Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Za ljubitelje PL, zanimljivi intervjui sa Pericom Ognjenovićem i Nemanjom Bilbijom.
Sretno komšijama iz Prijedora.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Čovjek kad sluša intervju sa Pericom i kako voditelj priča,rekao bi da se Rudar bori za titulu.
Majstore,sve stoji,oštetile su nas sudije mnogo puta,ekipa sklapana u hodu,lijepo igramo...,ali ako ispanemo iz lige eksperiment sa Špancima nije uspio.
I to je to. Neuspjeh.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Potrazi pomoc od psihijatra. Nisi ti dobar s glavom. Bas bolestan trebas biti da to smece povezujes s bilo kim ovdje.Samba71 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 03:56Threeplanetrees je napisao/la: ↑20 apr 2026, 19:24Taman ti mislio napisati kako si mi sjebao zamku kad se jedan uhvati. Doduše jedan od najglupljih ali ulov je ulov ko te pita![]()
Dokle je Sergija za Anisa Kalajdžića?
Fin dečko...
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja prednost dajem Rudaru danas, pala kvota sa 2.80 na 2.20
Samo kazem…
Samo kazem…
U ovoj ligi sve je moguće. Rudar ima veći motiv,Željo opet veliki klub da rasipa bodove.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:33Ja prednost dajem Rudaru danas, pala kvota sa 2.80 na 2.20
Samo kazem…
Rudaru fale domaći igrači,bar 2,3 koji znaju šta je borba,atmosfera...
Ne znam,samo nek bude pošteno sudjenje,pa nek pobjedi bolji.
Evo i kiša stala,izvedrava.
P.S. Koliko je buseva krenulo za PD ?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Hoće da ispadne priča kao mi govorimo da bi Borac bio u borbi za opstanak da nije sudija, jbt niko ne spori dobru ekipu sa par dobrih pojedinaca al ovaj uporan sa nekom dominacijom i još "pere" sa ovom pričom oko Sloge.zeljodogroba je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:52Majstore, dzaba krecis. Ako je borac toliko dominantan (ne kazem da borac nema dobru ekipu, cak sta vise… odlicnu) cemu onda konstantno siljenje i navlacenje? Cemu konstantna pristrasnost kod sudija u korist borca? De Bgt, mani se suplje. Vama je odgovor na ovo sto radite godinama unazad - “pa i vi bi da mozete” ili “i vi ste” tako da pusti se mijenjanja misljenja kako vjetar puhne. Ovo sto vi radite u posljednjih 4-5 godina je nevidjen kriminal. Tu takodjer naravno dolaze i lazni, vazi ghuzni haveri, koji uzivaju itekakvu protekciju cak i duze nego vi. Ostale nema potrebe spominjati jer niko nije blizu ovom dvojcu. Tu sva rasprava zavrsava, i ako to ne vidis, onda ne zelis da vidis, ali mojne ovdje pametovat Bgt.Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:42I kakve vajde imam kada kažem to ?
Samo kada sudija pogriješi na utakmicama vaših klubova, to " bio je penal idemo dalje " važi, jer u suprotnom je lakrdija, navlačenje, krađa itd....
Ovaj gore spominje Rudar, ljudi nas pobjedili u zadnjih 100 godina 4 puta![]()
Slogi dali gol u zadnjoj sekundi utakmice bukvalno, al i dalje stoji da su skinuli gaće na ulazu u BL...
Svi koji su iole realni i gledaju cijelokupnu sliku ove sezone, priznaće da je Borac najdominantnija i najbolja ekipa, i da je više nego zasluženo ove sezone titula u BL !
Sto se tice skidanja gaca, opet zivis u iluziji - jel nedavno sloga izasla sa 2. Sastavom protiv vas jer se “cuvaju” za kup, a bore se za opstanak? Jel vam sloga svaki put skine gace, i nije prvi put da izlazi sa juniorima/kombinovanom sastavu itd.
Okani se laganja samog sebe, jer nas slagat ne mozes sigurno… imamo oci hvala Bogu.
Kaže frajko nije nas Rudar pobjedio 100 godina pa kako će kad im sudija pošalje pola ekipe na tribine, svira penal kad igrača lopta pogodi u stomak ili ne svira penal jer je VAR dosudio ofsajd bez da je nacrtao linije, evo sad i Velež, ofsajd na vlastitoj polovini, penal iz udžbenika.... i to su samo zadnje dvije utakmice da se ne vračamo unazad toliko.
Po njihovoj priči ispada da bježe drugom 100 bodova pa im ova sitna navlačenja nisu bitna.
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Neko zagonetku
Nekad su bili radnička snaga i klasa,
A danas su samo Mirvićeva kasa.
O pijaci prosipaju šuplju, glume gradsku raju,
A da su nečiji kusur, to i ptice znaju.
Na pravoj pijaci ljudi voće prodaju,
A oni na tuđoj cijeli klub predaju.
Nagrada: Buzzer igrač utakmice, svakako je najmanje igračima svojim dodjeljuju.
Očekujem X iskreno, ali da neka bolji pobjedi.Zigazaga je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:38U ovoj ligi sve je moguće. Rudar ima veći motiv,Željo opet veliki klub da rasipa bodove.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:33Ja prednost dajem Rudaru danas, pala kvota sa 2.80 na 2.20
Samo kazem…
Rudaru fale domaći igrači,bar 2,3 koji znaju šta je borba,atmosfera...
Ne znam,samo nek bude pošteno sudjenje,pa nek pobjedi bolji.
Evo i kiša stala,izvedrava.
P.S. Koliko je buseva krenulo za PD ?
