Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Surreal
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Surreal » 21 apr 2026, 18:41

RajvoSA03 je napisao/la:
21 apr 2026, 14:59
Licina ne igra seniorski fudbal.
A Matko Miljević?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 21 apr 2026, 19:26

Surreal je napisao/la:
21 apr 2026, 18:41
RajvoSA03 je napisao/la:
A Matko Miljević?
Valjda je neki problem s papirologijom

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 21 apr 2026, 19:48

PeppermintSA je napisao/la:
21 apr 2026, 19:26
Surreal je napisao/la:
21 apr 2026, 18:41
RajvoSA03 je napisao/la:
A Matko Miljević?
Valjda je neki problem s papirologijom
Momak ima poprilično čistu situaciju što se tiče papirologije, djed rođen u Banjaluci. Ali ne vjerujem da mu je atraktivno letjeti 24 sata na nekakvu utakmicu s Kiprom u Zenici i onda nazad 24 sata leta do Argentine, pogotovo sad kad je napravio transfer i zakasnio se integrisati u ekipu za Svjetsko.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 21 apr 2026, 19:50

labostarmomosa je napisao/la:
21 apr 2026, 15:20
Sta ima sa onim iz argentine, napisano je bilo da je pokrenuo promjenu sportskog.

Zadnju informaciju koju sam ja čuo da je problem oko papirologije. Tj da bi trebao ganjati te dokaze o porijeklu u Banja Luci, a vjerovatno se čovjeku ne da dolaziti sa drugog kontinenta da bi istraživao o tome.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 21 apr 2026, 20:24

Na spisku u 15 austrije su 4 nasa malca:

U15-Kader für das Torneo delle Nazioni

Anes ADZEM - Red Bull Fußball Akademie

Safet GRACIC - Red Bull Fußball Akademie

Benjamin JUKIC - Red Bull Fußball Akademie

Amar MUJKANOVIC - AKA FK Austria Wien

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 21 apr 2026, 21:07

SanaBosna je napisao/la:
21 apr 2026, 15:08
Da li iko zna zasto je Busuladzic klupiran ovih zadnji par utakmica u malmo? Gledam nije ni pozvan u svedske U19 a kapiten.
Imao je malu povredu, medjutim kako je se vratio izgubio je mjesto u prvih 11. Jos je zeznutije sto Malme igra sa dva CM a imaju jos povredjeni igraca koji su trenutno po kvalitetu ispred njega. Mora ce se dobro pokazat cim dobije opet priliku.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 21 apr 2026, 22:48

Ne znam sta je sa Miljevicem, nema novih informacija. Sto se tice papira sve je uredno i sve od potrebnih papira ima. Pisao sam da je kurslus nastao kada je obnovio kontakt sa Americkim fudbalskim savezom. Ako dodje do mene novi haber, prenijet cu, kao i sve do sada.

Sto se tice Licine, licno poznajem covjeka iz saveza koji je bio sa njim na svakoj utakmici dok je nastupao za Bayern. Tada mi je receno da je Spaha sa njim u kontaktu i da sve ide ka tome da ce biti nas igrac. Medjutim, poslije toga povreda, pa transfer u Juventus.
Vjerujem da ce i on biti dio ekipe, cim skupi par ozbiljnih seniorskih minuta, jer Seria C, po mom misljenju, nije ni blizu kvaliteta tipa 3. njemacke ili engleske lige.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 21 apr 2026, 23:16

Busuladzic i Licina su dva centralna vezna i jedan ce uvijek biti klupiran jer njih dvojica ne mogu igrat zajedno,Cosovica sam gledao i meni nije ostavio neki utisak nekog igracine,ali ima odlicne fizicke predispozicije i igra mjesto koje nam fali,a i kod dobrog trenera i posto je mlad moze da dobro napreduje,ako oni pristanu da igraju za nas,fali nam taj lijevi bek samo,neki talenat i da pokrijemo sve pozicije sa dobrim i mladim igracima

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 21 apr 2026, 23:21

RajvoSA03 je napisao/la:
21 apr 2026, 22:48
Ne znam sta je sa Miljevicem, nema novih informacija. Sto se tice papira sve je uredno i sve od potrebnih papira ima. Pisao sam da je kurslus nastao kada je obnovio kontakt sa Americkim fudbalskim savezom. Ako dodje do mene novi haber, prenijet cu, kao i sve do sada.

Sto se tice Licine, licno poznajem covjeka iz saveza koji je bio sa njim na svakoj utakmici dok je nastupao za Bayern. Tada mi je receno da je Spaha sa njim u kontaktu i da sve ide ka tome da ce biti nas igrac. Medjutim, poslije toga povreda, pa transfer u Juventus.
Vjerujem da ce i on biti dio ekipe, cim skupi par ozbiljnih seniorskih minuta, jer Seria C, po mom misljenju, nije ni blizu kvaliteta tipa 3. njemacke ili engleske lige.
Hvala ti brate na informacijama.

Znači postoji osnova prema kojoj će Ličina moći igrati za nas? Belmin je prije 2-3g rekao da je to problem.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 21 apr 2026, 23:46

Roki50 je napisao/la:
21 apr 2026, 23:16
Busuladzic i Licina su dva centralna vezna i jedan ce uvijek biti klupiran jer njih dvojica ne mogu igrat zajedno,Cosovica sam gledao i meni nije ostavio neki utisak nekog igracine,ali ima odlicne fizicke predispozicije i igra mjesto koje nam fali,a i kod dobrog trenera i posto je mlad moze da dobro napreduje,ako oni pristanu da igraju za nas,fali nam taj lijevi bek samo,neki talenat i da pokrijemo sve pozicije sa dobrim i mladim igracima
Poletio si malo pred rudu druže, bit će premija ako jedan od Busuladžića i Ličine izraste u kvalitetnog igrača, a kamoli ako nam se posreći za obojicu pa da slažemo formacije. :D Tranzicija u profesionalni seniorski nogomet je brutalna, na ovoj temi je prodefilovalo bukvalno stotine djece koja su puno obećavala kao tinejdžeri pa se negdje izgube. A BTW Adin je dosta ofanzivniji od Busuladžića, nisu isti profil igrača.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 apr 2026, 23:48

slika
slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

D97
Kontakt:

Post Postao/la D97 » 21 apr 2026, 23:50

NoDi80 je napisao/la:
21 apr 2026, 23:48
slika
slika
Vec bilo postavljeno ovde brate a i neko komentarisao ispod njegovog komentara kao Bosna te ceka a on lajkovo taj komentar. Sad svjesno ili slucajno ko ce ga znati.

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 21 apr 2026, 23:51

Crnogorcu selam, na prvenstvo ne moze

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 apr 2026, 23:55

D97 je napisao/la:
21 apr 2026, 23:50

Vec bilo postavljeno ovde brate a i neko komentarisao ispod njegovog komentara kao Bosna te ceka a on lajkovo taj komentar. Sad svjesno ili slucajno ko ce ga znati.
Kasnim brate, jos sam u transu :bih:

Jarodwest je napisao/la:
21 apr 2026, 23:51
Crnogorcu selam, na prvenstvo ne moze
Ne mora brate, neka idu oni koji su igrali kvalifikacije i baraz, a za nove ima vremena u ligi nacija
Nove mlade snage se planiraju za kvalfikacije i Euro 2028
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 apr 2026, 00:03

NoDi80 je napisao/la:
21 apr 2026, 23:55
Ne mora brate, neka idu oni koji su igrali kvalifikacije i baraz, a za nove ima vremena u ligi nacija
Nove mlade snage se planiraju za kvalfikacije i Euro 2028
Liga Nacija je odlična prilika da ih vidimo na djelu. Samo ih treba istrpiti malo ako ne bude to baš na nivou kojem zahtijeva repka. Ali ovaj SŠ mislim da je dovoljno zreo da to može procijeniti. :bih:

labostarmomosa
Kontakt:

Post Postao/la labostarmomosa » 22 apr 2026, 00:30

DeeWa je napisao/la:
21 apr 2026, 19:50
labostarmomosa je napisao/la:
21 apr 2026, 15:20
Sta ima sa onim iz argentine, napisano je bilo da je pokrenuo promjenu sportskog.

