I ko je imao najvise bodova na kraju? Bas ne odustajes.Biscione je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:11Jel moguće da Inter ima bolju gol-razliku (+49) nego što su drugoplasirani Napoli (48) i trećeplasirani Milan (47) uopće dali golova? I onda će neki reć da su svi prvaci jednaki a prošle godine i drugoplasirani Inter i trećeplasirana Atalanta i dali više golova i imali bolju gol-razliku od prvaka Napolija.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
embrace the chaos
-
celikmilan
- Kontakt:
Sve što sam naveo je bilo tacno a još nisam ni napisao kad igrač Cagliaria prima loptu, igrač intera udara u njega a ovaj svira obratno kao i kad Calhanoglu ulijeće u igrača Cagliaria i pravi skoro istu stvar kao kad je Cagliariev igrač dobio karton (s tim da je ovo bio faul) a ovaj nije požutio.Biscione je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:01Koliko navoda i svi pogrešni, jel realno da ništa nisi kako treba vidio?celikmilan je napisao/la: ↑17 apr 2026, 21:24Običan faul na sredini terena, karton za Cagliari. Mkhitaryan se baca u 16-cu i traži penal, nema kartona. Sudar dvojice igrača u zraku, karton za Cagliari. Dimarco razbija protivnika na sredini, još ih se nekoliko buni što je i sviran faul, nema kartona. Da vidimo šta će još da bude.
Ne može da prežali gubitak titule nikako.Denno je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:43I ko je imao najvise bodova na kraju? Bas ne odustajes.Biscione je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:11Jel moguće da Inter ima bolju gol-razliku (+49) nego što su drugoplasirani Napoli (48) i trećeplasirani Milan (47) uopće dali golova? I onda će neki reć da su svi prvaci jednaki a prošle godine i drugoplasirani Inter i trećeplasirana Atalanta i dali više golova i imali bolju gol-razliku od prvaka Napolija.
Kako bi tek da ga djevojka ostavi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Čestitke Interu na novoj tituli.
+2 u odnosu na Milan i približili su se Juventusu.
+2 u odnosu na Milan i približili su se Juventusu.
No, ni onu zadnju Milanovu ni ovu Napolijevu. Ova titula će samo popraviti gorak ukus ali ću pravo prežalit tek ako nekad i mi tako na guzove osvojimo ispred nekog od njih. Al hebat ga kad mi ne znamo drugačije nego uvjerljivo - pravo šampionski
p.s. nikad neću prežalit ni onu titulu BH Premier lige za vrijeme korone što je Željo izgubio tj. bolje rečeno što su dodijelili Sarajevu jer je u trenutku prekida takmičenja imao bod prednosti (niđe beze al valjda politika bila u umiješana) a Željo ih te sezone ubijao. Zašto ja uvijek za baksuze navijam
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Inter zabio 78 golova a drugi najbolji napad lige (Como) tek 57
. U pravu je bio Cassano, ovako zaostala liga ne zaslužuje modernog trenera poput Chivua (i Cesca)
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
I ta ti teza nije tacna, kad vec nesto tako pises a nisi siguran odi pogledaj , to ti je samo par klikova. 3 boda je bilo i zavrsena su 22 kola, svak sa svakim dva puta odigrao. Nije nasa liga bila jedina koja se prekinula. Jednostavno nije bilo sanse odigrati jos dodatnih 11 kola u svim onim restrikcijama.Biscione je napisao/la: ↑18 apr 2026, 07:56No, ni onu zadnju Milanovu ni ovu Napolijevu. Ova titula će samo popraviti gorak ukus ali ću pravo prežalit tek ako nekad i mi tako na guzove osvojimo ispred nekog od njih. Al hebat ga kad mi ne znamo drugačije nego uvjerljivo - pravo šampionski
p.s. nikad neću prežalit ni onu titulu BH Premier lige za vrijeme korone što je Željo izgubio tj. bolje rečeno što su dodijelili Sarajevu jer je u trenutku prekida takmičenja imao bod prednosti (niđe beze al valjda politika bila u umiješana) a Željo ih te sezone ubijao. Zašto ja uvijek za baksuze navijam![]()
Nek si ti opet aktivan na temi, vidim ustvari da si najaktivniji odjednom
Ovako bodo glimt tepa modernim trenerima
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa Bodo vam je izbio titulu iz džepa
p.s..neka vama taktičara Allegrija još dugo na klupi, ove sezone je očitao lekciju zelenom Chivuu kako se odrađuje Serija A a naredne sezone će mu i u CL pokazat kako to pravi talijanski treneri rade
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kome su se ba približili ?
Znaš li ti kolika je razlika u titulama?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma Inter suvereno realno. Milan sa Allegrijem nije iskoristio momenat. Kraj price.
Conte na drugoj strani ocekivano, tesko se igra na dva fronta.
Conte na drugoj strani ocekivano, tesko se igra na dva fronta.
Mi nismo ni projektovani za titulu, tako da nam niko nista nije mogao izbiti. Gledati brukanje protiv bodoa je neprocjenjivo, i samo ti to mozes opravdati, niko vise.Biscione je napisao/la: ↑18 apr 2026, 12:41Pa Bodo vam je izbio titulu iz džepa, da smo gurali u CL kao prošle godine i ove bi ispušili titulu. Prije par kola kad ste nam prišli na 6b već mi je u glavi bila prošla sezona a vjerujem i igračima, srećom pa nismo imali obaveze u Evropi pa su se, zahvaljujući 7 dana između utakmica, stigli dohavizat. Elem nikad ne znaš šta je dobro za tebe. Razlika između prošlogodišnkeg Napolija i ovogodišnjeg Milana je samo Interova kampanja u CL.
p.s..neka vama taktičara Allegrija još dugo na klupi, ove sezone je očitao lekciju zelenom Chivuu kako se odrađuje Serija A a naredne sezone će mu i u CL pokazat kako to pravi talijanski treneri rade![]()
Sto se tice Max- Chivu. Pa i jeste mu ocitao lekciju, dobio ga je oba put i to sa losijom momcadi. Sta tu nije jasno. Druga stvar je sto inter ima najjacu ekipu pa su ujedno i favoriti za skudeto.
To sto Chivu dobro gura je vecinom do ekipe i konkurencije. Vidjeli smo njegove bravure u derbijima, pogotovo u LP
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma sa njim ne vrijedi raspravljati, jel mu das argumente odmah se povuci i ne odgovori ti na post. Lik ima samo svoje misljenje ostalo ne uvazava.
Pazi sad lik poredi Chivua sa Maxom, pa taj Chivu jos puno mlijeka mora piti da bi isao u istu recenicu sa Maxom. A ovaj mu je to pokazao u dvije utakmice sto su odigrali, kraj price.
Pazi sad lik poredi Chivua sa Maxom, pa taj Chivu jos puno mlijeka mora piti da bi isao u istu recenicu sa Maxom. A ovaj mu je to pokazao u dvije utakmice sto su odigrali, kraj price.
15tak negdjeBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 13:18Kome su se ba približili ?![]()
![]()
Znaš li ti kolika je razlika u titulama?
Baš mu je pokazao -15, nadam se da će mu i naredme sezone isto ovako pokazivati
Ono što talijani ne kontaju, a i vas dvojica isto, bolje igrat moderan fudbal pa makar izgubio utakmicu jer dugoročno će bit rezultat kao što smo se evo uvjerili. Maxov sistem je zaostao isto kao i Mourinhov (koji je mnogo trofejni trener od njega) i šta mu znače te 2 pobjede u derbijima kad sad zaostaje 15 bodova. I Chivu je od uprave dobio zadatak da izbori CL ali je za razliku od Maxa on dobro prekoračio te ciljeve
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 18 apr 2026, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Dzaba ne kontas ti, ziv bio.
Inter bi u trenutnom omjeru snaga bio prvi i sa Tudorom na klupi, pa ti dizi Chivua koliko hoces. To sto ste prvi je zbog igrackog kadra, a ne zato sto je Chivu neki carobnjak.
Potego si Maxa u pricu. Ja ti naveo primjer da je dobio Chivua u oba meca i to sa losijim sastavom. Niko ne prica o komplet sezoni i tituli ili zaostatku od koliko vec bodova. Taj isti Chivu na koga svrsajes je se pokazao losim u vecini derbija ove sezone, o LP da ne pricamo, gdje su mu ribari pakovali porcije.
Nek se zahvali sto ima jaku momcad, inace bi do sad bio donji, nesto slicno kao Motta.
Potego si Maxa u pricu. Ja ti naveo primjer da je dobio Chivua u oba meca i to sa losijim sastavom. Niko ne prica o komplet sezoni i tituli ili zaostatku od koliko vec bodova. Taj isti Chivu na koga svrsajes je se pokazao losim u vecini derbija ove sezone, o LP da ne pricamo, gdje su mu ribari pakovali porcije.
Nek se zahvali sto ima jaku momcad, inace bi do sad bio donji, nesto slicno kao Motta.
Evo statistike sa vaše stranice (Sempre Milan):
prva utakmica:

druga utakmica:

Ovako izgledaju statistike i obe utakmice protiv Juveta i obe utakmice protiv Napolija. Znači ne samo da je Inter imao veći posjed i broj šuteva nego i ono važnije više kreiranih velikih prilika i veći očekivani broj golova (xG). To je rad trenera tj. on je svojom postavkom kreirao uslove za pobjedu ali igrači zakazali (stative, promašeni ziceri, Sommer prima jeftine golove...).
OK sad ćete vi reći "nek Chivu nosi kući šuteve i kreirane velike prilike a Allegri nosi kući 3 boda". Da odnio je Allegri kući 3 boda (dobio bitku) al Chivu nosi kući scudetto (dobio rat). Kao što rekoh, bolje igrati moderan fudbal makar kratkoročno gubio utakmice jer dugoročno ćeš profitirat. Zato je Italija tu gdje jeste jer ovo ne razumiju, žive u prošlosti kao vi sa Allegrijem
Yebla te statistika da te yebla.
Bgm il nas yebes il stvarno ne zelis da skontas o cemu pricamo.
Doduse, ti znas i srecu okriviti vecinom pa ne znam sto me iznenadjuje ovo sto citam.
Kad si vec ljubitelj statisktike, postavi onda koliko je Inter dobio veliki utakmica ove sezone, pa se zapitaj zasto je to tako. Uredu je jednu ili dvije izgubiti na srecu ili da igraci promase zicere. Ali da vecinu utakmica zijane gdje je protivnik neko od renomirani momcadi onda nesto tu ne stima.
Dalje, nemoj se ljutiti ali daleko ste vi od modernog fudbala, mislim sve italijanske ekipe su daleko, tako da pricati o tome je non sens.
Pricas sad kako je Max izgubio rat. A pisali ste da vam je jedini pravi konkurent Napoli. Kako ce onda Max izgubiti rat? Njemu je postavljen cilj top 4, i sad reci da je isti cilj imao i inter sa puno jacom ekipom je glupo. Inter je bio favorit za titulu, i tu nema rasprave, dok Milan, u nekim ludim kombinacijama samo.
Bgm il nas yebes il stvarno ne zelis da skontas o cemu pricamo.
Doduse, ti znas i srecu okriviti vecinom pa ne znam sto me iznenadjuje ovo sto citam.
Kad si vec ljubitelj statisktike, postavi onda koliko je Inter dobio veliki utakmica ove sezone, pa se zapitaj zasto je to tako. Uredu je jednu ili dvije izgubiti na srecu ili da igraci promase zicere. Ali da vecinu utakmica zijane gdje je protivnik neko od renomirani momcadi onda nesto tu ne stima.
Dalje, nemoj se ljutiti ali daleko ste vi od modernog fudbala, mislim sve italijanske ekipe su daleko, tako da pricati o tome je non sens.
Pricas sad kako je Max izgubio rat. A pisali ste da vam je jedini pravi konkurent Napoli. Kako ce onda Max izgubiti rat? Njemu je postavljen cilj top 4, i sad reci da je isti cilj imao i inter sa puno jacom ekipom je glupo. Inter je bio favorit za titulu, i tu nema rasprave, dok Milan, u nekim ludim kombinacijama samo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.