Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Arvid
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Arvid » 19 apr 2026, 13:44

I found freedom. Losing all hope was freedom.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 apr 2026, 23:56

CHR je napisao/la:
14 apr 2026, 15:48

40 dana :rol:

cederdestinca :urnebes:

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 20 apr 2026, 11:53

Nova Željezara Zenica obustavlja integralnu proizvodnju čelika: Oko 1.200 radnika ostaje bez posla
Trebalo je stvarno dobro zapeti pa i ovo ugasiti. Cestitke svima koji su ucestvovali. :yawn:

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 20 apr 2026, 12:50

pravda za mnoy

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 20 apr 2026, 16:15

poslije koliko entrio salje mail s potvrdom kupovine karte za ovog dinu mrtvog, pisalo je na stranici za 10 minuta al evo sat prosao nista :mrgreen:

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 20 apr 2026, 17:30

Bonnie Blue i Shannon Elizabeth su rekla da sam duhovit i da im se svidja moj smisao za humor 😎 jedino me vi na forumu ne volite. Predobro sto preko Only fans mozes pisati sa javnim ličnostima.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 20 apr 2026, 19:27

Raport saznaje: Naoružani pljačkaš iz Mostara kojeg je krajem marta 'savladala' hrabra prodavačica poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Konjica
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 20 apr 2026, 19:30

Hightower je napisao/la:
20 apr 2026, 17:30
Bonnie Blue i Shannon Elizabeth su rekla da sam duhovit i da im se svidja moj smisao za humor 😎 jedino me vi na forumu ne volite. Predobro sto preko Only fans mozes pisati sa javnim ličnostima.
Svaka cast, brate. Kako prolazis kod ovih domacih OF kraljica?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 20 apr 2026, 19:42

pravda za mnoy

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 apr 2026, 23:06

DamirT je napisao/la:
19 apr 2026, 10:13
kraljttbvb je napisao/la:
19 apr 2026, 10:00
DamirT je napisao/la:
19 apr 2026, 00:58
Ide i treci Bingov dragstor, u Srebreniku :lol:
U svakom gradu po jedan Bingo dragstor i popišaše se po neradnoj nedjelji.

Jos ove ostale prodavnice ne mogu raditi, Bingo lagano uništi konkurenciju, ako su je i imali...
Moze makar ostaviti tu nedjelju ovim manjim, svakako sedmicno milione obrne. Crknut ce ako ovaj 1 dan ne pokupuje narod sve kod njega...
Ma ne zna on ni sta se otvara ni gdje se otvara, ova sića.

Ganja covjek proboj izvan BiH
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 apr 2026, 18:24

VensanKasel je napisao/la:
14 apr 2026, 13:02
Asteriks je napisao/la:
14 apr 2026, 12:53
Dok se gobalne krize nižu i smjenjuju, BiH i dalje na godišnjem nivou uvozi oko 700 miliona KM voća i povrća, te stotine miliona KM za žitarice.

Dobar dio pšenice uvozi se iz Mađarske. Ako se Mađari ražljute, neš ni kifle.
Ti si bolje upućen tamo , je li Lufthansa baš zayebava radnike pa štrajkuju malo malo ili je nešto drugo u pitanju ?

Šta kae ima policija razumjevanja kad mušterije stanu na proširenje :rol: :rol:

huntingseason
Kontakt:

Post Postao/la huntingseason » 21 apr 2026, 18:28

Da li ima neko ko se malo razumije u ove stvari oko suda/advokature.

Nakupio sam 4 kaznena boda kao pocetnik i stiglo mi rjesenje za oduzimanje vozacke.

Posto je cetvrti bod bio za udes u kojem su mi policajci pisali bod zbog brzine (a udes nije bio zbog brzine) i zbog kojeg trebam ostati bez vozacke, predao sam zahtjev sudu za povrat u prijašnje stanje zaleci se na taj cetvrti bod. Sud mi je prihvatio zalbu i vratio postupak u prijasnje stanje. Moje pitanje je, da li mi je sada ukinut taj cetvrti bod (do kraja sudjenja tj. kad sud odredi kaznu) . P mi istice 28.05, pa mi je sada plan (ako mi je ukinut taj cetvrti bod) da to sudjenje oduzim do poslije 28.05, pa onda da i ako dobijem bod na sudu da se on ne racuna u P, sto bi mi jelte spasilo vozacku. Iz policije su rekli da im je samo bitno da do 28.5 nemam 4 boda. Njima sam svakako predao pismeno da sam na sudu i dok se postupak vodi na sudu oni nece pokretati nista za oduzimanje vozacke.

Hvala unaprijed svima.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 21 apr 2026, 18:35

huntingseason je napisao/la:
21 apr 2026, 18:28

Nakupio sam 4 kaznena boda kao pocetnik i stiglo mi rjesenje za oduzimanje vozacke.

