Idalje mi je tesko povjerovat s obzirom na njegov ugovor sto je ovdje objavljen bioHordas1990 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 17:00Odlazi i Zoran izgleda. Moj Mirvase.
Nema sanse da zeru kontinuiteta uhvatimo. Jedini kontiuitet je da nemamo kontinutet pika li se to?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nadam se da nije tacno ali prica se da ide i on. Ja sam to cuo jutros prije nego sto je i izasao tekst u SB i bio siguran da je suplja.rimljanin90 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 17:10Idalje mi je tesko povjerovat s obzirom na njegov ugovor sto je ovdje objavljen bioHordas1990 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 17:00Odlazi i Zoran izgleda. Moj Mirvase.
Nema sanse da zeru kontinuiteta uhvatimo. Jedini kontiuitet je da nemamo kontinutet pika li se to?
Velež je dokaz da se može i bez puno ulaganja napraviti rezultat. Ovo što trenutno gledamo je horor i nešto se definitivno mora mijenjati. Ako ti rezovi znače više minuta za Telalovića, Drecu, Mehmedovića, Dizdarevića i druge, onda samo naprijed.Napapijri je napisao/la: ↑21 apr 2026, 16:58Mirvic prelazi u fazu minimalnog ulaganja do konacne prodaje. Slicno kao u doba Nama, ide rezanje plata i igrackog kadra vec od naredne sezone. Ljajic je prvi na toj listi, iako je laz da zeli da ide, naprotiv je voljan ostati. Mamic je takodjer dio tog rezanja.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ma ja ba, ispast ne možemo. 
Raspad sistema epizoda koja? 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
rimljanin90
- Kontakt:
Zato sto lobiraju u politiku i u savez. Nase truhle mogu samo platu uvaliti starudiji i molit se za trofejeHerson je napisao/la: ↑21 apr 2026, 17:23Velež je dokaz da se može i bez puno ulaganja napraviti rezultat. Ovo što trenutno gledamo je horor i nešto se definitivno mora mijenjati. Ako ti rezovi znače više minuta za Telalovića, Drecu, Mehmedovića, Dizdarevića i druge, onda samo naprijed.Napapijri je napisao/la: ↑21 apr 2026, 16:58Mirvic prelazi u fazu minimalnog ulaganja do konacne prodaje. Slicno kao u doba Nama, ide rezanje plata i igrackog kadra vec od naredne sezone. Ljajic je prvi na toj listi, iako je laz da zeli da ide, naprotiv je voljan ostati. Mamic je takodjer dio tog rezanja.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Da nas samo hoce ovaj prodat i da nas preuzme bilo ko ...
ma nek odu svi, sta smo to napravili sa svim tim imenima osim kupa prosle sezone i to zahvaljujuci dobrom treneru koji je otisao radi javasluka ostatka kluba.
Zahvaliti se samo Tanu što je plaćao ove godine igrače. Ovaj to ne može, jer nema. Pisalo se ovdje nekoliko puta. Znalo se kad je oreuzeo da će ići rezovi, jer on sam ne može da plaća Ljajića recimo, i da dovede još par jakih imena. Nema šoldi za to. Da hoće samo naći nekoga da proda svoja prava, da prodišemo konačno.
ti znas sta on ima sta nema, sestre mi botovi nicu ko gljiveStroj1946 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 17:42Zahvaliti se samo Tanu što je plaćao ove godine igrače. Ovaj to ne može, jer nema. Pisalo se ovdje nekoliko puta. Znalo se kad je oreuzeo da će ići rezovi, jer on sam ne može da plaća Ljajića recimo, i da dovede još par jakih imena. Nema šoldi za to. Da hoće samo naći nekoga da proda svoja prava, da prodišemo konačno.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Viktor Grbic iz Rudara,strasan igrac boli glava znaci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa šta se sekirate, jesmo li priželjkivali doba viršli, kada nismo imali za plate i licencu. Samo da ode Mirvić i ovi igrači koje dovodi, sve će biti dobro.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Preduhitrio si meNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:37Viktor Grbic iz Rudara,strasan igrac boli glava znaci
A također i lijevi bočni - Ronkal, dovesti obojicu, miljama su bolji od svih naših bekovaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:37Viktor Grbic iz Rudara,strasan igrac boli glava znaci
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ovo nije tesko posto su svakako ubjedljivo najgori u ligieccehomo je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:48A također i lijevi bočni - Ronkal, dovesti obojicu, miljama su bolji od svih naših bekovaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:37Viktor Grbic iz Rudara,strasan igrac boli glava znaci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Grbić bolji od Kuprešaka 
-
rimljanin90
- Kontakt:
Svako ko je dobar ce otici u Borac.eccehomo je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:48A također i lijevi bočni - Ronkal, dovesti obojicu, miljama su bolji od svih naših bekovaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:37Viktor Grbic iz Rudara,strasan igrac boli glava znaci
Ne zaboravite onog stopera sto je jadnik morao da raskine ugovor u rudaru da bi otisao u Borac za free.
Mene nebi cudilo da se Mirvic povuce, e sad hocel to uradit da samo proda 3-4 igraca koje moze izvuce koliko moze i ode il ce prodat il ce ko NAM, samo dic ruke i to je to
MIRVIC sigurno nije bogat toliko da moze finasirat FK SARAJEVO, posebno u ovom tempu.
MIRVIC sigurno nije bogat toliko da moze finasirat FK SARAJEVO, posebno u ovom tempu.
Grbić je također BL dijete. bio je njihov igrač u omladinskom pogonu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.