Hrvatski i rezervni engleski , rezervni brazil .... nike bas forsira taj raspored19vendetta87 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:21Ne moze nikako biti grb na sredini, kad je na sredini broj i detalji utakmice.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- katalinski
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ajvatar
Ima ih jos. Ni Jordan nije tu.perun je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:34Izašla rang lista dresova,ekipe koje su igrale baraž su predstavljene, nas ni u tragovima.
Zar smo mi jedina zemlja koja ima pijačare?
https://www.espn.com.au/football/story/ ... ugal-spain
Drugi od Curaca-a i Konga nije tu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Koji ste dres preko Kelme narucili? Bijeli ili plavi?
Kad ovi planiraju predstaviti dresove, na dzumi pred svjetsko?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Glaj brojeva koliki su
Vidljivi iz NASA Space Centra
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

dobar - samo boju potrefit...ovako malo tamniji mi bolje lezi jer je plava bliza zastavi
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
MostarReds22
- Kontakt:
Da ga hoce izbacit vise samo da prestanu ovi chatgpt strucnjaci svoje ideje ovdje prezentovati.
Neka nas braca, 12 godina se čekalo, ko zna kad ćemo opet imati šanse ovako se radovati i špekulisatiMostarReds22 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 15:35Da ga hoce izbacit vise samo da prestanu ovi chatgpt strucnjaci svoje ideje ovdje prezentovati.
Izdrži još malo, prezentacija čim reis odobri izgled
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Meni je zapalo za uho par stvari što ne mora bilo šta značiti.
- Rekao je da bi ovaj dres mogao biti podloga za buduće dresove po unikatnosti, a istovremeno naglasio da nemamo neku veliku priliku za unikatnosti poput Hrvata i sl, što znaci da sigurno neće biti likova poput Zmaja, Ljiljana i sl, ali istovremeno znači da neće biti sigurno ni obični dres sa par linija sa strane koji je nalik na neki generički.
- Rekao je i to da će dres izgledati kao zastava koja ima kragnu i rukave. Da li to znači da će možda imati kao neki simbol "trokuta" na sebi koji će prikazivati i zastavu i naša tri naroda? Ovo je definitivno potvrdilo moja prethodna očekivanja da će na dresu biti boje i nijanse plave, žute i bijele sa zastave.
- Da li je slučajno upotrijebio riječ " kragna" kada je rekao kragna i rukavi? Da li to znači da će dres imati zaista pravu kragnu kako su neki ovdje i maštali ili je to samo pokušaj približavanja opisa dresa što je moguće bolje?
- Rekao je da bi ovaj dres mogao biti podloga za buduće dresove po unikatnosti, a istovremeno naglasio da nemamo neku veliku priliku za unikatnosti poput Hrvata i sl, što znaci da sigurno neće biti likova poput Zmaja, Ljiljana i sl, ali istovremeno znači da neće biti sigurno ni obični dres sa par linija sa strane koji je nalik na neki generički.
- Rekao je i to da će dres izgledati kao zastava koja ima kragnu i rukave. Da li to znači da će možda imati kao neki simbol "trokuta" na sebi koji će prikazivati i zastavu i naša tri naroda? Ovo je definitivno potvrdilo moja prethodna očekivanja da će na dresu biti boje i nijanse plave, žute i bijele sa zastave.
- Da li je slučajno upotrijebio riječ " kragna" kada je rekao kragna i rukavi? Da li to znači da će dres imati zaista pravu kragnu kako su neki ovdje i maštali ili je to samo pokušaj približavanja opisa dresa što je moguće bolje?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Po ovom njegovom govoru bice to jako ruzan dres cim se on hvata zuto plave boje
Znači ako će bit dres ko zastava da ovako nesto očekujemo 

Varta dres bi bio debakl teških razmjera.DeeWa je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:48Meni je zapalo za uho par stvari što ne mora bilo šta značiti.
auuu ovo ne mirise na dobro
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- Goalgetter
- Kontakt:
Napravili su mu samo takav pritisak sa ovim skrivanjem dresa do kraja maja 
Pa rekao je da neće biti trokut jer je to banalno nego će "dres ponijeti priču Bosne" šta god to značilo.DeeWa je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:48Meni je zapalo za uho par stvari što ne mora bilo šta značiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Edbh21, HariTz, invincible1921, KarlMarx, Lekqqq1921, MostarReds22, perun, Proximic, random11, rishovski, s4mke, Shategabri i 57 gostiju.