Svjetsko prvenstvo 2026

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

arelinho
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo 2026

Post Postao/la arelinho » 21 apr 2026, 00:16

FKSzuti je napisao/la:
20 apr 2026, 22:51
Sheyi je napisao/la:
20 apr 2026, 22:49
Slusam Bahu skoro veli da je nezaposlen i da ne zeli svu ustedjevinu dati da ide na Svjetsko, a danas druga prica na Instagramu. Da ga nece slucajno Arena zaposliti za mundijal? :)
On ne može prići Areni, hvala Bogu :D
Saudin Gabela će biti na licu mjesta i pratiti repku.
Hvala Bogu da neće Baho. Prepao sam se da ima neka šansa da se to desi.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 apr 2026, 00:17

Derdiyok je napisao/la:
21 apr 2026, 00:00
Treba poslati Ligatu.
:mrgreen:

Jedini je on veci futavac od Bahe :rol:
naprijed rejal

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 apr 2026, 00:18

invincible1921 je napisao/la:
20 apr 2026, 19:42
soccerfan je napisao/la:
20 apr 2026, 18:53
20 apr 2026, 14:13
Hebo mater vazda belaj s bekom :D Kad sad Barba istrci protiv Kanade ko Susic protiv Nigerije, bez lijevog beka
Kad izadje Benjo na beku 😂😂
Mujakic zadni vezni :D
Suti 😂
Ja se i dalje sjecam momenta kad sa vidio sastav protiv Nigerije 😂 Nisam vjerovao dok ljudi nisu izasli na teren sve mislio neka greska 😂 u toj nevjerici se nista od tekme ne sjecam samo onog nijeee ofsajdd 😭
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 21 apr 2026, 00:19

ErosViverosViv je napisao/la:
21 apr 2026, 00:06
Madal je napisao/la:
20 apr 2026, 23:46
Sheyi je napisao/la:
20 apr 2026, 22:49
Slusam Bahu skoro veli da je nezaposlen i da ne zeli svu ustedjevinu dati da ide na Svjetsko, a danas druga prica na Instagramu. Da ga nece slucajno Arena zaposliti za mundijal? :)
Greska u koracima. Ja ga ne gledam i ne slusam jos od kad je prenosio ono EP U16 u kosarci s Musom. Da je trolegenda izlapio je odavno i trabunja gluposti.
arena je deponija oronulih komentatora ali je baho gori od svih zajedno. Rijetko ko moze biti tako iritantan u poznim godinama, a slag na tortu je decenijski blam s balkona neki dan.

slika

Ovo se ne zaboravlja :urnebes:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 apr 2026, 00:20

soccerfan je napisao/la:
21 apr 2026, 00:18
soccerfan je napisao/la:
20 apr 2026, 18:53

Kad izadje Benjo na beku 😂😂
Suti 😂
Ja se i dalje sjecam momenta kad sa vidio sastav protiv Nigerije 😂 Nisam vjerovao dok ljudi nisu izasli na teren sve mislio neka greska 😂 u toj nevjerici se nista od tekme ne sjecam samo onog nijeee ofsajdd 😭

Legendarna srneca ledja i lazni lijevi bek :tokralju: :urnebes:
naprijed rejal

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 21 apr 2026, 00:24

rishovski je napisao/la:
21 apr 2026, 00:19
ErosViverosViv je napisao/la:
21 apr 2026, 00:06
Madal je napisao/la:

Greska u koracima. Ja ga ne gledam i ne slusam jos od kad je prenosio ono EP U16 u kosarci s Musom. Da je trolegenda izlapio je odavno i trabunja gluposti.
arena je deponija oronulih komentatora ali je baho gori od svih zajedno. Rijetko ko moze biti tako iritantan u poznim godinama, a slag na tortu je decenijski blam s balkona neki dan.

slika

Ovo se ne zaboravlja :urnebes:
Velid je druga priča, nivo iznad :thumbup:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 apr 2026, 00:59

Sveti je napisao/la:
21 apr 2026, 00:20
soccerfan je napisao/la:
21 apr 2026, 00:18

Suti 😂

Legendarna srneca ledja i lazni lijevi bek :tokralju: :urnebes:
Nemogu vala sad kopati postove al poprilicno sam siguran da sam javno na forumu napisao kad ode ražanj da okrećem 😂i poprilicno sam siguran da je živina neka stradala taj dan 😂
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 apr 2026, 01:33

Zanimljivo
Dzeko je zabio dva gola USA i jedan Meksiku, a nikad nije igrao protiv Kanade
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 21 apr 2026, 04:18

HariTz je napisao/la:
20 apr 2026, 23:59
Madal je napisao/la:
Eh bravo, to EP U16 sam totalno zaboravio.

