Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Hugo Duro

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Deduka i Hadžimujović su zreli za A reprezentacije. Mislim da bi i selektor od LN trebao polako da se zahvaljuje nekim igračima.Cartman je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:47Iskreno vjerujem da bi vec na svjetskom bio pojacanje. Nekima smeta sto mu pise Sandefjord pored imena, na ljeto ce pisat neko ljepse ime pa ce se jadit ako dobije poziv Svedske.marlostanf1eld je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:29Bgm čini mi se da je Dedo Smajlović opasan igrač i da ovu situaciju ne bi trebali prepuštati slučaju, što prije momka vratiti u reprezentaciju.
SP im je nagrada, a od septembra renovirati ekipu za EP.
jeko lik
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nije Duro, nego Đuro. Izbacili su ovu crticu iz prezimena.
Lik nema ništa sa BiH. Otac mu je Borivoje Đuro bivši golman iz Srbije, a majka Argentinka.
Navodno su ga Srbi kontaktirali za LN.
Lik nema ništa sa BiH. Otac mu je Borivoje Đuro bivši golman iz Srbije, a majka Argentinka.
Navodno su ga Srbi kontaktirali za LN.
U i oko reprezentacije je velika euforija koja naravno drzi i mene. Stoga sam odlucio napisati ovaj post sa mojim nekim zeljama. Iako sam najavio dvojicu igraca u prethodnim danima, ovo je spisak igraca koji su manje vise redovni u seniorskom fudbalu i na koje se mora obratiti posebna paznja i uciniti sve da se dovedu pod nasu zastavu. Neki su vec kontaktirani, neki nisu, ali jedno je sigurno, Spahic i ekipa rade fenomenalan posao. (Unaprijed halalite sto ce me prenijet na Nodija
)
Uz par domacih igraca (naravno, ukoliko se nastave razvijati kako treba) kao sto su :
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ovaj Destanoglu je igrao za Tursku U21 nakon napunjene dvadesetprve godine. Ako nije imao bh državljanstvo (a vjerovatno nije), možemo ga brisati.
Vidim da nisi naveo Mahmica,za kojeg ja recimo smatram da bi bio nama instant pojacanje,jer je igrac kakvog nemamo.Da li imas info i mozes podijeliti da li je kontaktiran i kakva je situacija sto se njega tice? hvalaRajvoSA03 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:43U i oko reprezentacije je velika euforija koja naravno drzi i mene. Stoga sam odlucio napisati ovaj post sa mojim nekim zeljama. Iako sam najavio dvojicu igraca u prethodnim danima, ovo je spisak igraca koji su manje vise redovni u seniorskom fudbalu i na koje se mora obratiti posebna paznja i uciniti sve da se dovedu pod nasu zastavu. Neki su vec kontaktirani, neki nisu, ali jedno je sigurno, Spahic i ekipa rade fenomenalan posao. (Unaprijed halalite sto ce me prenijet na Nodija)
Uz par domacih igraca (naravno, ukoliko se nastave razvijati kako treba) kao sto su :
Mahmic ce biti nas igrac.RightBack je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:47Vidim da nisi naveo Mahmica,za kojeg ja recimo smatram da bi bio nama instant pojacanje,jer je igrac kakvog nemamo.Da li imas info i mozes podijeliti da li je kontaktiran i kakva je situacija sto se njega tice? hvalaRajvoSA03 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:43U i oko reprezentacije je velika euforija koja naravno drzi i mene. Stoga sam odlucio napisati ovaj post sa mojim nekim zeljama. Iako sam najavio dvojicu igraca u prethodnim danima, ovo je spisak igraca koji su manje vise redovni u seniorskom fudbalu i na koje se mora obratiti posebna paznja i uciniti sve da se dovedu pod nasu zastavu. Neki su vec kontaktirani, neki nisu, ali jedno je sigurno, Spahic i ekipa rade fenomenalan posao. (Unaprijed halalite sto ce me prenijet na Nodija)
