Goalgetter je napisao/la: ↑20 apr 2026, 16:00
Meni je upitno zasto zeli ostvariti transfer, tu nesto ne stima. Ili mu ne pase uloga koju bi imao sljedece sezone u Leverkusenu, ili sam Bayer zeli da ga proda za dobar novac i zato jos rade na transferu. Ili trece, u sta ne vjerujem, novac/licni uslovi. Ali on i otac su pametni pa sumnjam u tu varijantu.
Bayer mu je zagradio tu varijantu da ide u Bundesligu u neki drugi klub, sto bi bilo najlogicnije za njega.
Ne znam da li je Italija dobra opcija za njega, ali najvjerovatnije da ide tamo gdje ce mu moci garantovati da ce i igrati.
Leverkusen ima ovog Ibrahima Mazu, prošlo ljeto su platili Ben Seghira 32 miliona eura, Tilmana 35 miliona, sve mladi igrači, velika je gužva za minute.
Nisam ni ja sad neki obožavatelj Rome, i čisto iz sebičnih razloga ne prati mi se Roma zbog našeg igrača, plus od Džeke i Pjanića mi je ostalo da kad tamo naš igrač ode, zaglavi 5-6 godina na vrhuncu karijere.

Al haj da se malo dozovemo -- dijete je odigralo prvu profesionalnu sezonu i to u Austriji, 18 mu godina, ne govorimo o Stupčanici. Meni je veće pitanje kako će se snaći u sistemu gdje više u suštini nije krilo, nego ofanzivni vezni, jer sve ove veće talijanske ekipe igraju s wingbackovima.