OdlicnoGoalgetter je napisao/la: ↑15 apr 2026, 14:57Jeste, to je to, jer i u prodavnici ce paket biti 1,50 € u Austriji/DE.
Ako vec planiras uzeti 100 pakovanja, uzmi onu Treasure Box za 160 € tu dobijes nesto ljepsi album sa tvrdim koricama i 100 paketa.
Ovaj: https://www.panini.de/shp_deu_de/offizi ... f0567945cc
Panini album sličica za SP 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Panini album sličica za SP 2026
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ne znam gdje zivis ali pazi da ova verzija sto je poslao na linku samo se moze dobiti ako zivis u Austrijoj ili NjemackojSheyi je napisao/la: ↑15 apr 2026, 15:05OdlicnoGoalgetter je napisao/la: ↑15 apr 2026, 14:57Jeste, to je to, jer i u prodavnici ce paket biti 1,50 € u Austriji/DE.
Ako vec planiras uzeti 100 pakovanja, uzmi onu Treasure Box za 160 € tu dobijes nesto ljepsi album sa tvrdim koricama i 100 paketa.
Ovaj: https://www.panini.de/shp_deu_de/offizi ... f0567945cc![]()
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Basic je 419
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
To je neki fejk...neka montaža
- Goalgetter
- Kontakt:
Te slicice nisu od Paninija
Hvala
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Izasla mi na FB neka Engleska grupa za skupljanje slicica, spekulisu koliko ce kostati kod njih i zale se da je skupo.
Tako da svi smo u istim ****.
Tako da svi smo u istim ****.
Zadnji album koji sam bio skupljao je onaj Champions League 1998
Vjerovatno ću i ovaj, ali nema šanse ga popuniti, ali eto, neka barem za uspomene i potruditi se što više naših igrača "polijepiti"
Vjerovatno ću i ovaj, ali nema šanse ga popuniti, ali eto, neka barem za uspomene i potruditi se što više naših igrača "polijepiti"
- alan_kardec
- Kontakt:
Dugo sam u ovom hobiju pa bih da podijelim par nekih informacija prvenstveno sa vama koji prvi put skupljate album.
Vidim da se raja raspituje za HC album (hardcover/tvrde korice). Ono što vam mogu reći je da kod nas u BiH se nikada nije mogao kupiti taj album, a kako sam ja dobio info, neće moći ni ovaj put, mada moguće da griješim... Ako ga ne bude kod nas, u okolnim državama će biti sigurno, naravno i gore u Austriji, Njemačkoj... Mjenjaže će biti pretpostavljam ispred BBI kao i 2014. a sad je i dosta lakše jer postoje grupe na fb, viberu... pa se mjenjaže mogu dogovarati i poštom...
Inače, samo kod nas je stereotip da sličice skupljaju djeca, što naravno nema veze sa životom. Ja lično sam najmanje mijenjao sa djecom, a osim djece, mnogo više sam mijenjao sa tinejdžerima, djevojkama, ženama, sredovječnim ljudima i penzionerima... Nema tu nikakvih pravila i to nije nikakva sramota da odrastao čovjek skuplja sličice i kartice. Ovo je hobi kao i svaki drugi, doduše dosta je komercijalizovan zadnjih godina, na žalost.
Ako nekoga zanima, u Pepco radnjama na kasi imate WC 2026 kartice, cijena kesice je 2 km, msm da su u kesici 4 kartice i da nema repki iz baraža, tj nema BiH. Osim WC 2026, na kasi u Pepcu imaju i FIFA 365 kartice, cijena im je 1.75 km.
Za vas malo iskusnije kolekcionare, javite se u pp da pravimo kakvu razmjenu, ja kamaru toga skupljam i nudim svašta nešto u zamjenu... Trenutno završavam albume CL 2019/2020, FIFA365 2018 i FIFA365 2020...