Rudar 10 puta bolja ekipa od govedara. Ako ih sudije ne zakolju ide kec ko kuca.
Ali poznajuci vicu i njegove plave kuje znamo svi da ce biti lakrdija kao i uvjek od kada su poceli tajno navece odlaziti u banjaluku i laktase
Ali poznajuci vicu i njegove plave kuje znamo svi da ce biti lakrdija kao i uvjek od kada su poceli tajno navece odlaziti u banjaluku i laktase
Bolesnik obični, nevjerovatno da ima slobodu pristupa internetu.MostarReds22 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:33Potrazi pomoc od psihijatra. Nisi ti dobar s glavom. Bas bolestan trebas biti da to smece povezujes s bilo kim ovdje.Samba71 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 03:56Threeplanetrees je napisao/la: ↑20 apr 2026, 19:24
Taman ti mislio napisati kako si mi sjebao zamku kad se jedan uhvati. Doduše jedan od najglupljih ali ulov je ulov ko te pita![]()
Dokle je Sergija za Anisa Kalajdžića?
Fin dečko...
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Garibi se ne mogu snaći kako ih bez teških uvreda ismijavamo pa se koriste ovakvim gadostima. Nemoćni i siromašni bosanski intelekt
Postavi nam eto samo jednu sliku ovakve situacije, mozda mi ne gledamo istu ligu izgleda.Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:18Između 75 i 169 ovakvih situacija je bilo tokom ove sezone na svim terenima, ali dođe Makso i postavi neku sliku igrača Borca i napiše rukometni klub....Ovo više nije paranoja, nije ni šizofrenija, ovo je preraslo u nešto mnogo ozbiljnije ! Jedan igrač Borca dao golova kao klub mu i on se nešto šepuri i želi da ispadne pametanDoktorXabaras je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:16Nemoj tako, sad će ti doći ovde objektivni navijači i pričati od dominaciji Borca kroz cijelu sezonu čestitati im na zasluženoj tituli.![]()
Ajde više odebite i ne smarajte, žao mi vas je iskreno !
Ruka ko kuca, sudija glavni hajde nije vidio, ali linijski i VAR haloooooo, direktno uticalo na rezultat.
To za golove sam bas gledo da ste 40+ golova dali svojim pulenima koji vam moraju dati bodove, nije za pohvalu to neku.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I ovo Velez?labostarmomosa je napisao/la: ↑21 apr 2026, 15:05Neko zagonetku
Po pijaci prosipaju šuplju, glume gradsku raju,
Nagrada: Buzzer igrač utakmice, svakako je najmanje igračima svojim dodjeljuju.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Je l' moguće da ovo nije svirano?Balorda je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:11Umjesto što se ko vo zalijećeš i lupetaš, jednostavno pogledaš video i kažeš ok, u pravu ste momci, bio je penal, idemo dalje:Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:18Između 75 i 169 ovakvih situacija je bilo tokom ove sezone na svim terenima, ali dođe Makso i postavi neku sliku igrača Borca i napiše rukometni klub....Ovo više nije paranoja, nije ni šizofrenija, ovo je preraslo u nešto mnogo ozbiljnije ! Jedan igrač Borca dao golova kao klub mu i on se nešto šepuri i želi da ispadne pametanDoktorXabaras je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:16
Nemoj tako, sad će ti doći ovde objektivni navijači i pričati od dominaciji Borca kroz cijelu sezonu čestitati im na zasluženoj tituli.![]()
Je li bio prekid,jesu li u VARu gledali?
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Odgovor nazalost nije tacan, s tim u vezi odlučio sam ti pomoć i dat ti jedan hint:KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2026, 16:36I ovo Velez?labostarmomosa je napisao/la: ↑21 apr 2026, 15:05Neko zagonetku
Nagrada: Buzzer igrač utakmice, svakako je najmanje igračima svojim dodjeljuju.![]()
Lokomotiva stala, iskočila s pruge,
Mirvićevom bratu sad postali su sluge
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Čekamo opet onu umobolnu "I eVrOpU sU nAm NaMjEsTiLiBalorda je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:11Umjesto što se ko vo zalijećeš i lupetaš, jednostavno pogledaš video i kažeš ok, u pravu ste momci, bio je penal, idemo dalje:Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:18Između 75 i 169 ovakvih situacija je bilo tokom ove sezone na svim terenima, ali dođe Makso i postavi neku sliku igrača Borca i napiše rukometni klub....Ovo više nije paranoja, nije ni šizofrenija, ovo je preraslo u nešto mnogo ozbiljnije ! Jedan igrač Borca dao golova kao klub mu i on se nešto šepuri i želi da ispadne pametanDoktorXabaras je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:16
Nemoj tako, sad će ti doći ovde objektivni navijači i pričati od dominaciji Borca kroz cijelu sezonu čestitati im na zasluženoj tituli.![]()
@zigazaga jesi na tekmi?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
MostarReds22
- Kontakt:
Džeger, Meho Džeger.labostarmomosa je napisao/la: ↑21 apr 2026, 18:11Odgovor nazalost nije tacan, s tim u vezi odlučio sam ti pomoć i dat ti jedan hint:KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2026, 16:36I ovo Velez?labostarmomosa je napisao/la: ↑21 apr 2026, 15:05
Neko zagonetku
Nagrada: Buzzer igrač utakmice, svakako je najmanje igračima svojim dodjeljuju.![]()
Lokomotiva stala, iskočila s pruge,
Mirvićevom bratu sad postali su sluge
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Braachuka, fks74, kogmagie46, mnon46, ronaldo99, Seher1921, StarmoCity, svrakino1921 i 73 gosta.

.png)