Jedini razlog moze biti atmosfera u klubu prema Esmiru.Sheyi je napisao/la: ↑13 apr 2026, 16:04Vjerovao ili ne Saibari mu je cestitao na instagramuMostarNeretva je napisao/la: ↑12 apr 2026, 20:01Nikad nisam bio pristalica neke zavjere al ovdje sam sve blizi nekom stavu kluba i trenera “dosao mi Bosnjo da mi glumi facu”.
Podji od cinjenice imas mladog igraca koji ima velike sanse da postane strasan igrac. Ti njemu dajes sansu samo kad nemas ama bas druge opcije ili mu das sansu u garbage time i od njega ocekujes da ti se dokazuje. Dolazi taj isti decko nazad poslije uspjeha velikog repke, ista stvar.
Nesto nisam vidjeo da mu je netko od saigraca ili tim cestitali kao sto se desava drugim reprezentativcima.
Sjecam se kada je Zlatan bio u trenutku da postane igracina slican je stav bio prema njemu i u Svedskoj.
Neprocjenjiva sreca sto ima brata Perisica uz sebe u ovom trenutku mu je maltene bitniji od ikog drugog. Dobre ce mu savjete dati u svakom smislu.
Kontenta svega dobio je ono sto mu je trebalo iz PSVa sada put pod noge sto prije.
I Saibari je cini mi se slican period prolazio kao Esmir, samo sto je on grizo i letio da sve uradi sam kada je imao priliku i izborio se, ovaj nas na terenu izgleda utuceno. Da zna mnogo vidjelo se protiv Walesa i Italije, kao da nije isti igrac u PSV-u.
Al opet realno momak je za 6 mjeseci napravio cudo. Prelaz iz Amerike i to sa kratkim stazom u Evropu i ovo sve uraditi nije malo.