Uuu tebra, ovaj prvi na pruge i sa zutim stucnama je top topova.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
FerdinandF
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Zanimljivo izgledaju ovi dresovi, međutim nema baš smisla mijenjati totalni vizuelni imidž reprezentacije sad kad idemo na prvenstvo.
Kao da sa djecom poslujes. Tika tika tacke, nema vise vracke...Goalgetter je napisao/la: ↑17 apr 2026, 07:29No return, no refunds.Murga je napisao/la: ↑17 apr 2026, 06:33Evo na Kelme USA se moze sad naruciti dres za $100 ravno, home ili away. I dalje nema slike, ali su na stocku haha. Hajd sad budi pametan. Kako je sve ispalo, necu ga u inat kupiti i kad vidim kakav je.
https://www.kelme.store/products/offici ... elme-store
U vas su se bas dobro osigurali.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Nešto je govorio naš vajni dizajner da bi novi dres trebao biti prepoznatljiv i dugoročni imidž kao što pojedine repke poput Argentine i Hrvatske furaju već duže vrijeme pa sam pokušao pretpostaviti kako bi to moglo izgledati.
Ja personalno, lično i osobno se ne bih bunio da to bude sličan/modernizovan kao ovaj dole dres iz prve, doduše nezvanične, tekme koju je repka odigrala protiv Genka.

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
-
FerdinandF
- Kontakt:
Nije katastrofa, ali skoro pa katastrofa.
Dizajner je izjavio da će trokut iz državne zastave biti u fokusu novog dresa
Bas takoFerdinandF je napisao/la: ↑17 apr 2026, 15:26Nije katastrofa, ali skoro pa katastrofa.
Jedna od koristi i dobrih reklama su svakako razne igrice. Znamo da će biti na fm 26 zvanični DLC za svjetsko prvenstvo u kojem će učestvovati sve reprezentacije, a vrlo moguće da će biti u sklopu još nekih fudbalskih igrica poput efootball ili možda FC 26.
Zbog toga bi takodjer bilo korisno ranije prezentirati jer je rijetkost da je BiH u nekoj igrici, a to je veliki marketing. Ovako će vjerovatno u svemu tome koristiti stare dresove ner će sve to izaći prije nego što ih oni prezentiraju.
Zbog toga bi takodjer bilo korisno ranije prezentirati jer je rijetkost da je BiH u nekoj igrici, a to je veliki marketing. Ovako će vjerovatno u svemu tome koristiti stare dresove ner će sve to izaći prije nego što ih oni prezentiraju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Hoce li biti na pnoj fifi, inace tamp bude svjetskoDeeWa je napisao/la: ↑17 apr 2026, 15:47Jedna od koristi i dobrih reklama su svakako razne igrice. Znamo da će biti na fm 26 zvanični DLC za svjetsko prvenstvo u kojem će učestvovati sve reprezentacije, a vrlo moguće da će biti u sklopu još nekih fudbalskih igrica poput efootball ili možda FC 26.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kada ce viseee oficijalni dresoviiiiii
FerdinandF je napisao/la: ↑17 apr 2026, 13:54To je neka moja želja, u svakom slučaju bi bili prepoznatljivi, mislim da nijedna repka ne koristi dres sa vodoravnim prugama.
Stambolić je, barem po njegovim izjavama dizajnirao nešto na fazon zastave, prodaju ga ko mačku u vreći.
Imam onaj originalni adidasov sa lentom i koristim ga dok ne izbace ljepši.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ova Kelme šapa kvari izgled kakv god da je dizajn...
Može li se nekako zamoliti Kelme da ne stavljaju šapu na dres?
Može li se nekako zamoliti Kelme da ne stavljaju šapu na dres?
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
FerdinandF
- Kontakt:
perun je napisao/la: ↑17 apr 2026, 16:06Čudi me da Grci nemaju ovakav dres.FerdinandF je napisao/la: ↑17 apr 2026, 13:54To je neka moja želja, u svakom slučaju bi bili prepoznatljivi, mislim da nijedna repka ne koristi dres sa vodoravnim prugama.
Stambolić je, barem po njegovim izjavama dizajnirao nešto na fazon zastave, prodaju ga ko mačku u vreći.
A mozda je previse za reprezentativni dres. Karakteristican je za klubove, ma da, ako je iko pretjerao s reprezentativnim, onda je to hrvatska, ali bas to im je donijelo specificnost i marketinski bum.
Na ovom tvom mi fali jos nesto zuto gore da zaokruzi. Ovako su carape malo s neba pa u rebra. Dakle, osim ovog sitnog zutog detalja na vratu, pojacati jos malo zutu tu negdje, ne znam gdje.
perun je napisao/la: ↑17 apr 2026, 16:06Nikad ruznije dresove nisam vidio, a svasta sam vidio..FerdinandF je napisao/la: ↑17 apr 2026, 13:54To je neka moja želja, u svakom slučaju bi bili prepoznatljivi, mislim da nijedna repka ne koristi dres sa vodoravnim prugama.
KingTiger je napisao/la: ↑17 apr 2026, 17:28Vala bas. Evo ga jos prepoznatljivi:perun je napisao/la: ↑17 apr 2026, 16:06Nikad ruznije dresove nisam vidio, a svasta sam vidio..FerdinandF je napisao/la: ↑17 apr 2026, 13:54
To je neka moja želja, u svakom slučaju bi bili prepoznatljivi, mislim da nijedna repka ne koristi dres sa vodoravnim prugama.
Imam onaj originalni adidasov sa lentom i koristim ga dok ne izbace ljepši.![]()
NeceNoDi80 je napisao/la: ↑17 apr 2026, 15:53Hoce li biti na pnoj fifi, inace tamp bude svjetskoDeeWa je napisao/la: ↑17 apr 2026, 15:47Jedna od koristi i dobrih reklama su svakako razne igrice. Znamo da će biti na fm 26 zvanični DLC za svjetsko prvenstvo u kojem će učestvovati sve reprezentacije, a vrlo moguće da će biti u sklopu još nekih fudbalskih igrica poput efootball ili možda FC 26.
Medju reprezentacijama nisu bas mnogo cesti dresovi koji su pola jedne, a pola druge boje. Nama bi se to cak super uklopilo i uz zastavu. Komotno smo mogli nesto na ovaj fazon:

Dizajn ovog prelaza bi se dao doraditi, ali nesto na ovaj fazon da bude ili plavo-bijeli ili plavo-zuti, uklapalo bi se i uz nasu zastavu a i imalo bi nekog smisla i unikatnosti.

Dizajn ovog prelaza bi se dao doraditi, ali nesto na ovaj fazon da bude ili plavo-bijeli ili plavo-zuti, uklapalo bi se i uz nasu zastavu a i imalo bi nekog smisla i unikatnosti.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Na drugom bi se idealno uklopilo Optima 5W-30 Eco Plus.