Hvala Bogu da neće Baho. Prepao sam se da ima neka šansa da se to desi.
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
naprijed rejal
Sutiinvincible1921 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 19:42Mujakic zadni veznisoccerfan je napisao/la: ↑20 apr 2026, 18:53Kad izadje Benjo na bekuinvincible1921 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 14:13Hebo mater vazda belaj s bekomKad sad Barba istrci protiv Kanade ko Susic protiv Nigerije, bez lijevog beka
![]()
![]()
Ja se i dalje sjecam momenta kad sa vidio sastav protiv Nigerije
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 apr 2026, 00:06arena je deponija oronulih komentatora ali je baho gori od svih zajedno. Rijetko ko moze biti tako iritantan u poznim godinama, a slag na tortu je decenijski blam s balkona neki dan.

Ovo se ne zaboravlja
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
soccerfan je napisao/la: ↑21 apr 2026, 00:18Suti
Ja se i dalje sjecam momenta kad sa vidio sastav protiv NigerijeNisam vjerovao dok ljudi nisu izasli na teren sve mislio neka greska
u toj nevjerici se nista od tekme ne sjecam samo onog nijeee ofsajdd
![]()
Legendarna srneca ledja i lazni lijevi bek
naprijed rejal
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Velid je druga priča, nivo iznadrishovski je napisao/la: ↑21 apr 2026, 00:19ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 apr 2026, 00:06arena je deponija oronulih komentatora ali je baho gori od svih zajedno. Rijetko ko moze biti tako iritantan u poznim godinama, a slag na tortu je decenijski blam s balkona neki dan.
Ovo se ne zaboravlja![]()
Nemogu vala sad kopati postove al poprilicno sam siguran da sam javno na forumu napisao kad ode ražanj da okrećemSveti je napisao/la: ↑21 apr 2026, 00:20![]()
Legendarna srneca ledja i lazni lijevi bek![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zanimljivo
Dzeko je zabio dva gola USA i jedan Meksiku, a nikad nije igrao protiv Kanade
Dzeko je zabio dva gola USA i jedan Meksiku, a nikad nije igrao protiv Kanade
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne moze s Kristićem ni jedan u istu rečenicu stati
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Ako je pravilo da kako ide vise prema sjeveru, vise i golova daje, onda ima jednu tekmu da zabije hat trick
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Prika ne ide ti poredzenje. Diadora zeli repki uspjeh, I ne zeli da gleda limitirane igrace kako uzimaju mjesto duplo boljima.
Za razliku od navijaca sarajevskih klubova koji svoje amatere nazor guraju u repku, Diadora zeli da za bosnu igraju najbolji a ne menadzerski ili klupski podobni.
Ovi pitarcici sto guraju kovacevica u repku to rade samo zbog toga sto bi njihov amaterski klub imao finansijsku korist od njegovog sljedeceg transfera. Briga njih za repkom, za uspjehom, za drzavom za ponosom. Njihov fudbalski svijet je onaj amaterski klub za kojeg navijaju koji 20 godina nije uspio proci vise od 2 pretkola u evropi.
Sto se komentatora tice, Baho je bio super komentator do 2010 godina, onda se poceo gubiti, lupati, baksuzirati I raji je jednostavno bio pun k..c njegovog jadikovanja I kmekanja.Marijan mijajlovic je isto bio dobar jedno vrijeme dok nije poceo gnjaviti. Sada igor kristic I velid spaho imaju taj komentatorski smek, ostalo slabo. Najgore sto medzu mladzim komentatorima ne vidim neki potencijal za buducnost.
Prika, ne ide to baš tako. Nakon bljuvotina, poganog jezika i salvi uvreda, ne ide sada da kažeš samo: "Ja želim reprezentaciji dobro."Diadora je napisao/la: ↑21 apr 2026, 07:21Prika ne ide ti poredzenje. Diadora zeli repki uspjeh, I ne zeli da gleda limitirane igrace kako uzimaju mjesto duplo boljima.
Za razliku od navijaca sarajevskih klubova koji svoje amatere nazor guraju u repku, Diadora zeli da za bosnu igraju najbolji a ne menadzerski ili klupski podobni.
Ovi pitarcici sto guraju kovacevica u repku to rade samo zbog toga sto bi njihov amaterski klub imao finansijsku korist od njegovog sljedeceg transfera. Briga njih za repkom, za uspjehom, za drzavom za ponosom. Njihov fudbalski svijet je onaj amaterski klub za kojeg navijaju koji 20 godina nije uspio proci vise od 2 pretkola u evropi.
Sto se komentatora tice, Baho je bio super komentator do 2010 godina, onda se poceo gubiti, lupati, baksuzirati I raji je jednostavno bio pun k..c njegovog jadikovanja I kmekanja.Marijan mijajlovic je isto bio dobar jedno vrijeme dok nije poceo gnjaviti. Sada igor kristic I velid spaho imaju taj komentatorski smek, ostalo slabo. Najgore sto medzu mladzim komentatorima ne vidim neki potencijal za buducnost.
Ti si želio Barbarezu sve najgore. Da se izvuče tvojih deset komentara koji su na granici manijakalnog ponašanja i izljeva frustracija (da ne pričam o onim najgorim), sumnjam da bi se ijedan objektivan navijač zapitao i rekao: "Pa možda on fakat misli dobro."
Barbarez je iz igrača izvukao maksimum, plasirao se s ovom ekipom na SP, a mi svi možemo da šutimo i kažemo: "Začepio si nam usta." Ali jok, ti nastavljaš s istom retorikom, samo sada dooooosta blažom. Ne koristiš "kockar", "oyebina" i slične stvari, nego čekaš samo naredni trenutak da opet kreneš. E yebiga, hoćeš da pišeš ovdje s rajom, pa budi objektivan i reci da si zasrao. Barem toliko možeš.
Što se tiče navijača Sarajeva, Želje i ostalih... vidi, normalno je da favorizuju igrače svojih klubova u reprezentaciji. I zbog zadovoljstva što vide svoje igrače na velikoj sceni i zbog finansijske koristi. Sve je to okej dok ne prelazi granicu da se klub gleda na štetu reprezentacije, a nažalost, mnogo njih upravo to radi. Otvoreno pokazuju indiferentnost prema reprezentaciji dok se ne ukaže prilika za korist. To nije fer.
Okej mi je i da se klub stavlja na prvo mjesto, pa tek onda sve ostalo, mada ja mislim da država, državni grb, trebaju biti ispred svega. Lokalni patriotizam daje dodatnu fragmentaciju ovoj državi, koja je već svakako podijeljena na toliko stvari da više ne bih mogao ni nabrojati. Prave se manji, zatvoreniji krugovi i mindset ide sve više u usko i kratkoročno.
Reprezentacija je odlična prilika da svi zajedno gledamo ka jednom pravcu, cilju, i da podržimo nešto do samog kraja, bez obzira na poteškoće. Ali, nažalost, još smo daleko od te "kulture". Još tražimo instant rezultate, smjene trenera nakon tri kola, pišemo odvratne stvari, optužujemo i slično...
Bit će bolje, nadam se.
eno neki portali ga prizivaju. filovali su nas kao papriku kad je on bio u odbrani, ušao tip protiv Ukranije, ode sve u helać, visok igrač ne može skočit, ne zna napraviti prostor... tip nas je uništio tu utakmicu jednako kao Čivić. Dva igrača koja više nego Mujakić ne bi smjela biti pozivana.labostarmomosa je napisao/la: ↑21 apr 2026, 04:37čekaj, jesam li to dobro shvatio, ljudi žele kovacevica na spisku?
Glory Glory Man United
Kako zelis uspjeh kad si bukvalno svaki put samo govorio lose stvari, sto o igracima, sto o Barbarezu i ostalim? Ja se za ovo vremena ne sjecam da si jednom makar nesto pohvalio i rekao e svaka cast, dobro je to i to odradjeno. Svaki post ti je u fazonu kockar ne zna sta radi i slicno.Diadora je napisao/la: ↑21 apr 2026, 07:21Prika ne ide ti poredzenje. Diadora zeli repki uspjeh, I ne zeli da gleda limitirane igrace kako uzimaju mjesto duplo boljima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije mogao ni u prvom postu nakon Italije da napise nesto pozitivno a da ne popljuje strucni stab. Al hajde, barem piskara jos, onom fanatiku je tolika muka da smo se plasirali da vise nije usao na forum nakon toga.DamirT je napisao/la: ↑21 apr 2026, 08:37Kako zelis uspjeh kad si bukvalno svaki put samo govorio lose stvari, sto o igracima, sto o Barbarezu i ostalim? Ja se za ovo vremena ne sjecam da si jednom makar nesto pohvalio i rekao e svaka cast, dobro je to i to odradjeno. Svaki post ti je u fazonu kockar ne zna sta radi i slicno.
Oni koji su Barbareza vrijeđali, podapinjali mu, sada koriste drugu taktiku - izmišljaju desetine igrača koji bi trebali biti pozvani i pokušavaju izazvati nered i nezadovoljstvo. Naravno, sve za "dobrobit" reprezentacije.
E upravo. Nisam samo bio siguran je li to on bio ili Fanatic. Sjecam se tog posta. I kaze zeli uspjeh. How yes noGoalgetter je napisao/la: ↑21 apr 2026, 08:39Nije mogao ni u prvom postu nakon Italije da napise nesto pozitivno a da ne popljuje strucni stab. Al hajde, barem piskara jos, onom fanatiku je tolika muka da smo se plasirali da vise nije usao na forum nakon toga.DamirT je napisao/la: ↑21 apr 2026, 08:37Kako zelis uspjeh kad si bukvalno svaki put samo govorio lose stvari, sto o igracima, sto o Barbarezu i ostalim? Ja se za ovo vremena ne sjecam da si jednom makar nesto pohvalio i rekao e svaka cast, dobro je to i to odradjeno. Svaki post ti je u fazonu kockar ne zna sta radi i slicno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Drži se Veleža majstore.rishovski je napisao/la: ↑20 apr 2026, 23:09Eto koliko se ti razumiješ u slučaj Kovačević![]()
Čovjek Srbin,nije se odzvao reprezentaciji BiH zbog te iste Srbije i ti ga branis jer nije rekao javno da više voli Srbiju![]()
Eto trebao je nacrtat i postavit na naslovnicu Avaza da bi mi znali koga više voli...
Neiskren od samog starta i tako mu se i vratilo,nek sad ganja karijeru![]()
Ne više njih da neće dozvoliti, nego jedan, a taj jedan nije zbog normalnih razloga, tako da... Hajde vozdra, neda mi se više.
Bahin prajm je bio '97e i trajo je čitavu jednu utakmicu. Sve poslije toga je komotno moglo na mjut.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic i 13 gostiju.