Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Macron.
Na stranu Vicin deal sa Kelmetom... Sramotno. Izgledamo kao Trinidad i Tobago.
Na stranu Vicin deal sa Kelmetom... Sramotno. Izgledamo kao Trinidad i Tobago.
Evo na Kelme USA se moze sad naruciti dres za $100 ravno, home ili away. I dalje nema slike, ali su na stocku haha. Hajd sad budi pametan. Kako je sve ispalo, necu ga u inat kupiti i kad vidim kakav je.
https://www.kelme.store/products/offici ... elme-store
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Goalgetter
- Kontakt:
No return, no refunds.Murga je napisao/la: ↑17 apr 2026, 06:33Evo na Kelme USA se moze sad naruciti dres za $100 ravno, home ili away. I dalje nema slike, ali su na stocku haha. Hajd sad budi pametan. Kako je sve ispalo, necu ga u inat kupiti i kad vidim kakav je.
U vas su se bas dobro osigurali.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ne moze. Zastava sa ljiljanima ne predstavlja nikakve zlocine. Trobojka npr je zastava na koju te asocira genocid, etnicko ciscenje,protjerivanje,silovanje...Soli je napisao/la: ↑16 apr 2026, 20:41Njihova strategija po pitanju ljiljana je veoma jednostavna. Izbrisati hiljadugodišnji simbol nezavisne Bosne iz kolektivne memorije Bošnjaka, ili ga proglasiti simbolom rata i tragedije.
Poslije će tvrditi kako je BiH nemoguća vještačka tvorevina bez utemeljenja u historiji, sa nametnutom himnom i zastavom. Te kao takva nema smisla da postoji, pa bi bilo najbolje da se mirno raziđemo.
Neka svako nosi simbole vojske u kojoj je bio. I naroda kojem pripada. To je najkorektnije.
Zastava fasisticke crkotine zvana hrhb je na smetljistu historije,gdje i pripada zajedno sa svojim idolima nacistickom Njemackom i ndh.
Te dvije zastave moraju biti zabranjene na tlu Evrope.
Zastava sa ljiljanima simbolizira mir, zajednicki zivot, ljubav
Ljiljan nije ratni simbol BiH ljiljan je iz srednjeg vijeka(13-15 stoljece) simbol BiH iz doba Kotromanica i ovi koji ne vole državu pokušavaju da sve što ima veze sa BiH unište, ali nadam se da mi i obrazovni sistem necemo to dopustiti i ne smijemo to dopustiti i predati jedan od glavnih simbola Bosne i Hercegovine kao nesto loše, ratno ili sta vec jer to nije istina. Trebamo se edukovati o tome, svoj djeci pričati o tome insistirati da se Historija BiH sa posebnom pažnjom obradjue kroz osnovno i srednjoškolsko obrazovanje i da se zna istina. I ljiljan je simbol i Marka i Mirka i Mehmeda i svakog Bosanca i Hercegovca.
Zastava Tvrtkovica je eto problem, zato sto je i tad kad je taj grb bio najjaci poderao sve okolne zemlje, a onda je problem sto se pod tim grbom odbranila drzava i narod koji tu drzavu voli, a tu ubrajam i Bosnjake i Srbe i Hrvate koji su je branili i koji je vole.
Nije nas problem sto neki ljudi imaju problem svog identiteta pa to sad namecu putem entiteta , jednog genocidnog a drugog nepostojeceg i uvijek prizivanog.
Na dres ga nece staviti ali nikome se ne moze zabraniti da na stadion donese ljiljane i bice ih opet vise nego eurozastave.
Nije nas problem sto neki ljudi imaju problem svog identiteta pa to sad namecu putem entiteta , jednog genocidnog a drugog nepostojeceg i uvijek prizivanog.
Na dres ga nece staviti ali nikome se ne moze zabraniti da na stadion donese ljiljane i bice ih opet vise nego eurozastave.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Sto ne zuta, pa i ljiljani su zuti.
Osim ljiljana bi trebalo na dres staviti negdje u cosku i male laste kako sa juga dolaze.
Osim ljiljana bi trebalo na dres staviti negdje u cosku i male laste kako sa juga dolaze.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Banujte ovaj jezik mrznje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

PS: ko god uzme slike sa foruma dabogda crko
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kad bi trebao izaci dres?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
200 KM a Kelme 

-
19vendetta87
- Kontakt:
Ni meni to nije jasno. Ljudi hoce neki kiceraj s ćilimom, bosancicom i Bog zna s cim jos.
Tacno me podsjecaju na one Rome u dijaspori sto od cijele kuce naprave kiceraj i na svim zidovima, jastucima i plahtama imaju znak LV, Gucci...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jedno je zayebancija, niko normalan ne bi htio cevape na dresu (sigurno ne prije bureka
), nit bi zelio da bude nakiceno "k'o jelka" svim i svacim. Sto se tice bosancice, ne vidim u cemu je problem? Neka prilagodjena verzija bosancice, nesto slicno sta su Hrvati imali na svojim dresovima na EP2024 (stilizirana glagoljica).
Pa i Haris rece u onim intervju, ako sam ga dobro shvatio, ici ce se na minimalizam, unikatnost, nesto sto nas definise, a da nije banalno (prokutici, zvjezice, i slicna geometrija). Imam nadu da ce biti ok dres, ako nista, nas je covjek ucestvovao u dizajnu, a kad je adidas radio dres niko cini mi se nije spominjao ijednog naseg covjeka u procesu dizajna.
Pa i Haris rece u onim intervju, ako sam ga dobro shvatio, ici ce se na minimalizam, unikatnost, nesto sto nas definise, a da nije banalno (prokutici, zvjezice, i slicna geometrija). Imam nadu da ce biti ok dres, ako nista, nas je covjek ucestvovao u dizajnu, a kad je adidas radio dres niko cini mi se nije spominjao ijednog naseg covjeka u procesu dizajna.
Uzimajući u obzir kako se "dizajner", oblači, ne treba imati prevelika očekivanja.phillies je napisao/la: ↑17 apr 2026, 12:11Jedno je zayebancija, niko normalan ne bi htio cevape na dresu (sigurno ne prije bureka), nit bi zelio da bude nakiceno "k'o jelka" svim i svacim. Sto se tice bosancice, ne vidim u cemu je problem? Neka prilagodjena verzija bosancice, nesto slicno sta su Hrvati imali na svojim dresovima na EP2024 (stilizirana glagoljica).
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
PrijedorCarsija
- Kontakt:
To i nije neko mjerilo, uzeci u obzir "svijetski" poznate dizajnereperun je napisao/la: ↑17 apr 2026, 12:26Uzimajući u obzir kako se "dizajner", oblači, ne treba imati prevelika očekivanja.phillies je napisao/la: ↑17 apr 2026, 12:11Jedno je zayebancija, niko normalan ne bi htio cevape na dresu (sigurno ne prije bureka), nit bi zelio da bude nakiceno "k'o jelka" svim i svacim. Sto se tice bosancice, ne vidim u cemu je problem? Neka prilagodjena verzija bosancice, nesto slicno sta su Hrvati imali na svojim dresovima na EP2024 (stilizirana glagoljica).
Samo da se ne pokusa sa nekim patternom na trokutice, ko sto su kosarkasi imali, bas bi promasaj bio

Iskreno, najbolja opcija do sad što sam vidio.
Trenutno korisnika/ca: Daduli, edin139, Futbol, GG3, hurem, prisonbreak, Soli, tuzlanskinacin i 82 gosta.