Meni je Igor Kristić vazda bio bolji izbor za komentar. Barem meni, bolje poznaje materiju, pa i sami komentari imaju više smisla.
Ne moze s Kristićem ni jedan u istu rečenicu stati :salut: Pogotovo ne Baho, on je komentator 90ih i pocetka 2000ih i to je to, sjećam se njegovog prijenosa i sreće kad je Barbarez zabio protiv Norveške nekad pred kraj utakmice, to mi se nešto urezalo u sjećanje :kralj: i još je bilo mnogo dobrih prijenosa i emocije i hvala mu na svemu, ali je Bahino prošlo. I Velid je 200x prihvatljiviji od Bahe, ima i Velid svojih krindž momenata ( :mrgreen: :kuknjava: ) ali ga je opet ljepše slušat nego Bahu.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

labostarmomosa
Kontakt:

Post Postao/la labostarmomosa » 21 apr 2026, 04:37

Padovan je napisao/la:
20 apr 2026, 21:53
Padovan je napisao/la:
10 apr 2026, 12:21
Voli Sarajevo kao klub (cijeni što su mu dali), voli više Srbiju (jer je prirodni Srbin), momak nije nigdje izjavio da mrzi BiH poštujemo, neka navija za nas na SP i narednim prvenstvima i bude uz male ekrane i sve 5.
Morpheus je napisao/la:
20 apr 2026, 17:17
Niti je izjavio da više voli Srbiju. Najviše od svega voli svoju karijeru.

Znam, dosadan sam, a šta ću kad mi odgovaraju pa moram odgovoriti na laži i ostale gluposti.
Hvala Bogu, pa ljudi koji su trenutno na celu, nece dozvoliti da takvi igraju za reprezentaciju, dzaba mu karijera neka je gradi daleko od reprezentacije BiH.
čekaj, jesam li to dobro shvatio, ljudi žele kovacevica na spisku?

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 21 apr 2026, 06:20

NoDi80 je napisao/la:
21 apr 2026, 01:33
Zanimljivo
Dzeko je zabio dva gola USA i jedan Meksiku, a nikad nije igrao protiv Kanade
Ako je pravilo da kako ide vise prema sjeveru, vise i golova daje, onda ima jednu tekmu da zabije hat trick :D
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 21 apr 2026, 07:21

DamirT je napisao/la:
20 apr 2026, 17:45
Arvid je napisao/la:
20 apr 2026, 17:44
Surreal je napisao/la:
16 apr 2026, 20:21
joj ovih negativaca sve moraju usrat, dobro ba eto ispast cemo i?
I eto ga u junu gdje quota sam sebe sa onim famoznim "jesam vam reko" :rol:
Fanatic i Diadora: hold my beer :mrgreen:
Prika ne ide ti poredzenje. Diadora zeli repki uspjeh, I ne zeli da gleda limitirane igrace kako uzimaju mjesto duplo boljima.

Za razliku od navijaca sarajevskih klubova koji svoje amatere nazor guraju u repku, Diadora zeli da za bosnu igraju najbolji a ne menadzerski ili klupski podobni.
Ovi pitarcici sto guraju kovacevica u repku to rade samo zbog toga sto bi njihov amaterski klub imao finansijsku korist od njegovog sljedeceg transfera. Briga njih za repkom, za uspjehom, za drzavom za ponosom. Njihov fudbalski svijet je onaj amaterski klub za kojeg navijaju koji 20 godina nije uspio proci vise od 2 pretkola u evropi.

Sto se komentatora tice, Baho je bio super komentator do 2010 godina, onda se poceo gubiti, lupati, baksuzirati I raji je jednostavno bio pun k..c njegovog jadikovanja I kmekanja.Marijan mijajlovic je isto bio dobar jedno vrijeme dok nije poceo gnjaviti. Sada igor kristic I velid spaho imaju taj komentatorski smek, ostalo slabo. Najgore sto medzu mladzim komentatorima ne vidim neki potencijal za buducnost.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 21 apr 2026, 07:47

Diadora je napisao/la:
21 apr 2026, 07:21
Prika ne ide ti poredzenje. Diadora zeli repki uspjeh, I ne zeli da gleda limitirane igrace kako uzimaju mjesto duplo boljima.

Za razliku od navijaca sarajevskih klubova koji svoje amatere nazor guraju u repku, Diadora zeli da za bosnu igraju najbolji a ne menadzerski ili klupski podobni.
Ovi pitarcici sto guraju kovacevica u repku to rade samo zbog toga sto bi njihov amaterski klub imao finansijsku korist od njegovog sljedeceg transfera. Briga njih za repkom, za uspjehom, za drzavom za ponosom. Njihov fudbalski svijet je onaj amaterski klub za kojeg navijaju koji 20 godina nije uspio proci vise od 2 pretkola u evropi.

Sto se komentatora tice, Baho je bio super komentator do 2010 godina, onda se poceo gubiti, lupati, baksuzirati I raji je jednostavno bio pun k..c njegovog jadikovanja I kmekanja.Marijan mijajlovic je isto bio dobar jedno vrijeme dok nije poceo gnjaviti. Sada igor kristic I velid spaho imaju taj komentatorski smek, ostalo slabo. Najgore sto medzu mladzim komentatorima ne vidim neki potencijal za buducnost.
Prika, ne ide to baš tako. Nakon bljuvotina, poganog jezika i salvi uvreda, ne ide sada da kažeš samo: "Ja želim reprezentaciji dobro."

Ti si želio Barbarezu sve najgore. Da se izvuče tvojih deset komentara koji su na granici manijakalnog ponašanja i izljeva frustracija (da ne pričam o onim najgorim), sumnjam da bi se ijedan objektivan navijač zapitao i rekao: "Pa možda on fakat misli dobro."

Barbarez je iz igrača izvukao maksimum, plasirao se s ovom ekipom na SP, a mi svi možemo da šutimo i kažemo: "Začepio si nam usta." Ali jok, ti nastavljaš s istom retorikom, samo sada dooooosta blažom. Ne koristiš "kockar", "oyebina" i slične stvari, nego čekaš samo naredni trenutak da opet kreneš. E yebiga, hoćeš da pišeš ovdje s rajom, pa budi objektivan i reci da si zasrao. Barem toliko možeš.

Što se tiče navijača Sarajeva, Želje i ostalih... vidi, normalno je da favorizuju igrače svojih klubova u reprezentaciji. I zbog zadovoljstva što vide svoje igrače na velikoj sceni i zbog finansijske koristi. Sve je to okej dok ne prelazi granicu da se klub gleda na štetu reprezentacije, a nažalost, mnogo njih upravo to radi. Otvoreno pokazuju indiferentnost prema reprezentaciji dok se ne ukaže prilika za korist. To nije fer.

Okej mi je i da se klub stavlja na prvo mjesto, pa tek onda sve ostalo, mada ja mislim da država, državni grb, trebaju biti ispred svega. Lokalni patriotizam daje dodatnu fragmentaciju ovoj državi, koja je već svakako podijeljena na toliko stvari da više ne bih mogao ni nabrojati. Prave se manji, zatvoreniji krugovi i mindset ide sve više u usko i kratkoročno.

Reprezentacija je odlična prilika da svi zajedno gledamo ka jednom pravcu, cilju, i da podržimo nešto do samog kraja, bez obzira na poteškoće. Ali, nažalost, još smo daleko od te "kulture". Još tražimo instant rezultate, smjene trenera nakon tri kola, pišemo odvratne stvari, optužujemo i slično...

Bit će bolje, nadam se. :bih:

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2026, 08:35

labostarmomosa je napisao/la:
21 apr 2026, 04:37
Padovan je napisao/la:
Padovan je napisao/la:
10 apr 2026, 12:21
Voli Sarajevo kao klub (cijeni što su mu dali), voli više Srbiju (jer je prirodni Srbin), momak nije nigdje izjavio da mrzi BiH poštujemo, neka navija za nas na SP i narednim prvenstvima i bude uz male ekrane i sve 5.
Morpheus je napisao/la:
20 apr 2026, 17:17
Niti je izjavio da više voli Srbiju. Najviše od svega voli svoju karijeru.

Znam, dosadan sam, a šta ću kad mi odgovaraju pa moram odgovoriti na laži i ostale gluposti.
Hvala Bogu, pa ljudi koji su trenutno na celu, nece dozvoliti da takvi igraju za reprezentaciju, dzaba mu karijera neka je gradi daleko od reprezentacije BiH.
čekaj, jesam li to dobro shvatio, ljudi žele kovacevica na spisku?
eno neki portali ga prizivaju. filovali su nas kao papriku kad je on bio u odbrani, ušao tip protiv Ukranije, ode sve u helać, visok igrač ne može skočit, ne zna napraviti prostor... tip nas je uništio tu utakmicu jednako kao Čivić. Dva igrača koja više nego Mujakić ne bi smjela biti pozivana.
Glory Glory Man United

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 apr 2026, 08:37

Diadora je napisao/la:
21 apr 2026, 07:21
DamirT je napisao/la:
20 apr 2026, 17:45
Arvid je napisao/la:
20 apr 2026, 17:44

I eto ga u junu gdje quota sam sebe sa onim famoznim "jesam vam reko" :rol:
Fanatic i Diadora: hold my beer :mrgreen:

Kako zelis uspjeh kad si bukvalno svaki put samo govorio lose stvari, sto o igracima, sto o Barbarezu i ostalim? Ja se za ovo vremena ne sjecam da si jednom makar nesto pohvalio i rekao e svaka cast, dobro je to i to odradjeno. Svaki post ti je u fazonu kockar ne zna sta radi i slicno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2026, 08:39

DamirT je napisao/la:
21 apr 2026, 08:37
Kako zelis uspjeh kad si bukvalno svaki put samo govorio lose stvari, sto o igracima, sto o Barbarezu i ostalim? Ja se za ovo vremena ne sjecam da si jednom makar nesto pohvalio i rekao e svaka cast, dobro je to i to odradjeno. Svaki post ti je u fazonu kockar ne zna sta radi i slicno.
Nije mogao ni u prvom postu nakon Italije da napise nesto pozitivno a da ne popljuje strucni stab. Al hajde, barem piskara jos, onom fanatiku je tolika muka da smo se plasirali da vise nije usao na forum nakon toga.

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 21 apr 2026, 08:41

Oni koji su Barbareza vrijeđali, podapinjali mu, sada koriste drugu taktiku - izmišljaju desetine igrača koji bi trebali biti pozvani i pokušavaju izazvati nered i nezadovoljstvo. Naravno, sve za "dobrobit" reprezentacije.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 apr 2026, 08:43

Goalgetter je napisao/la:
21 apr 2026, 08:39
DamirT je napisao/la:
21 apr 2026, 08:37
Nije mogao ni u prvom postu nakon Italije da napise nesto pozitivno a da ne popljuje strucni stab. Al hajde, barem piskara jos, onom fanatiku je tolika muka da smo se plasirali da vise nije usao na forum nakon toga.
E upravo. Nisam samo bio siguran je li to on bio ili Fanatic. Sjecam se tog posta. I kaze zeli uspjeh. How yes no :crazy:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 21 apr 2026, 09:42

rishovski je napisao/la:
20 apr 2026, 23:09
Eto koliko se ti razumiješ u slučaj Kovačević :D
Čovjek Srbin,nije se odzvao reprezentaciji BiH zbog te iste Srbije i ti ga branis jer nije rekao javno da više voli Srbiju :rol:
Eto trebao je nacrtat i postavit na naslovnicu Avaza da bi mi znali koga više voli...
Neiskren od samog starta i tako mu se i vratilo,nek sad ganja karijeru :opaopa:
Drži se Veleža majstore.
Padovan je napisao/la:
Ne više njih da neće dozvoliti, nego jedan, a taj jedan nije zbog normalnih razloga, tako da... Hajde vozdra, neda mi se više.

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 21 apr 2026, 09:53

HariTz je napisao/la:
20 apr 2026, 23:59
Madal je napisao/la:
Eh bravo, to EP U16 sam totalno zaboravio.

Meni je Igor Kristić vazda bio bolji izbor za komentar. Barem meni, bolje poznaje materiju, pa i sami komentari imaju više smisla.
Bahin prajm je bio '97e i trajo je čitavu jednu utakmicu. Sve poslije toga je komotno moglo na mjut.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09, greenwood, soccerfan i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []