Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Amir Hadziahmetovic
Jeste zadnje kolo 02.05 ali je finale playoffa 23.05 i bojim se da se nacin na koji je ova vijest objavljena povreda odnosi na taj kraj sezone obzirom da Hull potencijalno ima fine sanse za doigravanje i naravno sanse da prodju u to finale. Da je neka manja povreda valjda bi naveli da ce odsustvovati do par sedmica ili striktno do kraja regularne sezone.
Ne znam, nadam se opet da to nije slucaj jer nam stvarno treba takav igrac na prvenstvu a i zasluzio je da ide na SP.
Bas peh za Amira.
Ne znam, nadam se opet da to nije slucaj jer nam stvarno treba takav igrac na prvenstvu a i zasluzio je da ide na SP.
Bas peh za Amira.
Dabogda da se oni dokopaju playoffa, evo gube od sigurnog putnika u 3. ligutotasef1 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:32Jeste zadnje kolo 02.05 ali je finale playoffa 23.05 i bojim se da se nacin na koji je ova vijest objavljena povreda odnosi na taj kraj sezone obzirom da Hull potencijalno ima fine sanse za doigravanje i naravno sanse da prodju u to finale. Da je neka manja povreda valjda bi naveli da ce odsustvovati do par sedmica ili striktno do kraja regularne sezone.
Bas peh za Amira.
Uf, ovo bi baš bilo loše. Piše da će pitati Sergeja o Amirovoj povredi na pres konferenciji nakon utakmice, ali sumnjam da bi vijest bila prenesena na ovakav način da je u pitanju samo lakša povreda. Stvarno ne vidim ko bi ga mogao zamijeniti, svakako je vezni red već najslabiji dio ekipe.
Evo jedna insajderska.Vucevich je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:00Uf, ovo bi baš bilo loše. Piše da će pitati Sergeja o Amirovoj povredi na pres konferenciji nakon utakmice, ali sumnjam da bi vijest bila prenesena na ovakav način da je u pitanju samo lakša povreda. Stvarno ne vidim ko bi ga mogao zamijeniti, svakako je vezni red već najslabiji dio ekipe.
Radi se o preventivi zbog ranije ozljede i lakšem problemu sa mišićem, nije ništa ozbiljno. Štedi ga Jakirović da bude spreman za Mundijal.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ima li kakvih informacija? 
The news on Amir Hadziahmetovic was less positive for the Tigers, with the Bosnian unlikely to play again this season after sustaining a knee injury.
Amir suffered the issue in Saturday's draw with Birmingham City but was able to play on, having previously been dealing with a foot issue.
In the days since the game against the Blues, Amir's issue has become more serious and he went for a scan on Tuesday, which revealed damage. It's not thought the injury puts his involvement in this summer's World Cup in jeopardy, with a full prognosis due in the next few days.
Amir suffered the issue in Saturday's draw with Birmingham City but was able to play on, having previously been dealing with a foot issue.
In the days since the game against the Blues, Amir's issue has become more serious and he went for a scan on Tuesday, which revealed damage. It's not thought the injury puts his involvement in this summer's World Cup in jeopardy, with a full prognosis due in the next few days.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Iako je doživio povredu koljena i zbog koje će propustiti ostatak sezone u svom Hull Cityju, Amir Hadžiahmetović će biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu. To navodi lokalni portal Hull Live, koji je dobro upućen u zbivanja u ovom klubu.
Šta mislite ako uspiju nekako kroz playoff otići u Premier ligu,kakva će bit njegova uloga,šta će s njim
"Reporter Ertan Süzgün izjavio je na X-u da ugovor za Amira Hadžiahmetovića, koji je posuđen Hull Cityju, nema opciju otkupa. Igrač bi trebao napustiti Hull City na kraju sezone i vratiti se u Tursku kada mu istekne ugovor."
Sa Besiktasom ima jos 1 godinu ugovora, tako da ili ide neki transfer ili ostaje u rupi zvanoj Turska. Ja se nadam da je interesantan nekim EPL klubovima jer mu ocito godi taj stil njihove igre.
A ovako gledajuci neki drugi klubovi sumnjam da bi ga mogli platiti, jer vjerujem da mu je ugovor u Besiktasu bas brutalan cim mu je Market Value ovako dobar, problem su samo godine.
Nece igrati jer inace praksa je zadnjih par godina da gotovo svih XI ekipe prodaju pogotovo iz playoffa, ostane dva tri ona glavna.
Inace ce odma ispast jer je liga nikad jaca.
Sunderland jr tako
On je ionako igrac Bešiktaša, vraća se tamo. Teško da će ga Hull htjeti opet najesen, naročito ako odu u PL. Mada su i za to jako tanke šanse.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Otpao... E u pm **** ga dan
Kakav peh. Tuzno.
Sranje ogromno. Brz oporavak Amire.. Ako Bog da ideš na Euro 28..
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amir Hadžiahmetović neće biti u mogućnosti nastupiti na predstojećem Svjetskom prvenstvu zbog povrede meniskusa, koja će zahtijevati operativni zahvat i duži period oporavka.
Selektor Sergej Barbarez i stručni štab računali su na Hadžiahmetovića u predstojećim izazovima, te njegov izostanak predstavlja značajan hendikep za naš tim.
Amiru želimo uspješnu operaciju i brz oporavak, uz nadu da ćemo ga uskoro ponovo gledati na terenu u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Selektor Sergej Barbarez i stručni štab računali su na Hadžiahmetovića u predstojećim izazovima, te njegov izostanak predstavlja značajan hendikep za naš tim.
Amiru želimo uspješnu operaciju i brz oporavak, uz nadu da ćemo ga uskoro ponovo gledati na terenu u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Prilika za Huseinbašića da uskoči? Brz oporavak Amiru.
Ma ovo Šariću otvara vrata.
Veliki hendikep, nazalost. Strasno mi je zao ovog momka. Mislim da se Saric namece kao prva zamjena umjesto njega, ali jos je tu dosta upitnika.
Btw, sad me strah da ce na kraju i Katic da otpadne, jer mislim da su slicne povrede u pitanju.
Btw, sad me strah da ce na kraju i Katic da otpadne, jer mislim da su slicne povrede u pitanju.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Stvarno mi žao momka. Brz oporavak Amire.
Fuj, pokvari mi dan. Ovoga sam se i plasio, haj naci ce se zamjena ali mi je i njega samog zao sto propusta Mundijal, kao sto bi mi bilo zao sve i jednog momka koji je ucestvovao u kvalama pa da zbog povrede propusti smotru. Jos nam je taj vezni red rak rana. E jbg. Fuj.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: DegaLouis, guillermo, MostarNeretva i 21 gost.