Znaci Catovic Busuladzic MahmicRajvoSA03 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:52Mahmic ce biti nas igrac.RightBack je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:47Vidim da nisi naveo Mahmica,za kojeg ja recimo smatram da bi bio nama instant pojacanje,jer je igrac kakvog nemamo.Da li imas info i mozes podijeliti da li je kontaktiran i kakva je situacija sto se njega tice? hvalaRajvoSA03 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:43U i oko reprezentacije je velika euforija koja naravno drzi i mene. Stoga sam odlucio napisati ovaj post sa mojim nekim zeljama. Iako sam najavio dvojicu igraca u prethodnim danima, ovo je spisak igraca koji su manje vise redovni u seniorskom fudbalu i na koje se mora obratiti posebna paznja i uciniti sve da se dovedu pod nasu zastavu. Neki su vec kontaktirani, neki nisu, ali jedno je sigurno, Spahic i ekipa rade fenomenalan posao. (Unaprijed halalite sto ce me prenijet na Nodija)
Je li Ličina slučajno ili namjerno izostavljenRajvoSA03 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:43U i oko reprezentacije je velika euforija koja naravno drzi i mene. Stoga sam odlucio napisati ovaj post sa mojim nekim zeljama. Iako sam najavio dvojicu igraca u prethodnim danima, ovo je spisak igraca koji su manje vise redovni u seniorskom fudbalu i na koje se mora obratiti posebna paznja i uciniti sve da se dovedu pod nasu zastavu. Neki su vec kontaktirani, neki nisu, ali jedno je sigurno, Spahic i ekipa rade fenomenalan posao. (Unaprijed halalite sto ce me prenijet na Nodija)
Gdje ti je Ličina?RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:43U i oko reprezentacije je velika euforija koja naravno drzi i mene. Stoga sam odlucio napisati ovaj post sa mojim nekim zeljama. Iako sam najavio dvojicu igraca u prethodnim danima, ovo je spisak igraca koji su manje vise redovni u seniorskom fudbalu i na koje se mora obratiti posebna paznja i uciniti sve da se dovedu pod nasu zastavu. Neki su vec kontaktirani, neki nisu, ali jedno je sigurno, Spahic i ekipa rade fenomenalan posao. (Unaprijed halalite sto ce me prenijet na Nodija)
Licina ne igra seniorski fudbal.
Da li iko zna zasto je Busuladzic klupiran ovih zadnji par utakmica u malmo? Gledam nije ni pozvan u svedske U19 a kapiten.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Sta ima sa onim iz argentine, napisano je bilo da je pokrenuo promjenu sportskog.RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:52Mahmic ce biti nas igrac.RightBack je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:47Vidim da nisi naveo Mahmica,za kojeg ja recimo smatram da bi bio nama instant pojacanje,jer je igrac kakvog nemamo.Da li imas info i mozes podijeliti da li je kontaktiran i kakva je situacija sto se njega tice? hvalaRajvoSA03 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:43U i oko reprezentacije je velika euforija koja naravno drzi i mene. Stoga sam odlucio napisati ovaj post sa mojim nekim zeljama. Iako sam najavio dvojicu igraca u prethodnim danima, ovo je spisak igraca koji su manje vise redovni u seniorskom fudbalu i na koje se mora obratiti posebna paznja i uciniti sve da se dovedu pod nasu zastavu. Neki su vec kontaktirani, neki nisu, ali jedno je sigurno, Spahic i ekipa rade fenomenalan posao. (Unaprijed halalite sto ce me prenijet na Nodija)
I koje su sanse za golmana iz turske
Hvala
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma da je Pejcinovica nekako rijesiti, momak je zvijer a vec igra na visokom nivou. Ovi ostali ce se rijesiti..
Ja bih ovo sve sto se spominje dao za jednog Janelta 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, Confiance, DegaLouis, dubrovnik, General505, Google [Bot], M1k3y, MiranGlasnic i 64 gosta.