FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
132
34%
Četvrti
76
20%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
14
4%
Ispadamo iz lige
31
8%

Ukupno glasova: 389

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2026, 21:55

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 apr 2026, 21:52
adoado je napisao/la:
17 apr 2026, 21:43
Gledam evo Željo-Posušje, ovaj Čuić bi nam bio baš dobro pojačanje.
Kakva zvijer je ovaj Mulato,nevjerovatno
Izgleda niste čitali šta je Mamić pričao.

Vedolami1
Kontakt:

Post Postao/la Vedolami1 » 17 apr 2026, 22:06

Ovo od Mandica nije saopštenje, nego pokušaj pranja ruku. Pet godina vlasti ...nula konkretnih rezultata na Koševu. Ako si "vlasnik" stadiona, nemaš luksuz da glumiš posmatrača i kriviš sve druge.
Priča “mi smo bili spremni” i "o tome cu drugi put" je za malu djecu... Realnost je da imamo izgubljene godine, propuštene projekte i stalno traženje krivca u klubu.
Pozivanje na novac koji je Opština dala je manipulacija, to su pare građana, a stadion je javno dobro i dalje.
Koncert se gura silom, uz floskule i poređenja koja nemaju veze s realnošću. Nema plana, nema garancija, nema odgovornosti, samo “neće biti problema”. To nije upravljanje, to je kockanje sa stadionom.
A ubacivanje Zoran Mamić na kraju je najjeftiniji spin. Kad nemaš rezultate, prebaci priču na moral i politiku.

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 17 apr 2026, 22:33

Ma ublehasi iz ns su na svakom koraku pokazali svoje lice,
opet ni ona zelena **** nisu nista bolje uradili, a opet ako se ne varam i ona crvena bagra je imala najvise mandata u opstini.
Elem daj da je nase pa makar livada i sa jednim redom stolica okolo, ne moraju ni stolice ograda kao nekad kod orasja.
Ja i... mrs ubleho!!!

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 17 apr 2026, 22:37

fks74 je napisao/la:
17 apr 2026, 21:55
NajvecaRadosti je napisao/la:
17 apr 2026, 21:52
adoado je napisao/la:
17 apr 2026, 21:43
Gledam evo Željo-Posušje, ovaj Čuić bi nam bio baš dobro pojačanje.
Kakva zvijer je ovaj Mulato,nevjerovatno
Izgleda niste čitali šta je Mamić pričao.
Za koga, nisam čitao
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 17 apr 2026, 22:38

Jeftino od tebe Srdjane, sa ovim si samo dokazao da si isti kao i prethodnici. Zaboravljas da si predstavnik naroda, onih koji su tebe birali isto kao i prethodnika Ajnadzica. Dok sirokogrudno pricate o FK Sarajevu na predizbornim kampanjama, o najvecem sportskom kolektivu u Sarajevu, sve moze i sve ce biti, a na kraju nista. Nista osim tri koncerta koji ce od terena da naprave rovove.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 apr 2026, 22:50

Generalno je ok ova priča Zorana, ima smisla podosta, ma da jedna stvar bode oči.
Okej, treba kontinuitet, slažem se, međutim ne vidim razlog što bi ovaj stručni štab dobio luksuz da ekipu vodi i iduću sezonu.
Moramo od par igrača napraviti "stub" ekipe, ono što Zoran i govori, igrači koji će biti okosnica 3-4 sezone bez da su uopšte na prodaju.
Mi takvih nemamo previše, ali evo, ovako na prvu:
Banić, Gojković, Carlos, Menalo(?), Elezi
Ovo su igrači koji se definitivno mogu duži period zadržati, a da budu korisni. Menalo je pod upitnikom, užasan je, realno, ali vjerujem da može popraviti formu.
3-4 mlada igrača koja se mogu isprofilisati: Ignatkov, Meite, Telalović, Mehmedović.
Od ovih posuđenih isto može biti koristi, ma da upitno je hoćemo li imati love da otkupimo te igrače, Živković odličan debi, samo nek tako nastavi, plus Ivanišević koji je ok, mislim da može poslužiti.
Svaki drugi igrač komotno može da ide, izuzev možda Adema, Francisa i Krdžalića, oni su mi u kategoriji nit' smrdi nit' miriše.
Cimirot, Ristovski, Bralić, Beganović, Mujkić, sve su to igrači realno zreli za odlaska. Eventualno da za zadnja 2 uzmemo nešto malo odšete, čisto da ne bude da odoše džabe.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2026, 22:53

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 apr 2026, 22:50
Generalno je ok ova priča Zorana, ima smisla podosta, ma da jedna stvar bode oči.
Okej, treba kontinuitet, slažem se, međutim ne vidim razlog što bi ovaj stručni štab dobio luksuz da ekipu vodi i iduću sezonu.
Moramo od par igrača napraviti "stub" ekipe, ono što Zoran i govori, igrači koji će biti okosnica 3-4 sezone bez da su uopšte na prodaju.
Ovo su igrači koji se definitivno mogu duži period zadržati, a da budu korisni. Menalo je pod upitnikom, užasan je, realno, ali vjerujem da može popraviti formu.
3-4 mlada igrača koja se mogu isprofilisati: Ignatkov, Meite, Telalović, Mehmedović.
Od ovih posuđenih isto može biti koristi, ma da upitno je hoćemo li imati love da otkupimo te igrače, Živković odličan debi, samo nek tako nastavi, plus Ivanišević koji je ok, mislim da može poslužiti.
Svaki drugi igrač komotno može da ide, izuzev možda Adema, Francisa i Krdžalića, oni su mi u kategoriji nit' smrdi nit' miriše.
Cimirot, Ristovski, Bralić, Beganović, Mujkić, sve su to igrači realno zreli za odlaska. Eventualno da za zadnja 2 uzmemo nešto malo odšete, čisto da ne bude da odoše džabe.
Mislim da se Zoran pita za sve, pa tako i za ekipu. Zato nema potrebe mijenjati trenera.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 apr 2026, 22:57

fks74 je napisao/la:
17 apr 2026, 22:53
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 apr 2026, 22:50
Mislim da se Zoran pita za sve, pa tako i za ekipu. Zato nema potrebe mijenjati trenera.
Pa jasno mi je da Zoran može diktirati minutaže igrače preko Marija i da je on obična marioneta, ali ima još hejbet trenera na tržištu sa kojima se to može, a da nisu cirkusanti ala Mario.
Takav jedan je spomenut i u intervjuu danas, a to je Krznar.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Terreasilver
Kontakt:

Post Postao/la Terreasilver » 17 apr 2026, 22:58

roccosiffredi je napisao/la:
17 apr 2026, 20:15
Arsenal otisao sa Hajberija, Tottenham poravnao WHL i napravio novi. Everton igrao 135 godina na Goodisonu i otisao s njega.
Samo mi neku nostalgiju furamo.
Otici sa Koševa na Otoku, Efendic bi jedva dočekao. Svakako dole imamo beton bazu navijaca, tramvaj blizu, za 5 godina mozemo napraviti stadion od 15ak hiljada i živio.
A onda neka Mandic izdaje Koševo Merlinu svake hefte.

Slažem se apsolutno, isto tako Muzur bi bio voljan na Ilidžu da se prebacimo.

Terreasilver
Kontakt:

Post Postao/la Terreasilver » 17 apr 2026, 23:05

Treba do kraja sezone vršiti pritisak na sve moguće načine da se bar pokrene procedura oko zemljišta. Daj Otoku, Haliloviće, Stup, Ilidžu ili bilo gdje samo da se ode s Koševa. Moramo iskoristiti ovaj momentum jer nakon objave Mandića, Koševo više ne možemo smatrati našim domom, koji to nikad nije ni bio pravno već samo u našem srcu.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 17 apr 2026, 23:10

Terreasilver je napisao/la:
17 apr 2026, 23:05
Treba do kraja sezone vršiti pritisak na sve moguće načine da se bar pokrene procedura oko zemljišta. Daj Otoku, Haliloviće, Stup, Ilidžu ili bilo gdje samo da se ode s Koševa. Moramo iskoristiti ovaj momentum jer nakon objave Mandića, Koševo više ne možemo smatrati našim domom, koji to nikad nije ni bio pravno već samo u našem srcu.
samo dok kikice svezu sad ce oni to

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 apr 2026, 23:14

Stadion treba preimenovati u Srdjan Mandic sramota je da se zove po Hasetu trenutno ruglo od stadiona.

Terreasilver
Kontakt:

Post Postao/la Terreasilver » 17 apr 2026, 23:16

BegovicRamiz je napisao/la:
17 apr 2026, 23:10
Terreasilver je napisao/la:
17 apr 2026, 23:05
samo dok kikice svezu sad ce oni to
Nažalost tako je, ali treba probati :crazy:

PingoFTW
Kontakt:

Post Postao/la PingoFTW » 17 apr 2026, 23:26

Volim kosevo vise od zivota, odigraj derbi kao zadnju utakmicu na kosevu, odigraj evropu u zenici i novu sezonu pocni na novom terenu pa makar igrali u ilijasu

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 17 apr 2026, 23:35

Evo ja bih radije da igramo u Buća Potoku na stadionu kod dvorane nego na Koševu poslije koncerta. Mandiću J*** ti mrtve i od mrtvih mrtve!
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 17 apr 2026, 23:46

Je li iko ikad čuo ikakvu priču, iznio ideju , dao neki ultimatum ili bilo šta vezano za rješavanje stambenog pitanja, tj stadiona, a da dolazi od vlasnika FKS? Ja nisam. Dok to ne bude, Mandić će zavrtiti još tri mandata sa Oapetovom slikom pred izbore.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 18 apr 2026, 00:37

Uhljupi iz NS ce za 10 godina napraviti dvije natkrivene tribine sa 10 000 mjesta. Mi već danas moramo krenuti sa Koševa i traziti selameta negdje drugo.

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 18 apr 2026, 00:40

PingoFTW je napisao/la:
17 apr 2026, 23:26
Volim kosevo vise od zivota, odigraj derbi kao zadnju utakmicu na kosevu, odigraj evropu u zenici i novu sezonu pocni na novom terenu pa makar igrali u ilijasu
100%. Jebbo ti Dervišhalidović ukućane Mandiću

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 18 apr 2026, 00:43

Treba ovog naseg nafurati da cemo novi stadion nazvati po njemu. Kakav je kompleksas sam bi ga finansirao :urnebes:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 apr 2026, 03:43

Jel se poceo pravit stadion u zenici nije pobjedio na opozivu zasto nisi svog brata cetnika Vicu nazvo i reko haj da pravimo kosevo.

Svak ziv kriv on ispravan

Renoviranje travnjaka 2,5m opstina dala 700 k km a FK SARAJEVO 1,8 m km.

Pa nije FIFA UEFA DALA TE PARE RADI OPSTINE NITI RADI **** MANDICA. I ono sto je dao nogometni savez nisu to pare koje savez zaradio radi pisljive opstine vec radi klubova i reprezentacije.

Ma i ti 700 k km, to su pare gradjana 99% koji navijanu za FK SARAJEVO.

Mjenjat djubrad za 6 mjeseci, i dobro jos nabit nogom.

Niposto nesmijemo dozvolit da stranka lazne doktorice za pi c k u bude nacelnica

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Lik i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []