Premijer liga BiH - aktuelno
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zelji jos šanse za evropu nisu izgubljene.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Zar im nije cilj bio osvajanje prvenstva?
“Želimo ojačati klub da bude konkurentan i da osvaja trofeje, ove godine bi bili zadovoljni Evropom, ali u Kupu vidimo našu šansu. Maksimalno ćemo raditi, a sad šta će to proizvesti vidjet ćemo. Nama su cilj trofeji u svim narednim godinama, to je neki plan” – rekao je Brković.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
MagijaHerson je napisao/la: ↑18 apr 2026, 09:10“Želimo ojačati klub da bude konkurentan i da osvaja trofeje, ove godine bi bili zadovoljni Evropom, ali u Kupu vidimo našu šansu. Maksimalno ćemo raditi, a sad šta će to proizvesti vidjet ćemo. Nama su cilj trofeji u svim narednim godinama, to je neki plan” – rekao je Brković.
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:47Nijazzzeee dosta je vise, vidis da ne znaju sta pricaju , izvadi ga doktoreee .. rmaspe curi kolko si ih napunio
bvsic je napisao/la: ↑18 apr 2026, 09:19GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:47Nijazzzeee dosta je vise, vidis da ne znaju sta pricaju , izvadi ga doktoreee .. rmaspe curi kolko si ih napunio
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma debili se ponadali nekoj Evropi, dao im Radnik 3 boda zbog Save i Bijeljine, završilo se to na foru, i opet onda nazad u realnost kad se igra protiv protivnika kojim treba i neće da kalkuliše. I Savo i Sanin su još malo tu 
Željezničar u posljednjem vozu za Evropu: Može li san postati java? 
Treba Sanin pozajmice vratiti, x na kladionici obično najveće kvote nudi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Lijepo je biti sanjar i stvarno ne želim da zabranjujem nekome da sanja ali entizijazam o evropi navijača Želje je nešto posebno. Znači trebalo bi im se poklopiti da Velež kući izgubi od Širokog, Radnika i Rudara, a oni dobiju na strani Borac, Zrinjski i Sarajevo. Na sve to još čekati ono najvažnije finale kupa gdje su šanse 50:50 stvarno kapa do poda za entuzijazam
- LondonBlues
- Kontakt:
Dan prije 1.6 jucer prije meca 2.2 na Zelju.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- LondonBlues
- Kontakt:
Taman granici sa tvojim entuzijazmom i snovima da osvajate kup.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:00Lijepo je biti sanjar i stvarno ne želim da zabranjujem nekome da sanja ali entizijazam o evropi navijača Želje je nešto posebno. Znači trebalo bi im se poklopiti da Velež kući izgubi od Širokog, Radnika i Rudara, a oni dobiju na strani Borac, Zrinjski i Sarajevo. Na sve to još čekati ono najvažnije finale kupa gdje su šanse 50:50 stvarno kapa do poda za entuzijazam
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa ubili smo vas pod bijelim brijegom, neki dan bez tri najvažnija igraća Ante, Pidre i Abdulaha pet sto postotnih fulili. Ne da se nadam nego sam siguran da protiv ovako lošeg Zrinjskog osvajamo kup. Nego kako ono Kiš sam osta u 85' minuti, a Radnik se čitavu utakmicu branio kao St Petersburg. Sačekat ćemo onu prvenstvenu u Bijeljini da se uvjerim u svoje tvrdnjeLondonBlues je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:06Taman granici sa tvojim entuzijazmom i snovima da osvajate kup.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:00Lijepo je biti sanjar i stvarno ne želim da zabranjujem nekome da sanja ali entizijazam o evropi navijača Želje je nešto posebno. Znači trebalo bi im se poklopiti da Velež kući izgubi od Širokog, Radnika i Rudara, a oni dobiju na strani Borac, Zrinjski i Sarajevo. Na sve to još čekati ono najvažnije finale kupa gdje su šanse 50:50 stvarno kapa do poda za entuzijazam
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Legendardnobvsic je napisao/la: ↑18 apr 2026, 09:19GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:47Nijazzzeee dosta je vise, vidis da ne znaju sta pricaju , izvadi ga doktoreee .. rmaspe curi kolko si ih napunio
- LondonBlues
- Kontakt:
Da je jedna utakmica imali bi sanse, na dvije utakmice bez ikakve zajebancije ja smatram da su vam sanse 10% na 2 utakmice.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:10Pa ubili smo vas pod bijelim brijegom, neki dan bez tri najvažnija igraća Ante, Pidre i Abdulaha pet sto postotnih fulili. Ne da se nadam nego sam siguran da protiv ovako lošeg Zrinjskog osvajamo kup. Nego kako ono Kiš sam osta u 85' minuti, a Radnik se čitavu utakmicu branio kao St Petersburg. Sačekat ćemo onu prvenstvenu u Bijeljini da se uvjerim u svoje tvrdnjeLondonBlues je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:06Taman granici sa tvojim entuzijazmom i snovima da osvajate kup.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:00Lijepo je biti sanjar i stvarno ne želim da zabranjujem nekome da sanja ali entizijazam o evropi navijača Želje je nešto posebno. Znači trebalo bi im se poklopiti da Velež kući izgubi od Širokog, Radnika i Rudara, a oni dobiju na strani Borac, Zrinjski i Sarajevo. Na sve to još čekati ono najvažnije finale kupa gdje su šanse 50:50 stvarno kapa do poda za entuzijazam![]()
Bez tri najvaznija igraca protiv drugog sastava Zrinjskog.
Eto vidis mi manje stopostotnih al smo ih iskoristili. Sudija vas pustio da udarate da lomite noge, iskusno smirili igru zabili gol, i do kraja odigrali kako nam je trebalo.
Cekat cemo, samo da nisu ko Sloga da ne znaju zabit na dogovorenu utakmicu.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ne mlati škutore znaš i sam da niste ni kopija Zrinjskog od prošle ili pretprošle godine sa ovom maskotom. Ti podcjenjivački daji neke procente o našim šansama, a mi ćemo vas išibat u finalu nećete znat jeste li pošli ili došli
-
Strelcevina
- Kontakt:
Podvelešci na čemu točno temeljite svoj optimizam?
- LondonBlues
- Kontakt:
Nismo ni Z od Zrinjskog od prije, i tocno tako kako ti kazes maskota obicna… ali to sto ovo nije Zrinjski od prosle godine ili pretprosle ne znaci da nas mozete dobit. Za razliku od proslih sezona ove smo brutalno losi, ali toliko losi da nas Veleze uzme u finalu kupa na 2 utakmice nismo. Zadnjih 20 utakmica 15 pobjeda Zrinje i 3 remija i 2 pobjede Veleza valjda ti je jasno zasto je podcjenjivacki.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:34Ne mlati škutore znaš i sam da niste ni kopija Zrinjskog od prošle ili pretprošle godine sa ovom maskotom. Ti podcjenjivački daji neke procente o našim šansama, a mi ćemo vas išibat u finalu nećete znat jeste li pošli ili došli
Istog sam misljenja nazalost, sumnjam da Velez na 2 utakmice moze uzeti kup.LondonBlues je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:51Nismo ni Z od Zrinjskog od prije, i tocno tako kako ti kazes maskota obicna… ali to sto ovo nije Zrinjski od prosle godine ili pretprosle ne znaci da nas mozete dobit. Za razliku od proslih sezona ove smo brutalno losi, ali toliko losi da nas Veleze uzme u finalu kupa na 2 utakmice nismo. Zadnjih 20 utakmica 15 pobjeda Zrinje i 3 remija i 2 pobjede Veleza valjda ti je jasno zasto je podcjenjivacki.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:34Ne mlati škutore znaš i sam da niste ni kopija Zrinjskog od prošle ili pretprošle godine sa ovom maskotom. Ti podcjenjivački daji neke procente o našim šansama, a mi ćemo vas išibat u finalu nećete znat jeste li pošli ili došli
Jel ono 10-15 godina nisu u gostima vas dobili?
Doduse prednost je sto drugu igraju kuci pa da nekako u prvoj x bar izvuku, opet bit ce teske utakmice neizvjesno
Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, MostarReds22 i 10 gostiju.
.png)