40 dana
cederdestinca
Moderator/ica: insider
Trebalo je stvarno dobro zapeti pa i ovo ugasiti. Cestitke svima koji su ucestvovali.Nova Željezara Zenica obustavlja integralnu proizvodnju čelika: Oko 1.200 radnika ostaje bez posla
Raport saznaje: Naoružani pljačkaš iz Mostara kojeg je krajem marta 'savladala' hrabra prodavačica poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Konjica
Svaka cast, brate. Kako prolazis kod ovih domacih OF kraljica?
Ma ne zna on ni sta se otvara ni gdje se otvara, ova sića.DamirT je napisao/la: ↑19 apr 2026, 10:13Moze makar ostaviti tu nedjelju ovim manjim, svakako sedmicno milione obrne. Crknut ce ako ovaj 1 dan ne pokupuje narod sve kod njega...kraljttbvb je napisao/la: ↑19 apr 2026, 10:00U svakom gradu po jedan Bingo dragstor i popišaše se po neradnoj nedjelji.
Jos ove ostale prodavnice ne mogu raditi, Bingo lagano uništi konkurenciju, ako su je i imali...
VensanKasel je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:02Ti si bolje upućen tamo , je li Lufthansa baš zayebava radnike pa štrajkuju malo malo ili je nešto drugo u pitanju ?
Ako sam ja dobro shvatio, ti cekas sudjenje vezano za taj cetvrti bod da li ces ga dobiti ili ne. Sve do sudjenja ti ga nece upisati, a poslije 28.5 kad vise nisi pocetnik svakako ti ne igra ulogu dobio ga ili ne. Imao sam slicnu situaciju, isto tako sam odgadjao sudjenje al mi prvobitno nisu bodovi evidentirani jer sam u startu trazio sudsko odlucivanje dok mi ne istekne taj period vozaca pocetnika.huntingseason je napisao/la: ↑21 apr 2026, 18:28Da li ima neko ko se malo razumije u ove stvari oko suda/advokature.
Nakupio sam 4 kaznena boda kao pocetnik i stiglo mi rjesenje za oduzimanje vozacke.
Posto je cetvrti bod bio za udes u kojem su mi policajci pisali bod zbog brzine (a udes nije bio zbog brzine) i zbog kojeg trebam ostati bez vozacke, predao sam zahtjev sudu za povrat u prijašnje stanje zaleci se na taj cetvrti bod. Sud mi je prihvatio zalbu i vratio postupak u prijasnje stanje. Moje pitanje je, da li mi je sada ukinut taj cetvrti bod. P mi istice 28.05, pa mi je sada plan (ako mi je ukinut taj cetvrti bod) da to sudjenje oduzim do poslije 28.05, pa onda da i ako dobijem bod na sudu da se on ne racuna u P, sto bi mi jelte spasilo vozacku. Iz policije su rekli da im je samo bitno da do 28.5 nemam 4 boda. Njima sam svakako predao pismeno da sam na sudu i dok se postupak vodi na sudu oni nece pokretati nista za oduzimanje vozacke.
Hvala unaprijed svima.
2 najveća debila na YouTube sceni.Arvid je napisao/la: ↑21 apr 2026, 18:24VensanKasel je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:02Ti si bolje upućen tamo , je li Lufthansa baš zayebava radnike pa štrajkuju malo malo ili je nešto drugo u pitanju ?
Šta kae ima policija razumjevanja kad mušterije stanu na proširenje![]()
![]()
Oplako sam na ovo.Arvid je napisao/la: ↑21 apr 2026, 18:24VensanKasel je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:02Ti si bolje upućen tamo , je li Lufthansa baš zayebava radnike pa štrajkuju malo malo ili je nešto drugo u pitanju ?
Šta kae ima policija razumjevanja kad mušterije stanu na proširenje![]()
![]()
Taj bod sam dobio u februaru (potpisao kaznu, nisam znao da mi je cetvrti bod - mislio treciSensei je napisao/la: ↑21 apr 2026, 18:35Ako sam ja dobro shvatio, ti cekas sudjenje vezano za taj cetvrti bod da li ces ga dobiti ili ne. Sve do sudjenja ti ga nece upisati, a poslije 28.5 kad vise nisi pocetnik svakako ti ne igra ulogu dobio ga ili ne. Imao sam slicnu situaciju, isto tako sam odgadjao sudjenje al mi prvobitno nisu bodovi evidentirani jer sam u startu trazio sudsko odlucivanje dok mi ne istekne taj period vozaca pocetnika.huntingseason je napisao/la: ↑21 apr 2026, 18:28Da li ima neko ko se malo razumije u ove stvari oko suda/advokature.
Nakupio sam 4 kaznena boda kao pocetnik i stiglo mi rjesenje za oduzimanje vozacke.
Posto je cetvrti bod bio za udes u kojem su mi policajci pisali bod zbog brzine (a udes nije bio zbog brzine) i zbog kojeg trebam ostati bez vozacke, predao sam zahtjev sudu za povrat u prijašnje stanje zaleci se na taj cetvrti bod. Sud mi je prihvatio zalbu i vratio postupak u prijasnje stanje. Moje pitanje je, da li mi je sada ukinut taj cetvrti bod. P mi istice 28.05, pa mi je sada plan (ako mi je ukinut taj cetvrti bod) da to sudjenje oduzim do poslije 28.05, pa onda da i ako dobijem bod na sudu da se on ne racuna u P, sto bi mi jelte spasilo vozacku. Iz policije su rekli da im je samo bitno da do 28.5 nemam 4 boda. Njima sam svakako predao pismeno da sam na sudu i dok se postupak vodi na sudu oni nece pokretati nista za oduzimanje vozacke.
Hvala unaprijed svima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.