Ide gol razlika, ako je ona ista onda ide broj golova pa nakon toga se gledaju međusobni susreti
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: English Premier League
Mogu oni igrati cijelu sezonu u Londonu, to su luzeri na kvadrat
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
City je u zadnjih pet kiks'o protiv WHU i Nottinghama i opet će biti prvak
Sramtno za United da nije konkurentan ove sezone, bila je zlatna prilika da se prekine post.
Sramtno za United da nije konkurentan ove sezone, bila je zlatna prilika da se prekine post.
Nema teoretske sanse da ne kiksaju makar jednu. City da kiksa 4 meca do kraja, ovi hadalji bi 5 kiksali. Da su pametni, Arteti ne dati sa ekipom kuci. Yebo svoju mater ublehasku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tvrda,teska tekma...
Mislim da je Arsenal zasluzio najmanje bod, al njih cijelu sezonu prati sportska sreca pa je bilo realno da nekad ostanu i bez nje...
Daleko od tog da je ovo savrseno, mada City ima psihicki momentum na svojoj strani + Arsenal ima dodatno i tekme u LŠ...
Dobili smo pravu bitku do kraja sezone, na kraju mozda odluci gol razlika i Cityu izgubi titulu jer sve se vraca...
Btw kakav United i prikljucak hah sa ovim rosterom i stilom igre koji nema ime...
Mislim da je Arsenal zasluzio najmanje bod, al njih cijelu sezonu prati sportska sreca pa je bilo realno da nekad ostanu i bez nje...
Daleko od tog da je ovo savrseno, mada City ima psihicki momentum na svojoj strani + Arsenal ima dodatno i tekme u LŠ...
Dobili smo pravu bitku do kraja sezone, na kraju mozda odluci gol razlika i Cityu izgubi titulu jer sve se vraca...
Btw kakav United i prikljucak hah sa ovim rosterom i stilom igre koji nema ime...
- Bazinga12345
- Kontakt:
O'Reilly igra brutalno u posljednje vrijeme za City. Kako s lakoćom iznosi loptu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ma dobro, ovo sad zbog danasnjeg poraza progovara razocarenje iz tebe
A da prvo sacekamo da se odigrao preostalih 5 kola gdje je 15 bodova u igri (od toga 4 tekme u Londonu), pa onda da donosimo zakljucke.
I ko to garantuje da ce City pobjediti sve do kraja ?
Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 apr 2026, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je otkriće sezone i donosi titulu City-u.Bazinga12345 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 20:29O'Reilly igra brutalno u posljednje vrijeme za City. Kako s lakoćom iznosi loptu.
4-IN-A-ROW
Ovo je gotovo. City to neće ispustiti. Nije nikad pa neće ni sad.
Svih 5 u Londonu tacnije
Evo da pokusam malo realnije ovo napisati. Imaju Newcastle u subotu, mozda i najtezi protivnik od ovih do kraja. Tu ce moguce biti i u mentalnom qrcu nakon ovog danas. Od svih meceva tu najvise se bojim kiksa.
Ovo ostalo sve gradski derbiji, opet ce biti svasta moguce. Da je ovo Arsenal sa starta sezone, kucu bi stavio na svih 5 pobjeda. U ovoj situaciji, bgm tesko realno.
City sa druge strane ima od nezgodnijih Everton i Bournemouth gdje gostuju, plus Aston Villu zadnju kuci. A tu ne vjerujem da ce popusiti. Jos su u strasnom zamahu.
Sad su sanse za titulu nekih 65-35 za City. Naravno ovdje sam racunao 3 boda sa Burnleyem...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedno od najdebilnijih pravila koje postoje. Imas isto bodova i bolji međusobni duel i ne budeš prvak.
-
Severina007
- Kontakt:
Brate, gotovo je.
Ne gledam ih prvi put u životu, pola ti života ovaj klub okine.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Zašto bi bilo debilno?
Valjda je logično da u nečemu što se igra 38 kola na kraju odlučujući faktor bude NEŠTO što je vezano za svih 38 kola, a ne samo za 2 kola.
Arsenalu je Slot uzeo titulu a da neće Gvardiola.
Ma haj Slot i nekako.
Wolves, Sunderland - golovi u zadnjoj minuti, uzeli "samo" po bod.
Forest - mrsava nula, isto bod.
Ovo danas je moglo biti i bezbolno da su rijesili ove meceve...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Nikad se to ne gleda tako jednostrano. Uvijek i jedni i drugi imaju izvaditi 2-3 teška kiksa na 38 kola.
City protiv West Hama skoro 25-2 šutevi i završilo 1:1. Prije toga im Forrest izjednačio pred kraj na 2:2 i fulali nemoguće u nadkonadi.
Meni je još uvijek nevjerovatno da Arsenal ovo izgubi. Ubijeđen sam bio da je pobjeda u Brightonu bila za titulu. I dalje, ako sve dobiju do kraja uzet će titulu.
Haj sprdnja sve ok. Ali stvarno nerealno šta su sebi dopustili. Ni City realno ne briljira i neće sigurno dobiti sve do kraja, alj Arsenal je ovo trebao pregaziti redom i onda revijalno odigrati ovu utakmicu večeras.
Međutim, ja kao fan Liverpoola u svim sezonama gdje nam je odmakla titula sam krivio isključivo Liverpool bez obzira bilo to za bod ili više, jednostavno ako hoćeš da budeš šampion dođi i pobjedi šampiona u međusobnom duelu.
Liverpool dok nije dobio City u međusobnom duelu nije ni osvojio titulu. Prvo 2020. pa onda i prošle sezone. Kad su derbije završavali remijem ili porazom u sezonama 19/20 i 21/22 nisu ni osvojili titulu a mogli su to sa bar jednom pobjedom u derbiju.
Arsenal je međutim mnogo prije ovog meča mogao sebi da obezbijedi lakši kraj sezone i da im meč sa Cityjem ne definiše sezonu ali ovakav bottle je stvarno previše čak i za njih.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Luzerski mentalitet jbg 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.