Vidim da se raja raspituje za HC album (hardcover/tvrde korice). Ono što vam mogu reći je da kod nas u BiH se nikada nije mogao kupiti taj album, a kako sam ja dobio info, neće moći ni ovaj put, mada moguće da griješim... Ako ga ne bude kod nas, u okolnim državama će biti sigurno, naravno i gore u Austriji, Njemačkoj... Mjenjaže će biti pretpostavljam ispred BBI kao i 2014. a sad je i dosta lakše jer postoje grupe na fb, viberu... pa se mjenjaže mogu dogovarati i poštom...
Inače, samo kod nas je stereotip da sličice skupljaju djeca, što naravno nema veze sa životom. Ja lično sam najmanje mijenjao sa djecom, a osim djece, mnogo više sam mijenjao sa tinejdžerima, djevojkama, ženama, sredovječnim ljudima i penzionerima... Nema tu nikakvih pravila i to nije nikakva sramota da odrastao čovjek skuplja sličice i kartice. Ovo je hobi kao i svaki drugi, doduše dosta je komercijalizovan zadnjih godina, na žalost.
Ako nekoga zanima, u Pepco radnjama na kasi imate WC 2026 kartice, cijena kesice je 2 km, msm da su u kesici 4 kartice i da nema repki iz baraža, tj nema BiH. Osim WC 2026, na kasi u Pepcu imaju i FIFA 365 kartice, cijena im je 1.75 km.
Za vas malo iskusnije kolekcionare, javite se u pp da pravimo kakvu razmjenu, ja kamaru toga skupljam i nudim svašta nešto u zamjenu... Trenutno završavam albume CL 2019/2020, FIFA365 2018 i FIFA365 2020...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
FerdinandF
- Kontakt:
Pa valjda Panini, kao najozbiljnija firma za albume i slicice, čeka zvanične liste svih ekipa, pa će na ownovu toga završiti album, i pustiti ga u fizicku prodaju.
Do kad je rok za slanje spiskova?
- Goalgetter
- Kontakt:
Od 5. maja se vec isporucuje sve, sto znaci da je to vec davno gotovo, samo su se cekale Playoff ekipe.FerdinandF je napisao/la: ↑19 apr 2026, 12:21Pa valjda Panini, kao najozbiljnija firma za albume i slicice, čeka zvanične liste svih ekipa, pa će na ownovu toga završiti album, i pustiti ga u fizicku prodaju.
Panini je juce vec objavio kako ce izgledati album za Mexiko npr, nisu zadovoljni jer 5-6 igraca koji su na slicicama nece biti na SP, ovaj golman sto je albumu nije ni medju prva 3 golmana.
Nadam se da ce u nas uspjeti pogoditi barem ove kljucne igrace.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 19 apr 2026, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Jes čudni vidjeti Mexico bez OchoeGoalgetter je napisao/la: ↑19 apr 2026, 12:30Od 5. maja se vec isporucuje sve, sto znaci da je to vec davno gotovo, samo su se cekale Playoff ekipe.FerdinandF je napisao/la: ↑19 apr 2026, 12:21Pa valjda Panini, kao najozbiljnija firma za albume i slicice, čeka zvanične liste svih ekipa, pa će na ownovu toga završiti album, i pustiti ga u fizicku prodaju.
Panini je juce vec objavio kako ce izgledati album za Mexiko npr, nisu zadovoljni jer 5-6 igraca koji su na slicicama nece biti na SP.
Mocno izgleda.
Jedva cekam skupljanje
Jedva cekam skupljanje
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sad ces vidjeti kad puste album za prodaju a nema Bosne
To bi bila nasa sreca
To bi bila nasa sreca
Na Amazonu sam vidjeo slicice sa Donnarumom i Italia hahahahahahahEdincapitano je napisao/la: ↑19 apr 2026, 14:34Sad ces vidjeti kad puste album za prodaju a nema Bosne![]()
To bi bila nasa sreca![]()
Ne ja brate mislio sam da je sličica
Trenutno korisnika/ca: 231983, DUVNO1921, Goalgetter, HariTz, Mocvara1991, Mostarska, random11 i 80 gostiju.