Nodi ti je tata
Levat s foruma prica da je Belmin prevara
Covjeka Alajbegovic, Bajraktarevic, Muharemovic i svi ostali mladji reprezetativci sami zovu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Nodi ti je tata
Ja ga znam samo iz podcasta s Marjanom i momak je regularan 1/1, kulturan, odmjeren i s vrlo finin stavovima i vidi se da zna dosta ali ne govori nista sto moze naskoditi reprezentaciji. U kontaktu je bio sa mnogima i vecina igraca ga gotivi, nismo nikog izgubili zbog njega, mogli smo samo dobiti. U proslim garniturama je radio vise nego savez. Mislim nije ni meni drago sto tako funkcionise nit ga sad nesto posebno govitim ali nema razloga da se lik hejta.
Nije tacno fazon je sto su Svedi ljuti, a Kenan jos nije rijesio pitanje kluba za buduci period
Vijesti je objavio naš bal.ijica…radi za sportske i za taj švedski portal. Nisu čista posla..NoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:01Nije tacno fazon je sto su Svedi ljuti, a Kenan jos nije rijesio pitanje kluba za buduci period
Sta treba da ga klupiraju do svjetskog ili lige nacija ?
Nama to nista ne znaci, ali zivi od toga i rodjen je u Svedsko, tamo je odrastao i nije lako otici medju drustvo koje te smatra izdajnikom
Uostalom sjecamo se Sucica **** smo mu svi mater sto je otisao za drugu repku i sad zamislite kako je drugima koji nas izaberu, a citav zivot su proveli u inostranstvu
Lupas bez veze, Kenan igra u u19 Svedske, nije ni blizu a repke, znaci ni blizu. Kakav izdajnik? Anel je bio najbolji stoper u Svedskoj ligi kad se odlucio za nasu repku, i svedima je to bilo malo cudno mozda mjesec dana i onda poslje zaboravili. Ljudi bili u cetvrtfinala SP 2018, a Anel izabrao nas 2020, boli njih K za Anelom i Bosnom. Kenan tek prosle sezone krenuo igrati malo vise i bio je dobar ali nije ni blizu najbolji veznjak u ligi.NoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:01Nije tacno fazon je sto su Svedi ljuti, a Kenan jos nije rijesio pitanje kluba za buduci period
Nama to nista ne znaci, ali zivi od toga i rodjen je u Svedsko, tamo je odrastao i nije lako otici medju drustvo koje te smatra izdajnikom
Uostalom sjecamo se Sucica **** smo mu svi mater sto je otisao za drugu repku i sad zamislite kako je drugima koji nas izaberu, a citav zivot su proveli u inostranstvu
O čemu to ti Sindikače? Taj lik je bukvalno naši mediji…vodi taj švedski portal i radi za SPORTSKE BA. Ako je iko usrao to je taj naš bali.jica i portal koji ga plaća…Sindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:58Nista ovdje nije zvanicno, lik koji je objavio ovu vijest nigdje nije objavio da je zvanicno… nasi mediji usrali po ko zna koji put… niko nije sretan da je ovako ispalo… evo i Švedski se mediji upalili jer ovo je vec 4/5 igrac da im krademo…
Skoro sam pričao sa jednim švabom oko Alajbegovića. Rekao sam mu da njih ima 80 mil. a nas jedva 3 u svijetu, tako da će svakako naći nekoga, a nama svako vrijedi puno više. Tako da to razumije onaj ko želi da razumije.NoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:01Nije tacno fazon je sto su Svedi ljuti, a Kenan jos nije rijesio pitanje kluba za buduci period
Da ali nigdje nije objavio da je to zvanicno. Ovo je napisao na ŠvedskomMiranGlasnic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:08O čemu to ti Sindikače? Taj lik je bukvalno naši mediji…vodi taj švedski portal i radi za SPORTSKE BA. Ako je iko usrao to je taj naš bali.jica i portal koji ga plaća…Sindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:58Nista ovdje nije zvanicno, lik koji je objavio ovu vijest nigdje nije objavio da je zvanicno… nasi mediji usrali po ko zna koji put… niko nije sretan da je ovako ispalo… evo i Švedski se mediji upalili jer ovo je vec 4/5 igrac da im krademo…![]()
![]()
Ti bgm trolaš ili zajebaješ…lik je objavio nešto što se nije desilo…pritom naš je čovjek…i garant čita ovaj forum i zna kako naš narod funkcioniše…i on je to objavio. Bali.jica je napravio problem i stvorio pritisak. Hvala mu na tome. Na njuški mu se vidi da je papak.Sindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:36Da ali nigdje nije objavio da je to zvanicno. Ovo je napisao na ŠvedskomMiranGlasnic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:08O čemu to ti Sindikače? Taj lik je bukvalno naši mediji…vodi taj švedski portal i radi za SPORTSKE BA. Ako je iko usrao to je taj naš bali.jica i portal koji ga plaća…Sindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:58Nista ovdje nije zvanicno, lik koji je objavio ovu vijest nigdje nije objavio da je zvanicno… nasi mediji usrali po ko zna koji put… niko nije sretan da je ovako ispalo… evo i Švedski se mediji upalili jer ovo je vec 4/5 igrac da im krademo…![]()
![]()
”Odluka još nije zvanična, ali naši izvori tvrde da je izbor već interno donesen. Ipak, te informacije još nisu potvrđene od strane Kenana ili njegove porodice i zato su i dalje nezvanične.”
Ali nasi mediji svi haman objavili da je to zavrseno haha
Haha pa jest napravio je problem sebi i ostalim. Ne znam zasto je se zaletio kad zna kakvi su nasi mediji… ali u osnovi on nista nije slagao rekao je ”da nije zvanicno, da je blizu bla bla”MiranGlasnic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:40Ti bgm trolaš ili zajebaješ…lik je objavio nešto što se nije desilo…pritom naš je čovjek…i garant čita ovaj forum i zna kako naš narod funkcioniše…i on je to objavio. Bali.jica je napravio problem i stvorio pritisak. Hvala mu na tome. Na njuški mu se vidi da je papak.Sindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:36Da ali nigdje nije objavio da je to zvanicno. Ovo je napisao na ŠvedskomMiranGlasnic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:08
O čemu to ti Sindikače? Taj lik je bukvalno naši mediji…vodi taj švedski portal i radi za SPORTSKE BA. Ako je iko usrao to je taj naš bali.jica i portal koji ga plaća…![]()
![]()
”Odluka još nije zvanična, ali naši izvori tvrde da je izbor već interno donesen. Ipak, te informacije još nisu potvrđene od strane Kenana ili njegove porodice i zato su i dalje nezvanične.”
Ja msm da on još uvijek nije shvatio šta si ti mislioMiranGlasnic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:40Ti bgm trolaš ili zajebaješ…lik je objavio nešto što se nije desilo…pritom naš je čovjek…i garant čita ovaj forum i zna kako naš narod funkcioniše…i on je to objavio. Bali.jica je napravio problem i stvorio pritisak. Zašto nije ovu NAVODNU EKSKLUZIVNU vijest objavio neki Šved…nego baš naš lik…i to uposlenik šlj portala? Hvala mu na tome. Na njuški mu se vidi da je papak. Nemoj za.yebavat, Sindikače.Sindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:36Da ali nigdje nije objavio da je to zvanicno. Ovo je napisao na ŠvedskomMiranGlasnic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:08
O čemu to ti Sindikače? Taj lik je bukvalno naši mediji…vodi taj švedski portal i radi za SPORTSKE BA. Ako je iko usrao to je taj naš bali.jica i portal koji ga plaća…![]()
![]()
Kriminalno glup čovjek. Boli me qita za smrdljivog bal.ijicu…on je nama napravio problem. Da ponovim…Zašto nije ovu NAVODNU EKSKLUZIVNU vijest objavio neki Šved nego baš naš lik…i to uposlenik šlj portala? Još ga braniš. Nemoj za.yebavati Sindikače.Sindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:46Haha pa jest napravio je problem sebi i ostalim. Ne znam zasto je se zaletio kad zna kakvi su nasi mediji… ali u osnovi on nista nije slagao rekao je ”da nije zvanicno, da je blizu bla bla”MiranGlasnic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:40Ti bgm trolaš ili zajebaješ…lik je objavio nešto što se nije desilo…pritom naš je čovjek…i garant čita ovaj forum i zna kako naš narod funkcioniše…i on je to objavio. Bali.jica je napravio problem i stvorio pritisak. Hvala mu na tome. Na njuški mu se vidi da je papak.Sindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:36
Da ali nigdje nije objavio da je to zvanicno. Ovo je napisao na Švedskom
Ali sad je upalio i Švedske medije zestoko haha
Kad dečko padne pod pritiskom i demantuje vijest…odmah će likovi napraviti desant na njegov Instagram profil i psovat će mu. Već dvije sedmice likovi bi guzice dali da dobiju ekskluzivu u vezi novih dresova…odraslom čovjeku šalju poruke u inbox i udvaravaju mu se. Mene sramota…majke mi.Muumii je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:49Ja msm da on još uvijek nije shvatio šta si ti mislioMiranGlasnic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:40Ti bgm trolaš ili zajebaješ…lik je objavio nešto što se nije desilo…pritom naš je čovjek…i garant čita ovaj forum i zna kako naš narod funkcioniše…i on je to objavio. Bali.jica je napravio problem i stvorio pritisak. Zašto nije ovu NAVODNU EKSKLUZIVNU vijest objavio neki Šved…nego baš naš lik…i to uposlenik šlj portala? Hvala mu na tome. Na njuški mu se vidi da je papak. Nemoj za.yebavat, Sindikače.Sindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:36
Da ali nigdje nije objavio da je to zvanicno. Ovo je napisao na Švedskom
Ali nasi mediji svi haman objavili da je to zavrseno haha.
A upravu si 1/1, naši ljudi vole trcat bas pred rudu, a i za sakicu eura i dobro ucmarivanje svašta bi uradili fuj. Sami sebi najveći neprijatelji.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.