dva puta gori.

random11
Kontakt:

Post Postao/la random11 » 14 apr 2026, 14:03

DonRamiz je napisao/la:
14 apr 2026, 14:00
Hazre je napisao/la:
Meni je samo steta sto nije 3 golman iz PlBiH. Ja bi tu stavio nekog mladog perspektivnog iz PlBiH. I sam Barba je rekao 3 golman ce biti iz PL. To ne kontam sto ne radi, sve to ok atmosfere neke. Ali Hadzikic 30 godina nece braniti za repku, pa bolje onda stavi mladog koji ce nositi taj Dress sledeci 15 godina
Nema brate talentovanog golmana ni na vidiku ni u nasoj ligi ni u dijaspori.
Vasilj je prosjecan golman a ovi ostali su dva puta gori.
Amil Siljevic je poprilično talentovan, igra za Eintracht Frankfurt U19.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 apr 2026, 14:43

Hazre je napisao/la:
Meni je zao sto mali Huskovic nece dobiti poziv kao cetvrti ili peti napadac, siguran sam da bi mu nastup na SP podigao cijenu i nasao bi neki klub sa dna bundeslige za razvoj. :yawn:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 apr 2026, 14:50

Nijedan golman iz naše lige neće nositi dres reprezentacije narednih 15 godina.
Pokušali su to manijaci sa Mufticem pa evo sada ga tjeraju i iz Želje.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 14 apr 2026, 15:02

19vendetta87 je napisao/la:
14 apr 2026, 14:43
Hazre je napisao/la:
Meni je zao sto mali Huskovic nece dobiti poziv kao cetvrti ili peti napadac, siguran sam da bi mu nastup na SP podigao cijenu i nasao bi neki klub sa dna bundeslige za razvoj. :yawn:
Doce i poziv kad tad....

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 14 apr 2026, 15:48

jasmin10 je napisao/la:
14 apr 2026, 14:50
Pa otkad je Asmir Begović završio reprezentativnu karijeru, golmani su nam iz Premijer lige BiH. I u perspektivi će biti tako i narednih deset godina.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 14 apr 2026, 16:05

izdzezveubrazil je napisao/la:
14 apr 2026, 15:48
jasmin10 je napisao/la:
14 apr 2026, 14:50
Pa otkad je Asmir Begović završio reprezentativnu karijeru, golmani su nam iz Premijer lige BiH. I u perspektivi će biti tako i narednih deset godina.
Pozicija na kojoj je bilo najmanje dijaspore.
Guso,Hasagic,Sehic,Vasilj.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 14 apr 2026, 21:40

Legendarni fudbaler Juventusa Mirko Vučinić pohvalio je Bosnu i Hercegovinu i njenog selektora

“Ne omalovažavam ih, čak naprotiv, njima svaka čast, ali treba da se ugledamo na njih. Bosna treba da bude naš primjer i ljubomoran sam što su oni išli dva puta na veliko takmičenje, a mi nijednom. Barbarez Stvorio je cjelinu, izolovao ih od svega. Svi su ga kritikovali, a on je šutio i izašao kao pobjednik, i to kao veliki pobjednik” kazao je Vučinić i dodao:

“Šta god da naprave, uspjeh je. Na Barbareza su nedavno bacali drvlje i kamenje, a sada je favorit. On je napravio veliki rezultat kojim će ga pamtiti. “

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 apr 2026, 10:29

DonRamiz je napisao/la:
14 apr 2026, 21:40
Legendarni fudbaler Juventusa Mirko Vučinić pohvalio je Bosnu i Hercegovinu i njenog selektora

“Ne omalovažavam ih, čak naprotiv, njima svaka čast, ali treba da se ugledamo na njih. Bosna treba da bude naš primjer i ljubomoran sam što su oni išli dva puta na veliko takmičenje, a mi nijednom. Barbarez Stvorio je cjelinu, izolovao ih od svega. Svi su ga kritikovali, a on je šutio i izašao kao pobjednik, i to kao veliki pobjednik” kazao je Vučinić i dodao:

“Šta god da naprave, uspjeh je. Na Barbareza su nedavno bacali drvlje i kamenje, a sada je favorit. On je napravio veliki rezultat kojim će ga pamtiti. “
Pa tacno. Barba je pokazao kako male reprezentacije jedino i mogu da igraju protiv velikih, a to je da daju 110% i poginu na terenu.
naprijed rejal

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 apr 2026, 21:26

Coolpanda24 je napisao/la:
10 okt 2025, 00:15

slika
:kafa:
Da se prisjetimo sta je strucni stab prolazio od nasih novinara.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 apr 2026, 23:16

Madal je napisao/la:
15 apr 2026, 21:26

slika
Sad treba naci tog novinara i onako opusteno, bez prpe, mu j3bat mater i reci mu da Barbarez ode na SP u Ameriku, a ovaj ce smrditi kod kuce smisljajuci koga sad da provocira.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 15 apr 2026, 23:25

Beduin je napisao/la:
15 apr 2026, 23:16
Madal je napisao/la:

slika
Sad treba naci tog novinara i onako opusteno, bez prpe, mu j3bat mater i reci mu da Barbarez ode na SP u Ameriku, a ovaj ce smrditi kod kuce smisljajuci koga sad da provocira.
Eldar kaže da su to pitanje bilo ZBOG JAVNOSTI…a ono pitanje u Njemačkoj je bilo po naređenju urednika ovog portala…Elko je promijenio ploču i sada ide na neke utakmice istim avionom kao repka… :mrgreen: ….dobro ga je ćelavi upitao…JE LI I OVO PITANJE ODOZGO? :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 apr 2026, 23:27

MiranGlasnic je napisao/la:
15 apr 2026, 23:25
Beduin je napisao/la:
Madal je napisao/la:

