Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemovic
Po cemu je veca? Veca je bila dok je Messi igrao, ostalo vrijeme to je u pet deka. Jestel vi svjesni da je Barca igrala europsku ligu prije par godina?
-
signalidunapark
- Kontakt:
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ako Bog da jedan dan u Premijer ligi da zaigra dugo našeg nismo imali tamo
Pa bolje I sad da ode u A Villu u EPL nego u Inter. Vise bi ga ljudi gledalo.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 20:18Ako Bog da jedan dan u Premijer ligi da zaigra dugo našeg nismo imali tamo
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Aston Villa,Bournemouth...nerkolfc je napisao/la: ↑14 apr 2026, 20:21Pa bolje I sad da ode u A Villu u EPL nego u Inter. Vise bi ga ljudi gledalo.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 20:18Ako Bog da jedan dan u Premijer ligi da zaigra dugo našeg nismo imali tamo
I onda preko tih klubova u City i ostale velike klubove sto da ne.
nerkolfc je napisao/la: ↑14 apr 2026, 20:21Pa bolje I sad da ode u A Villu u EPL nego u Inter. Vise bi ga ljudi gledalo.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 20:18Ako Bog da jedan dan u Premijer ligi da zaigra dugo našeg nismo imali tamo
-
Sindikat12
- Kontakt:
Daj ba realnosti…. Evo 5 iz glave Gabriel, Saliba, Marquinhos, Pacho, Dias je li stvarno mislis da je Tarik na istom levelu kao ova petorica???PeppermintSA je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:45Bastoni jeste odličan igrač. Ali po meni je Tarik bolji.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:42Ma nije brate Tarik Nesta za Bastonija, Bastoni je odličan igrač
Najbolji stoper u igri nogom na svijetu, ili jedan od tri najbolja. Mislim, sama činjenica da se Tarika sa njim može porediti je ogroman kompliment.
A vjeruj mi, nikad ne dižem naše igrače u nebesa. Štaviše, vrlo sam kritičan. Moje skromno mišljenje je da je Tarik već sad u 5 najboljih štopera svijeta.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Sta bi tek bilo kad bi ga digao u nebesaSindikat12 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 21:03Daj ba realnosti…. Evo 5 iz glave Gabriel, Saliba, Marquinhos, Pacho, Dias je li stvarno mislis da je Tarik na istom levelu kao ova petorica???PeppermintSA je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:45Bastoni jeste odličan igrač. Ali po meni je Tarik bolji.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:42Ma nije brate Tarik Nesta za Bastonija, Bastoni je odličan igrač
Najbolji stoper u igri nogom na svijetu, ili jedan od tri najbolja. Mislim, sama činjenica da se Tarika sa njim može porediti je ogroman kompliment.
A vjeruj mi, nikad ne dižem naše igrače u nebesa. Štaviše, vrlo sam kritičan. Moje skromno mišljenje je da je Tarik već sad u 5 najboljih štopera svijeta.
Treba odvaditi malo na ovoj temi. Do jucer ih sviju redom **** motkom tjerali, vidi sad.
Realno previse je Barca za Tarkana trenutno. Inter bi bio vrh. Tu dvije-tri sezone pa onda iskorak ako treba i ako moze, Barca je nivo iznad ljudi, sta vam je.
Iako, ovo je novinarska patka, jos jedna u nizu.
Iako, ovo je novinarska patka, jos jedna u nizu.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Činjenica da nije spreman za Barcu, ali ja ne vidim koji stoper na svijetu može preživjet ovu samoubilačku visoku zadnju liniju.
- Beduin
- Kontakt:
Znaci sad je bolji i od Bastonia zbog ove dvije tekme u barazu i u top 5 na svijetu. Blago nama ovako objektivnima 
Pored gore nabrojanih jos hrpa odlicnih stopera je tu, Gvardiol, Upamekano, Vuskovic, Sloterbek i sijasek odlicnih stopera. Glupo je i nabrajati ih sve, jer nas Tarik ima ogroman potencijal i ua godinu-dvije pametnim odabirom kluba i dobrim partijama ode on na 40mil vrijednosti lagano, narocito jer je ljevak sto je dodatna prednost.
Pored gore nabrojanih jos hrpa odlicnih stopera je tu, Gvardiol, Upamekano, Vuskovic, Sloterbek i sijasek odlicnih stopera. Glupo je i nabrajati ih sve, jer nas Tarik ima ogroman potencijal i ua godinu-dvije pametnim odabirom kluba i dobrim partijama ode on na 40mil vrijednosti lagano, narocito jer je ljevak sto je dodatna prednost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ma ne bi ja Vuškovića stavljao među ove.Beduin je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:25Znaci sad je bolji i od Bastonia zbog ove dvije tekme u barazu i u top 5 na svijetu. Blago nama ovako objektivnima
Odličan je, ali tek se treba dokazat na najvišem nivou, a HSV i Bundesliga to nisu.
