Tuce11 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 00:06
MisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:46
Tuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:35
Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti je

ponos..
Najviše gostovanja u BiH imam upravo protiv veleža i mogu kazati da poganije domaćine, veću stoku, seljake, grmalje, kočijaše, od navijača pijačarsko-radničkog društva podveležje nisam vidio, a gostovao sam po čitavoj domovini od Banjaluke do Trebinja, od Posušja do Velike Obarske, od Zvornika do Krupe na Vrbasu…
Stoke i primitivaca ima svugdje, ima i na Grbavici itekako, vidio svojim očima, niko mi nije pričao. Jarane, ne smije te navijačka manija viditi toliko daleko da vrijeđaš narod kome možda i pripadaš. Valjda je domovina i u Mostaru!? I tebi to pijačarski klub duhovito? A šta da Grbavics nije reinteigrisana, da tu igra Slavija, a vi igrate u Pazariću.. Kako bi se osjećao da vas zovem predsarajevskim klubom, seljačinama od Foče, Prače... Poistovjećuješ grupu huligana, budala.. sa čitavim klubom. Ali hajde i to, ali jarane vrijeđaš ponos ljudi. Ljudi koje vrijeđaš su odvođeni u logore sa otetog stadiona i još koristiš vokubalar neprijatelja svoje domovine. Svako dobro!
Druze, nekad je lijepo prvo pocistit ispred svoje avlije prije nego “zagnjuris” u tudju… ne podrzavam nista od ovih rijeci koji se spominju i vrijedjanje vas po bilo kojoj osnovi, cak sta vise, malo je rec da volim Mostar i Hercegovinu i cesto sam u Mostaru, ali ovo sami navlacite sebi… ne mogu da shvatim kako nas godinama docekujete u Vrapcicima. Garantujem da ni jednom niste tako docekani na Grbavici, tako da ta prica svugdje ima primitivaca (iako je ta teza tacna) ne pije vode. Jer ispade da vam je cijeli stadion primitivci. Radovali ste se tituli tog rivala o kojem sad pametujes i pjevali bice Zeljo k**** sampion, docekate nas na sake na terenu, vas strucnu stab tuce igrace po tunelu, koristite se svim sredstvima i marifetlucima srljackog kluba - i to radite iskljucivo vi i niko vam nije kriv za to. Na forumu vam je prica odvratna, da mozete izbacili bi nas iz lige u zamjenu i za rudar, slogu, radnik, koga bilo, samo da se mozete nasladjivat - tako da nemoj Bgt te patetike isti smo narod kad se ponasate kako se vec ponasate. Mi smo krenuli sa vama gospodski, od kad ste igrali evropske utakmice na Grbavici, da ne pricam da ste u gradu od svih navijaca docekani odlicno itd itd. Na kraju krajeva proslu tekmu na grbavici (iako ste bili bolji) necete da zinete da ste oba gola postigli neregularno vec opravdavate ono na sto se zalite vec godinama. Pa vas sada savez malo pazi i sve je ok…
Opet kazem, prvo u svoju avliju, pa mozemo razgovarat o korektnim odnosima itd, a do tad ne mogu podrzavat kad mene i moj klub neko docekuje kako to vi radite u Vrapcicima.
Za kraj svako dobro svakom normalnom Mostarcu…