Zadnju informaciju koju sam ja čuo da je problem oko papirologije. Tj da bi trebao ganjati te dokaze o porijeklu u Banja Luci, a vjerovatno se čovjeku ne da dolaziti sa drugog kontinenta da bi istraživao o tome.
Hvala brate,ziv bio

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 22 apr 2026, 01:34

Zglavkar je napisao/la:
21 apr 2026, 23:46
Roki50 je napisao/la:
Poletio si malo pred rudu druže, bit će premija ako jedan od Busuladžića i Ličine izraste u kvalitetnog igrača, a kamoli ako nam se posreći za obojicu pa da slažemo formacije. :D Tranzicija u profesionalni seniorski nogomet je brutalna, na ovoj temi je prodefilovalo bukvalno stotine djece koja su puno obećavala kao tinejdžeri pa se negdje izgube. A BTW Adin je dosta ofanzivniji od Busuladžića, nisu isti profil igrača.
Slazem se ja u vezi toga,uvijek se sjetim Burnica koji je bio talentovaniji od svih navedenih kapiten u svim tim omladinskim kategorijama Njemacke i Dortmunda pa kada je presao u seniorsku fudbal se izgubio i sada je prosjecni igrac cvajte,a opet se nadam da ove nove generacije su kao Kerim i sto bi on rekao imaju muda i ne J*** sistem

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 22 apr 2026, 07:57

Roki50 je napisao/la:
22 apr 2026, 01:34
Zglavkar je napisao/la:
21 apr 2026, 23:46
Roki50 je napisao/la:
Slazem se ja u vezi toga,uvijek se sjetim Burnica koji je bio talentovaniji od svih navedenih kapiten u svim tim omladinskim kategorijama Njemacke i Dortmunda pa kada je presao u seniorsku fudbal se izgubio i sada je prosjecni igrac cvajte,a opet se nadam da ove nove generacije su kao Kerim i sto bi on rekao imaju muda i ne J*** sistem
Nisi upravu za burnica. Nije se pogubio, igrao je jako dobro na posudbama u cvajti kad je imao 19 godina. Onda jedna gadna povreda, pa druga I na kraju treca u sezoni 2020 2021 ja mislim da je samo 6 7 utakmica odigrao. Do 22ge tri povrede su ga izbacile iz ritma. Svaki put kad se vracao nakon povrede, brzo se izborio za mjesto startera. On tek sad pocinje da pokazuje talenat kojeg su svi vidjeli u njemu jos dok je bio junior. Nakon ove godine skoro sam siguran da nece biti cvajtas.

Vidim ljudi jako malo spominju Niku Kovaca, momak je nadomak prvog tima Leccea, skoro cijelu sezonu je u kadru. Ako ispadnu u seriju b, bice 100 posto starter sljedece godine. Nije ovaj busuladzic puno veci potencijal od njega.

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 22 apr 2026, 15:28

slika
Jel se spominjao ovaj momak ovdje, zna li iko ista o njeju. Vidim objavljuje mu menadzer ovo.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 apr 2026, 16:05

Roki50 je napisao/la:
Sve ovo sto si napisao nema veze s vezom, Licina i Busaladzic dva totalno razlicita profila igraca, koja itekako mogu igrati zajedno.

Selam veliki za sve one koji su jurisali ovdje sa napadima kako nam sad ne trebaju Busuladzici, Catovici, Pejcinovici itd.. Eto taj SS u koga ste se kleli misli isto kao i nas par sa foruma. Proglasite i njih sada ne navijacima reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, Confiance, DegaLouis, dubrovnik, General505, MiranGlasnic i 59 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []