FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Ako je investitor ozbiljan njemu je cilj da zaradi novac. Ako mislis zaraditi novac moras igrati evropu, da bi igrao evropu moras dovesti kvalitetne igrace, da bi doveo kvalitetne igrace moras otjerati sav skart iz kluba i logicno platiti raskide. Ako mislis da sutra pojacanja koja dovedeš prodas i zaradis. Ako je on dosao da nesto se krpi, ima takvu logika poput tebe onda bolje da nije tu. Ima pilicara i uzgajaj koke.
Preuzeo si fudbalski klub, jedan od najveci u drzavi i ako nemas 10 miliona da ulozis, bavi se prodavanjem jaja. A ne da tovarimo s Krpicem Sabicem i ostalim vedetama. To mi mozemo bez njega isto.
Preuzeo si fudbalski klub, jedan od najveci u drzavi i ako nemas 10 miliona da ulozis, bavi se prodavanjem jaja. A ne da tovarimo s Krpicem Sabicem i ostalim vedetama. To mi mozemo bez njega isto.
Kaze sef dobar bod, napredujemo.
Bez Amara, kitica. To je tako. Dzaba pare.
Eno poljoprivrednici krse pare i nista.
Ali, skontacete. Pred gasenje. Nije hica.
Bez Amara, kitica. To je tako. Dzaba pare.
Eno poljoprivrednici krse pare i nista.
Ali, skontacete. Pred gasenje. Nije hica.
-
GavranBeli
Nisam ja kriv sto si ti opet doveo letve Huskovica, Prokopa. Umjesto da si doveo tri extra dobra igraca a da medju njima bude napadac, sad bi isao u evropu, samim odlaskom u evropu bi imao par miliona. Al ne, uvijek ista prica. Kad nema investitora nemamo para, kad imamo investitora nije on humanitarna. Tacno ovaj nas narod glup do Boga. Zato nam treba biti ovako. Al haj imamo da pricamo Vico nam kriv, svi nam drugi krivi, tu smo bar prvaci.
Ovi prave jug godinu dana, nisu dosli ni dokle, al dobro je to sipovi malo zajebani. Tri radnika gradi tribinu to nema u Zimbabveu. Al sve je to nama dobro, nema veze.
Ovi prave jug godinu dana, nisu dosli ni dokle, al dobro je to sipovi malo zajebani. Tri radnika gradi tribinu to nema u Zimbabveu. Al sve je to nama dobro, nema veze.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Pozdrav ljudi. Već duže vrijeme čitam ovaj, a i onaj forum tamo ali odlučih se registrovati ovdje. Ovaj mi je nekako fleksibilniji, dosta opušteniji, jest da ima dosta skrivenih pitara i Hulahopka odnosno Gavran Beli ali eto i on se izgleda malo dozvao. Onaj tamo mi je nekako težak, ozbilja neka gdje par ljudi kontroliše forum, a admin istog se bavi trgovinom po forumu, ako sam dobro upratio. Nadam se da ćemo se lijepo družiti i da nam Željo bodove donese iz Prijedora danas.
- NerminFatic
- Kontakt:
Zar nece tribina biti strmija? Vidi se vec vezovi za redove, i mozda je opticka varka, ali ocekivao sam da bude strmija kao i Sjever. A tako su rekli.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Brate, nas raspali Nalic odbio, a da igracina poput Kolasinca potpise za nas.NoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 00:55Pa nek ide u Schalke, ali treba uvijek pricati sa jakim reprezetativcima i pridobit ih pred kraj karijereELDIABLO20 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 23:56
Brate na kakvim si ti drogamamoze on hladno u Njemacku tj. u Schalke.
Usput da im Sabica posaljemo neka gore studira.
On puni 33 da dodje za dvije godine nama bi valjao osim na terenu, marketingu, valjao bi nam i za omladinski pogon
Zeljeznicar je najveci klub u BiH i najveci igraci BiH repke treba da zavrse karijeru u Zelji
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VibeTribeX
- Kontakt:
najbolja stvar koja nam se desila
pa to bi bilo katastrofa da onakav k.u.r.t.o.n obuce dres Zelje
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Do prije par kola si se borio za opstanak i strahovo od Sloge, covjek dosao popisao Slogu pa ispao nepravedno u kupu, dalje redom si ostecen Borac, Siroki, Sarajevo gdje su sudijske odluke direktno uticale na osvajanje boda odnosno tri, popisa Radnik, Posusje se spasilo.
S tim da te podsjetim da smo prije prve Savine prve utakmice igrali protiv Zrinjskog kuci gdje nam je lik od 34 godine dao 3 gola a ukupno je dao 4 u 12 utakmica.
I ti dodjes i kazes sef zadovoljan bodom, normalno da jest ekipa mu ide uzlaznom putanjom podigao im je moral i formu, osigurao opstanak, sta jos treba napast titulu u 30tom kolu jel? A da ne govorim u kakvom je stanju zateko ekipu kad smo se svi blago receno pomirili za federalnom.
Ne ne Amar bi uzeo ligu sigurno laga,
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
VibeTribeX je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:27najbolja stvar koja nam se desila
pa to bi bilo katastrofa da onakav k.u.r.t.o.n obuce dres Zelje
Slazem se, ovo nesto sto je odigrao je katastrofa, a skup haos
Hvala Bogu pa nije dosao
Spusti se kvota na Rudar na 2,20 , bila 2,85
-
GavranBeli
E cuj popiso Slogu, a mi dalje kuci nemamo pobjede. Izborio opstanak ima dvije pobjede od osam utakmica. Kakve budale ovdje pišu strasno.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Gavrane sisaj nam jaja oooo Gavroooo hulahopkoo
- VibeTribeX
- Kontakt:
Amar Zulić i drugi optuženi zbog trgovine narkoticima u Sarajevu
Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Amara Zulića (1984), Vedada Drece (1984), Mirze Bajrića (1981), Davora Đurđevića (1982) i Mirze Zulića (1989) zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga počinjeno u sastavu grupe i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.
Optuženi se terete da su od oktobra 2024. godine do polovine marta 2025. godine, na području Kantona Sarajevo djelovali kao organizirana grupa s ciljem neovlaštenog nabavljanja, držanja i prodaje opojnih droga.
Prema navodima iz optužnice, organizator grupe bio je Amar Zulić, koji je koordinirao aktivnosti članova, usmjeravao kupce i preuzimao novac od prodaje. Članovi grupe su se bavili distribucijom droge cannabis i kokain.alje prodavali krajnjim korisnicima.
kad god se ova bijeda spomene, spomene se i nas klub
mrzim ove odrvatne zulice i ove karne iz grupe koji se furaju na dilanje gudre
majku vam j.e.b.e.m svima redom odje.bite od kluba
kvarite nam reputaciju stoko sitnog zuba
Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Amara Zulića (1984), Vedada Drece (1984), Mirze Bajrića (1981), Davora Đurđevića (1982) i Mirze Zulića (1989) zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga počinjeno u sastavu grupe i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.
Optuženi se terete da su od oktobra 2024. godine do polovine marta 2025. godine, na području Kantona Sarajevo djelovali kao organizirana grupa s ciljem neovlaštenog nabavljanja, držanja i prodaje opojnih droga.
Prema navodima iz optužnice, organizator grupe bio je Amar Zulić, koji je koordinirao aktivnosti članova, usmjeravao kupce i preuzimao novac od prodaje. Članovi grupe su se bavili distribucijom droge cannabis i kokain.alje prodavali krajnjim korisnicima.
kad god se ova bijeda spomene, spomene se i nas klub
mrzim ove odrvatne zulice i ove karne iz grupe koji se furaju na dilanje gudre
majku vam j.e.b.e.m svima redom odje.bite od kluba
kvarite nam reputaciju stoko sitnog zuba
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Kvota na Zelju se povecala sa 2.35 na 3.10 sumnjivo 
-
GavranBeli
Kako sumnjivo kad nas je Savo spasio opstanak. Ako nas Vico ne pokrade, uzimamo sigurno.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Zadnji put smo Rudar u gostima pobjedili 2013 godine, nakon toga imamo 5 odigranih utakmica u Prijedoru od kojih su 4 remija i 1 poraz
Curva Sud
Kakva je kvota na Želju, hocemol pobjedit?
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Da mi je samo dozivjeti da mi startni špic nije Sulejman Krpić…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ako ova dvojica, Jaganjac i Rakić, ne mogu pored Krpića izboriti se da budu starteri, vrijeme im je da se posvete školi nekoj jer se od fudbala neće hljeba najesti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.