- Beduin
- Kontakt:
On mi je onako naumpao jer je mlad, a ogroman potencijal i vec dobra BL sezona iza njega.signalidunapark je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:29Ma ne bi ja Vuškovića stavljao među ove.Beduin je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:25Znaci sad je bolji i od Bastonia zbog ove dvije tekme u barazu i u top 5 na svijetu. Blago nama ovako objektivnima
Odličan je, ali tek se treba dokazat na najvišem nivou, a HSV i Bundesliga to nisu.
Tarik igra prvu ozbiljnu sezonu sa 23 godine, mislim na kvalitet takmicenja, i vec pokazuje da je igrac za velike domete. Za sezonu-dvije cemo znati gdje je on ustvari. Zasad vrhunska sezona iza njega, uz odlicne igre za Sasuolo on ide i na SP.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Brata Pepperminta malo ponijelo, ne treba mu zamjeriti
Tarik još treba da se dokaže na vrhunskom nivou ako pređe u neki veći klub. Tek nakon što odradi sezonu-dvije na tom nivou može se pričati o nekom društvu vrhunskih štopera, i to ako odradi kako treba.
Po meni je realnije poređenje njega sa Ahmedhodžićem recimo. Pri tome ne prizivam Anela u repku niti išta slično, nego čisto onako gledajući da smo Anela nakon Spahića doživljavali kao našeg ubjedljivo najboljeg štopera, pa mislim da ima smisla porediti njega i Tarika.
I ta komparacija njih dvojice zaista jeste zanimljiva. Ne znam kakav je Ahmedhodžić u posljednje dvije godine jer ga više ne gledam nakon što je odstranjen iz repke, ali ono što sam ga zapamtio rekao bih da su on i Tare tu negdje.
Tarik još treba da se dokaže na vrhunskom nivou ako pređe u neki veći klub. Tek nakon što odradi sezonu-dvije na tom nivou može se pričati o nekom društvu vrhunskih štopera, i to ako odradi kako treba.
Po meni je realnije poređenje njega sa Ahmedhodžićem recimo. Pri tome ne prizivam Anela u repku niti išta slično, nego čisto onako gledajući da smo Anela nakon Spahića doživljavali kao našeg ubjedljivo najboljeg štopera, pa mislim da ima smisla porediti njega i Tarika.
I ta komparacija njih dvojice zaista jeste zanimljiva. Ne znam kakav je Ahmedhodžić u posljednje dvije godine jer ga više ne gledam nakon što je odstranjen iz repke, ali ono što sam ga zapamtio rekao bih da su on i Tare tu negdje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iznad je Tarik u odnosu na Anela i to pofino.
Ko prvo od interesa Barselone nema ništa sigurno. To je vrlo moguće i neki bosanski portal bacio šuplju jer nakon prolaska na sp odjednom idu članci za sve naše igrače da ih neko traži, a malo ko će otići negdje.
Ali sve i da ima istine, ko god želi dobro Tariku, neće mu željeti da ide u ekipu poput Barselone.
Njemu je i više nego dovoljno da ode u ovom trenutku u Inter ili Juventus. Nema potrebe da ide dalje od italije. Poznaje ligu i solidno se snalazi. Ako u tim klubovima pokaže da je lider, samo nebo mu je granica. Da ne pričam što je i za našu reprezentaciju bolje da igra u nekom malo slabijem klubu gdje će imati sigurniju minutažu nego da ode u neki klub gdje će igrati svaku treću.
Na kraju krajeva i da ostane u Italiji čitavu svoju karijeru može se reći da ima svjetsku karijeru.
Ali sve i da ima istine, ko god želi dobro Tariku, neće mu željeti da ide u ekipu poput Barselone.
Njemu je i više nego dovoljno da ode u ovom trenutku u Inter ili Juventus. Nema potrebe da ide dalje od italije. Poznaje ligu i solidno se snalazi. Ako u tim klubovima pokaže da je lider, samo nebo mu je granica. Da ne pričam što je i za našu reprezentaciju bolje da igra u nekom malo slabijem klubu gdje će imati sigurniju minutažu nego da ode u neki klub gdje će igrati svaku treću.
Na kraju krajeva i da ostane u Italiji čitavu svoju karijeru može se reći da ima svjetsku karijeru.
Zadnja izmjena: DeeWa, dana/u 15 apr 2026, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
DaSindikat12 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 21:03Daj ba realnosti…. Evo 5 iz glave Gabriel, Saliba, Marquinhos, Pacho, Dias je li stvarno mislis da je Tarik na istom levelu kao ova petorica???PeppermintSA je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:45Bastoni jeste odličan igrač. Ali po meni je Tarik bolji.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:42Ma nije brate Tarik Nesta za Bastonija, Bastoni je odličan igrač