Posto je cetvrti bod bio za udes u kojem su mi policajci pisali bod zbog brzine (a udes nije bio zbog brzine) i zbog kojeg trebam ostati bez vozacke, predao sam zahtjev sudu za povrat u prijašnje stanje zaleci se na taj cetvrti bod. Sud mi je prihvatio zalbu i vratio postupak u prijasnje stanje. Moje pitanje je, da li mi je sada ukinut taj cetvrti bod. P mi istice 28.05, pa mi je sada plan (ako mi je ukinut taj cetvrti bod) da to sudjenje oduzim do poslije 28.05, pa onda da i ako dobijem bod na sudu da se on ne racuna u P, sto bi mi jelte spasilo vozacku. Iz policije su rekli da im je samo bitno da do 28.5 nemam 4 boda. Njima sam svakako predao pismeno da sam na sudu i dok se postupak vodi na sudu oni nece pokretati nista za oduzimanje vozacke.

Hvala unaprijed svima.
Ako sam ja dobro shvatio, ti cekas sudjenje vezano za taj cetvrti bod da li ces ga dobiti ili ne. Sve do sudjenja ti ga nece upisati, a poslije 28.5 kad vise nisi pocetnik svakako ti ne igra ulogu dobio ga ili ne. Imao sam slicnu situaciju, isto tako sam odgadjao sudjenje al mi prvobitno nisu bodovi evidentirani jer sam u startu trazio sudsko odlucivanje dok mi ne istekne taj period vozaca pocetnika.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 apr 2026, 18:50

Arvid je napisao/la:
21 apr 2026, 18:24
Asteriks je napisao/la:
Dok se gobalne krize nižu i smjenjuju, BiH i dalje na godišnjem nivou uvozi oko 700 miliona KM voća i povrća, te stotine miliona KM za žitarice.

Ti si bolje upućen tamo , je li Lufthansa baš zayebava radnike pa štrajkuju malo malo ili je nešto drugo u pitanju ?

2 najveća debila na YouTube sceni.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 21 apr 2026, 18:56

Zderanje do iznemoglosti, klasicne svinje obojica. :yawn:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 21 apr 2026, 18:56

Arvid je napisao/la:
21 apr 2026, 18:24
Asteriks je napisao/la:

Oplako sam na ovo. :rol:
Odmah sam se sjetio sljive ili ko se vec voli parkirat po trotoarima.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 apr 2026, 19:20

alo pope pošarevac

huntingseason
Kontakt:

Post Postao/la huntingseason » 22 apr 2026, 02:08

Sensei je napisao/la:
21 apr 2026, 18:35
huntingseason je napisao/la:
21 apr 2026, 18:28

Posto je cetvrti bod bio za udes u kojem su mi policajci pisali bod zbog brzine (a udes nije bio zbog brzine) i zbog kojeg trebam ostati bez vozacke, predao sam zahtjev sudu za povrat u prijašnje stanje zaleci se na taj cetvrti bod. Sud mi je prihvatio zalbu i vratio postupak u prijasnje stanje. Moje pitanje je, da li mi je sada ukinut taj cetvrti bod. P mi istice 28.05, pa mi je sada plan (ako mi je ukinut taj cetvrti bod) da to sudjenje oduzim do poslije 28.05, pa onda da i ako dobijem bod na sudu da se on ne racuna u P, sto bi mi jelte spasilo vozacku. Iz policije su rekli da im je samo bitno da do 28.5 nemam 4 boda. Njima sam svakako predao pismeno da sam na sudu i dok se postupak vodi na sudu oni nece pokretati nista za oduzimanje vozacke.

Hvala unaprijed svima.
Ako sam ja dobro shvatio, ti cekas sudjenje vezano za taj cetvrti bod da li ces ga dobiti ili ne. Sve do sudjenja ti ga nece upisati, a poslije 28.5 kad vise nisi pocetnik svakako ti ne igra ulogu dobio ga ili ne. Imao sam slicnu situaciju, isto tako sam odgadjao sudjenje al mi prvobitno nisu bodovi evidentirani jer sam u startu trazio sudsko odlucivanje dok mi ne istekne taj period vozaca pocetnika.
Taj bod sam dobio u februaru (potpisao kaznu, nisam znao da mi je cetvrti bod - mislio treci 🤣). Kad je doslo da mi uzmu vozacku, predao zahtjev za povrat u prijasnje stanje (tj. Sudsko odlucivanje o tom prekrsaju/ imas roka tri mjeseca cak i ako prvobitno prihvatis), sto je sud prihvatio i odluku vratio na ponovno odlucivanje i stavio prvobitnu odluku izvan snage. Tako da po nekoj logici u istoj sam situaciji kao sto se tebi desila, i samo trebam odloziti sudjenje do iza 28.5 kako bih sacuvao vozacku. Bar ja tako mislim 🤣

Bitno mi je samo kao i tebi da mi bod upisu nakon isteka početničkog statusa. Valjda nisam toliki nesretnik da se zavrsi prije toga, pokusat cu odloziti sto je vise moguce (za pocetak nisam platio takse na foru u sudu kad sam predavao zahtjev🤣), pa da mi taj cetvrti bod ne ode u P.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 apr 2026, 08:49

ako ko zna kako nabaviti lex bez recepta u sarajevu nek sarne
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []