Hahah.. koji bolesnici. Je li premijer kriv što nemate domaće pobjede od oktobra? Pa Rudar vas razvalio u obje tekme, nikakve igre, hrkljuš živi..svrakino1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:35Ne slažem se prijatelju mojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:28Prijatelju moj bili ste nedavno 5 mjeseci bez pobjede.Velez igra najbolji fudbal u drzavi trenutno.Ne znam stvarno na cemu gradite neki optimizam,isto kao sto ni sami ne znate kako vam ne bjeze dvocifren broj bodovasvrakino1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:25
Na osnovu toga da Sarajevo pobjedi Veleža na Areni Rođeni a Željo da pobjedi Sarajevo na Olympia stadionu AFH - Koševo
Ne znam šta nije jasno
Pa ne mogu da vjerujem![]()
Velež je na 4. poziciji na tabeli samo zbog premijera i predsjednika sudijske organizacije
Pa to se vidi iz aviona
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uzesmo iz četvrtog pokušaja.
Pozdrav za Prijedor.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nasa sezona za zaborav. Vecina utakmica bezidejni i bezopasni, bez timske igre, bez poteza koji mogu prelomiti mec. Sve je krenulo nizbrdo onog trenutka kada se Sosic povrijedio. Tada smo i odmah upali u seriju poraza koja nas je obiljezila kroz citavu sezonu.
Pored njeg povrijedio se i Cvetanovski, drugi najbolji igrac i mozda jedini koji je uz Vinija imao brzinu i dribling da probije stranu i napravi razliku. Ostali smo bez dva kljucna igraca od kojih je jedan prakticno ispao na startu. Tu je pukla forma, igra, samopouzdanje, sve.
Uz to turbulencije u i oko kluba najgori niz u historiji i evidentan nedostatak kvaliteta dodatno su nas zakucali. Da ne spominjem sumnjive sudijske odluke, nisam jedan od onih koji to stalno potencira, al bilo je situacija koje su direktno uticale na rezultat i koje su dodatno otezale vec ionako losu sezonu.
Sto se tice ispadanja zao bi mi bilo samo Rudara i nadam se da je Sloga sigurni putnik. Velez ne pratim, al po rezultatima zasluzuju Evropu vise nego bilo ko drugi ispod.
Pored njeg povrijedio se i Cvetanovski, drugi najbolji igrac i mozda jedini koji je uz Vinija imao brzinu i dribling da probije stranu i napravi razliku. Ostali smo bez dva kljucna igraca od kojih je jedan prakticno ispao na startu. Tu je pukla forma, igra, samopouzdanje, sve.
Uz to turbulencije u i oko kluba najgori niz u historiji i evidentan nedostatak kvaliteta dodatno su nas zakucali. Da ne spominjem sumnjive sudijske odluke, nisam jedan od onih koji to stalno potencira, al bilo je situacija koje su direktno uticale na rezultat i koje su dodatno otezale vec ionako losu sezonu.
Sto se tice ispadanja zao bi mi bilo samo Rudara i nadam se da je Sloga sigurni putnik. Velez ne pratim, al po rezultatima zasluzuju Evropu vise nego bilo ko drugi ispod.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nije bolje nego kod njih ali realno imate dobro suđenjeTuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:38"Velež ima bolje suđenje od Borca i Zrinskog" kraj citata bolesnog navijača Želje. Kakvo ima suđenje vidjeli smo prošlo kolo u BL, u prvom dijelu u BL, u Širokom.. Danas ih Rudar demolirao, nikakve igre nemaju.. ali ono toliko mrzi Velež da je to patologija.Virtu4l je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:01nidjeveze1 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:17Na osnovu čega navijači Želje misle u Evropu.Da dobiju Veleža koji je u puno boljoj formi od njih i da im se sve posloži do kraja.Pa vece su sanse da Velez uzme kup nego da zeljo ode u Evropu sa ovakvom igrom
Nama su sudije uzele kakvu-takvu šansu da se borimo za Evropu, a navijači kao navijači, naravno da će praviti kalkulacije i nadati se nečemu. To je sport.
Velež ove sezone ima bolje suđenje od Borca i Zrinjskog, pa je opet malo nedostajalo da se ova borba dodatno zakuha. Igraš sezonu iz snova i to ti je dovoljno za četvrto mjesto, ponajviše jer su rivala sudije unakazile. Toliko o Veležu.
"Velež po onom što sam gledao ne zaostaje za vodećim trojcem u ligi" Slušaj šefa Savu. A ja bih rekao da je Velež kvalitetniji od Želje u većoj mjeri negoli vodeći trojac od Veleža.
Veležu država samo vraća ono što je ukrala politika u ratu...
I malo je to para,koliku su stetu nanijeli.
I zna se gdje idu te drzavne pare,sve za stadion... i dužni su ga napravit do kraja.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Yebem li ti majku u pickuSamba71 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:43J.ebo tebe i onog ko ga predloži i postavi na sudijsku listu u NFSFBIH.MostarReds22 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:30Da su tebe na vrijeme psihijatru poslali sad ne bi frustracije na forumu lijecio. I nijedan od tih sto su bili na turniru nije ni blizu legende kluba. yebo te taj sto ga spominjes budalo.Samba71 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 18:56
Da je na vrijeme Avdo Anisa vodio kod psihijatra umjesto što ga je nazor gurao za sudiju, sad bi Avdo još bio na klupi Veleža i što je važnije jedan mladi i nevini život bi bio spašen.
Pa pitajte "veterane" i legende vaše šta su pričale po Sarajevu zimus kad su dolazili igrati mali fudbal.
Nego hvataj se ti sergije. Eno Njegica i drveni dali po cvaju i manje jedi vanago.![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:00Nasa sezona za zaborav. Vecina utakmica bezidejni i bezopasni, bez timske igre, bez poteza koji mogu prelomiti mec. Sve je krenulo nizbrdo onog trenutka kada se Sosic povrijedio. Tada smo i odmah upali u seriju poraza koja nas je obiljezila kroz citavu sezonu.
Ubjedljivo nasa dva najbolja igraca , i siguran sam da bi imali mnogo vise bodova sada da su zdravi bili.. sjeti se samo Sosica na pocetku , pa i Cvete ..
Kolko fale u pm, Sosic se uskoro vraca akoBogda
-
MostarReds22
- Kontakt:
Bola gori si ti sto im se pravdas nesto. Jeste drzava nas i sudijska komisija guraju zato smo cetvrti 40 bodova iza prvog.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Velež rutinski sa pola snage protiv jako lošeg Širokog. Sada iskoristiti euforiju protivnika što im dolazimo i ovjeriti evropu prije finala kupa
Sto se ne prica sad kako je rudar ostecen za crveni karton sedorfa i alica????
Znaju kmecati ovde kad im se regularan gol ponisti... shizomanijaci
Znaju kmecati ovde kad im se regularan gol ponisti... shizomanijaci
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Tuce možda brate da malo odmoriš od foruma. Ništa loše života mi o tebi ali se ne snalaziš dobro
Treba Barbareza kontaktirat da povede SPAHU na mundijal
205 cm ljudina
Rešeto bi sve reprezentacije u grupi

205 cm ljudina

Znam da je ovim skutorima želja da se davimo u Federalnoj ligi ali me čude ovi pojedini iz glavnog grada.. I oni često seruckaju za lovu koja ide Veležu... Nevjerovatno neštoMostarReds22 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:35Bola gori si ti sto im se pravdas nesto. Jeste drzava nas i sudijska komisija guraju zato smo cetvrti 40 bodova iza prvog.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Imamo recept za bezkičmene klubove

Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 22 apr 2026, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničari kao i obično haluciniraju, a sad su još u deliriju jer nam pobjedom mogu prići na 3 boda. Ovo dovoljno govori o njima.
Svakom razumnom i normalnom je neugodno čitati epske budalaštine koje ispisuju.
Inače, dobra brojka Škripara večeras.
Svakom razumnom i normalnom je neugodno čitati epske budalaštine koje ispisuju.
Inače, dobra brojka Škripara večeras.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jesi vidio lika, ko mu pokaza forum proklet bioThreeplanetrees je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:40Tuce možda brate da malo odmoriš od foruma. Ništa loše života mi o tebi ali se ne snalaziš dobro
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
MostarReds22
- Kontakt:
Tuce je onaj Djipa s fejsbukaBalorda je napisao/la: ↑22 apr 2026, 00:57Jesi vidio lika, ko mu pokaza forum proklet bioThreeplanetrees je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:40Tuce možda brate da malo odmoriš od foruma. Ništa loše života mi o tebi ali se ne snalaziš dobro![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.