Ne mora znaciti. Rudar nema para, menadzeri placaju vecinu igraca. Zbog toga mogu ici kad hoce.Ammko99 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:04Svako ko je dobar ce otici u Borac.eccehomo je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:48A također i lijevi bočni - Ronkal, dovesti obojicu, miljama su bolji od svih naših bekovaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:37Viktor Grbic iz Rudara,strasan igrac boli glava znaci
Ne zaboravite onog stopera sto je jadnik morao da raskine ugovor u rudaru da bi otisao u Borac za free.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da mirvah ne ode...
Yebem li mu pleme debelo !!!
Yebem li mu pleme debelo !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma Borac ih je i uveo u ligu. Uostalom kod nas ljudi beka zamisljaju kao Marcela u prime-u. Dvije utakmice kad bi taj Grbic uvezao bez asistencije, gola i potpune dominacije bio bi proglasen za bogalja, dakle prve dvije
HNL nije mnogo jaci od nase lige, nijedan igrac iz HNL (osim igraca dinama i 3-4 igraca ajduka) nebi bili prevaga i MI birac i zrinjski bi biki medju prve 3 ekipe u HNL
ZA NAS KLUB bi bilo naj pametnije dovodit igrace ko Gulijashvili i ovako dovest par ovi spanac par igraca iz ekipa ko posusje prijedor plus akademija.
Ademi ristovski to je prevara
ZA NAS KLUB bi bilo naj pametnije dovodit igrace ko Gulijashvili i ovako dovest par ovi spanac par igraca iz ekipa ko posusje prijedor plus akademija.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Majketi daj broj dileraPitar6785 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:35HNL nije mnogo jaci od nase lige, nijedan igrac iz HNL (osim igraca dinama i 3-4 igraca ajduka) nebi bili prevaga i MI birac i zrinjski bi biki medju prve 3 ekipe u HNL
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
Terreasilver
- Kontakt:
Koga to sutra nema ?
DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:58Sutra aBd mali jubilej 500 utakmica voljenog kluba.
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Neco gledam malo nasu statistiku i u prvih 9 kola smo primili 18 golova. Ostalih 20 kako nas je Mario preuzeo smo primili 12. ok imao je neke kikseve i on sad, al ovih prvih 9 kola nas je unakazilo i tu je nase prvenstvo vec bilo zavrseno.
Mi ovom sirokom nismo mogli go zabiti. Ljudi 40 golova primili do sad.
U novi boj...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dug je spisak sretnika koji samo od nas nisu primali
Cujem veceras u tratoriji uno vijest za Zorana.
Zna li se sta je pozadina odlaska ?
Zna li se sta je pozadina odlaska ?
Ayla se vraća u klub.
Zezam se, nemam pojma. Milion razloga može biti, s Mirvićem se nikad ne zna.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu. Govori mi neki dan drug, blizak s Mamicima da je Zoran kupio kucu od Bolica u Sarajevu i djecu prebacio tamo u skolu. Vjerovatno supljak da ide vec, nema smisla, ali ni s vama se nikad ne zna

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako je uopšte i istina, svašta se lupalo ovih dana.
Od odlaska Marija, do dolaska Zekića, Bjelice..
Bilo je i za investitora sve “gotovo”, pa evo i dalje influenser MirvaH tu, tako da, nikom ne vjerujem dok svojim očima ne vidim.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne mogu da shvatim kako Mirvic kao lik koji ima milione ne zna da vodi jedan klub ili ipak zna...
Kakqv mrvic i milioni
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

.png)