Mujakic, legenda
Panini album sličica za SP 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
Hajd ba, bit ce dosta prilika u buducnosti za Kerima da bude u albumu 
Mujakic, legenda
Mujakic, legenda
Bazdar je uzeo mjesto alajbegoviću.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Koja glupost
Pa zbog Kerima, Dzeksona, Esmira i Tarika sam i htio kupit
180eur da dam za smecare sto ne znaju ni sastave reprezentacija
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Jel ovo službeni spisak ili..?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Pa oni su ovo davno pripremili, nije ovo prvi put. Uvijek ima fiktivnih. Tako smo 2014te npr. skupljali Zahirovića 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Elem preskup je ovo sport za mene, vidjeti nekako popuniti naše i tjt.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da tek vidite kako je izgledao album za prošlo europsko koje je radio Topps.
Nisu čekali da završe dodatne kvalifikacije nego su sve reprezentacije koje su sudjelovale stavili i to tako da su dva igrača bila na jednoj sličici.
Tako da su albumu završili BiH, Estonija, Kazahstan i Izrael.
Dodali još bezbroj sličica, za najboljeg igrača, neke glavne znamenitosti iz države, nekakve legende itd.
Na kraju nabili masu sličica bez ikakve potrebe.
Panini to puno bolje radi, iako ni oni nisu bez grešaka.
Nisu čekali da završe dodatne kvalifikacije nego su sve reprezentacije koje su sudjelovale stavili i to tako da su dva igrača bila na jednoj sličici.
Tako da su albumu završili BiH, Estonija, Kazahstan i Izrael.
Dodali još bezbroj sličica, za najboljeg igrača, neke glavne znamenitosti iz države, nekakve legende itd.
Na kraju nabili masu sličica bez ikakve potrebe.
Panini to puno bolje radi, iako ni oni nisu bez grešaka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad malo pogleda video detaljnije od ovog Brazilca, bas su se dobro ispromasivali 
U Njemackoj Ter Stegen na golu (a lik odavno nije u repci zbog povreda), Pavlovic fali, kod Francuza fali Cherki.
Kad promase Cherkija, ne treba da cudi da i nas Kerim fali, nazalost.
U Njemackoj Ter Stegen na golu (a lik odavno nije u repci zbog povreda), Pavlovic fali, kod Francuza fali Cherki.
Kad promase Cherkija, ne treba da cudi da i nas Kerim fali, nazalost.
Nemojte biti neuki papci, razmislite malo.
Koliko se igrača povrijedi pa ne ode na na svjetsko, a budu u albumu. Neko se posvađa sa selektorom, neke jednostavno fule u Paniniju. Toga je bilo uvijek i bit će.
Ono što Panini radi je update sliba poslije prvenstva.
Isprave sve fule tako što izdaju sve igrače koji su išli na prvenstvo, a nisi se našli u albumu.
Sad što se to dodatno naručuje i plaća je drugi par cipela.
Ne jede pitu ko ima već ko ke navikao...
Koliko se igrača povrijedi pa ne ode na na svjetsko, a budu u albumu. Neko se posvađa sa selektorom, neke jednostavno fule u Paniniju. Toga je bilo uvijek i bit će.
Ono što Panini radi je update sliba poslije prvenstva.
Isprave sve fule tako što izdaju sve igrače koji su išli na prvenstvo, a nisi se našli u albumu.
Sad što se to dodatno naručuje i plaća je drugi par cipela.
Ne jede pitu ko ima već ko ke navikao...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sramota da nema Kerima. Cijena od 3KM je previsoka.
I nadam se da će biti ona opcija da se šalje uplatica poštom za Široki Brijeg ako se ne varam i da se naruče sličice koje mi želimo.
Cini mi se da sam negdje procitao da nece oni raditi slicice vec neka druga firma. Nisam siguran
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pozdrav svima,
napravio sam account samo da vam javim malo lijepih novosti, tice se cijene slicica.
Posto se niko od novinara nije udostojio da istrazi oko cijene slicica nego su svi samo plasirali info da ce vjerovatno biti 3KM, odlucio sam ja malo da istrazim.
Pisao sam mail Panini-u i pitao ih kada ce slicice doci u BiH, oni su mi odgovorili da te info treba da vidim sa firmom iz Banja Luke koja to radi, dali mi njihov broj i email.
Zvao sam tu firmu, oni kazu da slicice nece prije kraja aprila ali da jos ne znaju, te da vise info mogu dobiti sa distributerima slicica po BiH, Tropic Zenica za Bosnu i iPress Siroki Brijeg za Hercegovinu(bar tako gospodja misli, ne zna detalje).
Iz Tropic-a sam dobio info da ce oni zaista raditi distribuciju, ali da ne ocekujemo prije maja. Kazu cijena slicica ce vjerovatno biti 2.5 KM ali gospodja s kojom sam pricao nije sigurna.
To su friske info (od petka).
E sad, nadam se da je mislila na maloprodajnu cijeni jer ja nisam naglasio.
Ako neko hoce da provjeri moze ih nazvati. Takodjer, mogu ostaviti i broj/email od ovih iz Banja Luke koji koliko sam skontao rade uvoz Panini slicica u BiH.
U svakom slucaju, za sve ovo mi je trebalo par minuta, ljudi zeljno iscekuju slicice i pitaju se oko cijene, a niko od novinara koliko vidim nije ulozio malo truda da sazna.
Suma sumarum, 2.5 je fer cijena za BiH, malo manje fer nego 2KM, ali 3KM je puno
napravio sam account samo da vam javim malo lijepih novosti, tice se cijene slicica.
Posto se niko od novinara nije udostojio da istrazi oko cijene slicica nego su svi samo plasirali info da ce vjerovatno biti 3KM, odlucio sam ja malo da istrazim.
Pisao sam mail Panini-u i pitao ih kada ce slicice doci u BiH, oni su mi odgovorili da te info treba da vidim sa firmom iz Banja Luke koja to radi, dali mi njihov broj i email.
Zvao sam tu firmu, oni kazu da slicice nece prije kraja aprila ali da jos ne znaju, te da vise info mogu dobiti sa distributerima slicica po BiH, Tropic Zenica za Bosnu i iPress Siroki Brijeg za Hercegovinu(bar tako gospodja misli, ne zna detalje).
Iz Tropic-a sam dobio info da ce oni zaista raditi distribuciju, ali da ne ocekujemo prije maja. Kazu cijena slicica ce vjerovatno biti 2.5 KM ali gospodja s kojom sam pricao nije sigurna.
Ako neko hoce da provjeri moze ih nazvati. Takodjer, mogu ostaviti i broj/email od ovih iz Banja Luke koji koliko sam skontao rade uvoz Panini slicica u BiH.
U svakom slucaju, za sve ovo mi je trebalo par minuta, ljudi zeljno iscekuju slicice i pitaju se oko cijene, a niko od novinara koliko vidim nije ulozio malo truda da sazna.
Suma sumarum, 2.5 je fer cijena za BiH, malo manje fer nego 2KM, ali 3KM je puno
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bolje da je 3 KM a da je Kerim tu umjesto Bazdara..welko je napisao/la: ↑20 apr 2026, 14:01Pozdrav svima,
Suma sumarum, 2.5 je fer cijena za BiH, malo manje fer nego 2KM, ali 3KM je puno![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Koliko god i meni bilo žao zbog Kerima jednostavno panini griješi ponekad pa i u većim reprezentacijama. Uz to, ovo je pravljeno mnogo ranije nego je uopšte bio baraž gdje je Alajbegović poderao.
Naprimjer u Brazilu je tu Rodrygo koji se povrijedio početkom marta dakle spisak svih reprezentacija su pravili baš nekad ranije možda januar februar..
Naprimjer u Brazilu je tu Rodrygo koji se povrijedio početkom marta dakle spisak svih reprezentacija su pravili baš nekad ranije možda januar februar..
Grupa iznad svakog pojedinca.
Dragi moji ,pa stvarno više dosta sa Kerimom..nema ga i hajd zdravo..znam ,svi ga volimo ali niti je bio starter niti je igrao većinu vremena..de budimo realni Sergej ga uvodio po 30 minuta..ja lično hoću BiH ..Kerim sam nije BiH...žao mi je ,volio bih da ima ali brate šta smo digli toliki hajp što ga nema,nema ga piči dalje i vozdra ..postalo ovo više zamorno ..nema Kerima..
Hvala na info.welko je napisao/la: ↑20 apr 2026, 14:01Pozdrav svima,
Suma sumarum, 2.5 je fer cijena za BiH, malo manje fer nego 2KM, ali 3KM je puno![]()
Iskreno očekujem 2.5 km jer je realno, 3 km je baš puno.
Što se tiče igrača, naravno da Kerim nedostaje a da su tu Mujakic i Bazdar. Velika greska bas, nadam se da ga mogu ubaciti kao mladu nadu ili nesto slicno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A zamisli oduševljenja kad u kesici nađeš Mujakića. I za to zadovoljstvo daš 2 i po marke.
Ja ću Rodryga zalijepiti na njegovo mjesto
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: DegaLouis, guillermo, MostarNeretva i 21 gost.