Eldar kaže da su to pitanje bilo ZBOG JAVNOSTI…a ono pitanje u Njemačkoj je bilo po naređenju urednika ovog portala…Elko je promijenio ploču i sada ide na neke utakmice istim avionom kao repka… :mrgreen: ….dobro ga je ćelavi upitao…JE LI I OVO PITANJE ODOZGO? :mrgreen:
Znaci Elko kameleon, prati puhanje vjetra. :mrgreen:

075 ❤

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 15 apr 2026, 23:29

Beduin je napisao/la:
15 apr 2026, 23:27
MiranGlasnic je napisao/la:
15 apr 2026, 23:25
Beduin je napisao/la:

Znaci Elko kameleon, prati puhanje vjetra. :mrgreen:
Samo biznis…Elko bi rekao NIŠTA LIČNO :mrgreen: :mrgreen:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 apr 2026, 23:35

Da budemo realni, većina ovdje pjeni (uključujući i mene) kada se stalno postavljaju ista generična pitanja.. atmosfera, kakvo je raspoloženje, šta očekujete itd. itd.

Mnogi su htjeli da znaju odakle se Beširović pojavio i pravili su poveznicu sa slučajem Đakovca. Ima “mali milion” pitanja koja su se ovdje vrtila, a koja smo svi htjeli da se postave umjesto retardiranih pitanja koja se postavljaju evo već skoro 30 godina.

Da je baraž otišao na drugu stranu, sve bi se ovo drugačije gledalo.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 apr 2026, 23:40

HariTz je napisao/la:
15 apr 2026, 23:35
Da budemo realni, većina ovdje pjeni (uključujući i mene) kada se stalno postavljaju ista generična pitanja.. atmosfera, kakvo je raspoloženje, šta očekujete itd. itd.

Mnogi su htjeli da znaju odakle se Beširović pojavio i pravili su poveznicu sa slučajem Đakovca. Ima “mali milion” pitanja koja su se ovdje vrtila, a koja smo svi htjeli da se postave umjesto retardiranih pitanja koja se postavljaju evo već skoro 30 godina.

To pitanje bi imalo smisla i bilo na mjestu da se normalno pitalo odakle poziv Dini, na koji nacin se ocekuje da pomogne ekipi, da li se time zeli nesto novo postici na terenu ili slicni upiti, da ne zvuce kao sinonim zute stampe i toliko ofirno senzacionalisticki i uvredljivo.
Sad bi svi da idu na SP, da jedu svoja **** i posipaju se pepelom, a premalo se imali strpljenja ne samo za Sergeja, nego samim tim i za ove mlade momke.

075 ❤

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 15 apr 2026, 23:41

HariTz je napisao/la:

Jbg…kao sve u životu…završi dobro ili završi loše. Ćelavac ga pita OVO NIJE NEKO NAPISANO PITANJE ODOZGO? Nedugo poslije Elko daje OSTAVKU i prelazi u Avaz… :mrgreen:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 apr 2026, 23:46

HariTz je napisao/la:

Svako treba stati iza svog rada. Selektor dodje na press kako god da odigramo i odgovara na svakakva pitanja. Igraci takodjer. Isto tako i novinari moraju biti svjesni svoje uloge i stati iza onoga sto su radili i pricali jer je neupitno da uveliko uticu na atmosferu i mijenje javnosti oko reprezentacije.

Apsolutno je potrebno imati kriticki stav prema svima i svemu i traziti odgovore i zahtjevati rezultate. Ja to podrzavam. Ali kad spomenes reprezentacija BiH ko ti pada napamet? Meni Barbarez, Spahic i Dzeko. Sad imas sve trojicu u reprezentaciji i ti dodjes kao novinar i na osnovu nekih gluposti ispitujes njihove dobre namjere prema reprezentaciji. Dakle ne taktiku, formaciju, pozive igraca, vec dobre namjere. To je, da izvine novinar ne znam ni koji je nit me interesuje, izrazito retardirano, podmuklo i maliciozno.

Jedno je pitati sta ste vidjeli u Djakovcu, Besirovicu sto podrzavam, a drugo je ovo.
Jedno je poslije 7-0 pitati da li je ovo pravo lice BiH ili nije, ako jeste pravo lice kad cemo se poboljsati? Imamo li sta pokazati u narednom mecu? Da li ovakve rezultate trebamo iscekivati i u buducnosti? A sasvim drugo je pitati razmislja li o ostavci.

Posao novinara nisu samo kritike vec i da prepozna kad je nesto drugacije, dobro i nesto sto treba istrpiti i dati podrsku i vjetar u ledja kad ne ide, ako se ne radi o duzem vremenskom periodu bez poboljsanja. Ako sam ja to prepoznao, a ne zaradjujem hljeb od toga, kako da osoba kome je to hljeb nije to prepoznala? Da li je uredu da ja onda pitam tu osobu preispituje li zivotne odluke i strucnost u poslu koji radi?

Posao novinara je da slusa javnost ali posao novinara je i da prepozna kad javnost nije upravu za neke stvari. Valjda bi jedan sportski novinar trebao razmisljati zrelije od frajera sto ispred prodavnice pije pive i komentarise kako Barbarez uzima pare za pozive?

Ja se ne uplicem puno u rad novinara, pa i sportskih, ko radi klikbejt ne otvaram i ne citam, ali za reprezentaciju sam osjetljiv i smatram da je svi cinimo. Selektor, strucni stab, savez, igraci, novinari, fanatikosi, raja sa stadiona, ljudi ispred televizora. I trebamo svi puhati u isto i ne smije tu biti prostora za retardirane ispade kojih je bilo.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 15 apr 2026, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Frankie, Google Adsense [Bot], MIROSTEVANOVIC, myself, NebeskaSila96 i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []