Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

CHR
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la CHR » 17 apr 2026, 02:59

Macron.

Na stranu Vicin deal sa Kelmetom... Sramotno. Izgledamo kao Trinidad i Tobago.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 17 apr 2026, 06:33

Evo na Kelme USA se moze sad naruciti dres za $100 ravno, home ili away. I dalje nema slike, ali su na stocku haha. Hajd sad budi pametan. Kako je sve ispalo, necu ga u inat kupiti i kad vidim kakav je.

https://www.kelme.store/products/offici ... elme-store
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 apr 2026, 07:29

Murga je napisao/la:
17 apr 2026, 06:33
Evo na Kelme USA se moze sad naruciti dres za $100 ravno, home ili away. I dalje nema slike, ali su na stocku haha. Hajd sad budi pametan. Kako je sve ispalo, necu ga u inat kupiti i kad vidim kakav je.

https://www.kelme.store/products/offici ... elme-store
No return, no refunds. :rol:
U vas su se bas dobro osigurali.

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 17 apr 2026, 08:43

Soli je napisao/la:
16 apr 2026, 20:41
boatenkk je napisao/la:
16 apr 2026, 17:47
sve zastave pocevsi od ljiljana, zastava herceg bosne i vojske republike srspke treba zabraniti! to su zastave nekih gorih vremena - ratnih! ne trebamo gurati prst u oko jedni drugima!
Njihova strategija po pitanju ljiljana je veoma jednostavna. Izbrisati hiljadugodišnji simbol nezavisne Bosne iz kolektivne memorije Bošnjaka, ili ga proglasiti simbolom rata i tragedije.

Poslije će tvrditi kako je BiH nemoguća vještačka tvorevina bez utemeljenja u historiji, sa nametnutom himnom i zastavom. Te kao takva nema smisla da postoji, pa bi bilo najbolje da se mirno raziđemo.

Neka svako nosi simbole vojske u kojoj je bio. I naroda kojem pripada. To je najkorektnije.
Ne moze. Zastava sa ljiljanima ne predstavlja nikakve zlocine. Trobojka npr je zastava na koju te asocira genocid, etnicko ciscenje,protjerivanje,silovanje...
Zastava fasisticke crkotine zvana hrhb je na smetljistu historije,gdje i pripada zajedno sa svojim idolima nacistickom Njemackom i ndh.
Te dvije zastave moraju biti zabranjene na tlu Evrope.
Zastava sa ljiljanima simbolizira mir, zajednicki zivot, ljubav

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 17 apr 2026, 09:03

boatenkk je napisao/la:
sve zastave pocevsi od ljiljana, zastava herceg bosne i vojske republike srspke treba zabraniti! to su zastave nekih gorih vremena - ratnih! ne trebamo gurati prst u oko jedni drugima!
Ljiljan nije ratni simbol BiH ljiljan je iz srednjeg vijeka(13-15 stoljece) simbol BiH iz doba Kotromanica i ovi koji ne vole državu pokušavaju da sve što ima veze sa BiH unište, ali nadam se da mi i obrazovni sistem necemo to dopustiti i ne smijemo to dopustiti i predati jedan od glavnih simbola Bosne i Hercegovine kao nesto loše, ratno ili sta vec jer to nije istina. Trebamo se edukovati o tome, svoj djeci pričati o tome insistirati da se Historija BiH sa posebnom pažnjom obradjue kroz osnovno i srednjoškolsko obrazovanje i da se zna istina. I ljiljan je simbol i Marka i Mirka i Mehmeda i svakog Bosanca i Hercegovca.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 17 apr 2026, 09:58

Zastava Tvrtkovica je eto problem, zato sto je i tad kad je taj grb bio najjaci poderao sve okolne zemlje, a onda je problem sto se pod tim grbom odbranila drzava i narod koji tu drzavu voli, a tu ubrajam i Bosnjake i Srbe i Hrvate koji su je branili i koji je vole.
Nije nas problem sto neki ljudi imaju problem svog identiteta pa to sad namecu putem entiteta , jednog genocidnog a drugog nepostojeceg i uvijek prizivanog.
Na dres ga nece staviti ali nikome se ne moze zabraniti da na stadion donese ljiljane i bice ih opet vise nego eurozastave.
CPOJ

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 17 apr 2026, 10:00

Sto ne zuta, pa i ljiljani su zuti.

Osim ljiljana bi trebalo na dres staviti negdje u cosku i male laste kako sa juga dolaze.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 17 apr 2026, 10:26

slika

slika
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 apr 2026, 10:35

boatenkk je napisao/la:
Banujte ovaj jezik mrznje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 apr 2026, 10:41

slika

PS: ko god uzme slike sa foruma dabogda crko
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 apr 2026, 10:44

Kad bi trebao izaci dres?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 17 apr 2026, 11:41

DamirT je napisao/la:
17 apr 2026, 10:44
Do polovine maja.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 apr 2026, 11:44

Sindikat12 je napisao/la:
17 apr 2026, 11:41
DamirT je napisao/la:
17 apr 2026, 10:44
Do polovine maja.
:thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 17 apr 2026, 11:52

200 KM a Kelme 🍬🍬

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 apr 2026, 12:00

Varta je napisao/la:
16 apr 2026, 21:07

I neznam koji q će nam kiceraj. Zmajevi trokuta stecci cevapi jestel normalni. pogledajte dresove svih ozbiljnih država. Jednostavan i boje drzave ili reprezentacije i to je to. Pogledajte dres italije i nas .
Ni meni to nije jasno. Ljudi hoce neki kiceraj s ćilimom, bosancicom i Bog zna s cim jos.
Tacno me podsjecaju na one Rome u dijaspori sto od cijele kuce naprave kiceraj i na svim zidovima, jastucima i plahtama imaju znak LV, Gucci... :urnebes:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 17 apr 2026, 12:11

Jedno je zayebancija, niko normalan ne bi htio cevape na dresu (sigurno ne prije bureka :D ), nit bi zelio da bude nakiceno "k'o jelka" svim i svacim. Sto se tice bosancice, ne vidim u cemu je problem? Neka prilagodjena verzija bosancice, nesto slicno sta su Hrvati imali na svojim dresovima na EP2024 (stilizirana glagoljica).

Pa i Haris rece u onim intervju, ako sam ga dobro shvatio, ici ce se na minimalizam, unikatnost, nesto sto nas definise, a da nije banalno (prokutici, zvjezice, i slicna geometrija). Imam nadu da ce biti ok dres, ako nista, nas je covjek ucestvovao u dizajnu, a kad je adidas radio dres niko cini mi se nije spominjao ijednog naseg covjeka u procesu dizajna.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 17 apr 2026, 12:26

phillies je napisao/la:
17 apr 2026, 12:11
Jedno je zayebancija, niko normalan ne bi htio cevape na dresu (sigurno ne prije bureka :D ), nit bi zelio da bude nakiceno "k'o jelka" svim i svacim. Sto se tice bosancice, ne vidim u cemu je problem? Neka prilagodjena verzija bosancice, nesto slicno sta su Hrvati imali na svojim dresovima na EP2024 (stilizirana glagoljica).

Pa i Haris rece u onim intervju, ako sam ga dobro shvatio, ici ce se na minimalizam, unikatnost, nesto sto nas definise, a da nije banalno (prokutici, zvjezice, i slicna geometrija). Imam nadu da ce biti ok dres, ako nista, nas je covjek ucestvovao u dizajnu, a kad je adidas radio dres niko cini mi se nije spominjao ijednog naseg covjeka u procesu dizajna.
Uzimajući u obzir kako se "dizajner", oblači, ne treba imati prevelika očekivanja.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

PrijedorCarsija
Kontakt:

Post Postao/la PrijedorCarsija » 17 apr 2026, 13:25

perun je napisao/la:
17 apr 2026, 12:26
phillies je napisao/la:
17 apr 2026, 12:11

Uzimajući u obzir kako se "dizajner", oblači, ne treba imati prevelika očekivanja.
To i nije neko mjerilo, uzeci u obzir "svijetski" poznate dizajnere :D

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 apr 2026, 13:29

Samo da se ne pokusa sa nekim patternom na trokutice, ko sto su kosarkasi imali, bas bi promasaj bio

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 17 apr 2026, 13:50

slika

Iskreno, najbolja opcija do sad što sam vidio.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, Google Adsense [Bot], Serha, Uknaac, Zglavkar i 63 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []