Panini album sličica za SP 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Panini album sličica za SP 2026
u Srbiju stiglo na Polydor da se moze izvrisiti prednarudzba, tvrdokoričeni album kao i box-ovi. Za nadat se da ce uskoro i nama
Hocemo li mi u Njemackoj dobiti do 10. maja ovo naruceno preko paninija? 
- Goalgetter
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
U njemačkoj 20 maraka tvrde korice u Srbiji 25
Grupa iznad svakog pojedinca.
Jbg, ja ti govorim iz iskustva, a ti kako hoćeš.jestamaji je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:03ja mislim da je upravo obrnutoLik je napisao/la: ↑22 apr 2026, 08:24Obični album će ti se raspasti, nečeš zaljepiti ni 300 komada počeće ti se listovi odvajat. Razlika jeste ogromna.Edincapitano je napisao/la: ↑22 apr 2026, 00:33
Nije toliko strasno skupo, opet si puno narucio
Trebam isto naruciti ali ne znam hocul uzeti album tvrdi ili onaj laksi album? Jel tolika razlika u kvalitetu?
Ja kontao uzeti 100 paketa, pa bude sta bude![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Tropik je glavni kod nas za slibe. Mislim da će u toku naredne sedmi i oni izbaciti preorder.
Pozdrav momci. Moj dobar drug(i veliki navijač naše reprezentacije) je napravio web stranicu koja će pomoći u sakupljanju sličica, tj. u njihovom mijenjanju. Dakle, kao što možete vidjeti i na samoj stranici, imate opciju da odaberete koje sličice imate, koje duplikate i sl, te da stupite u kontakt sa drugim skupljačima, dogovorite razmjenu i slično. Ovo sad je početna faza, bit će još nadogradnji pogotovo kako se bude bližio početak prodaje sličica u BiH. Sve je sigurno što se tiče sigurnosti podataka i slično, tako da nemate te brige 
Evo link stranice, ako neko ima neka dodatna pitanja može i kod mene u pp
https://slibe.online
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Svaka cast ali mislim da se bespotreno razvodnjava, bolje da se svi okupimo na jednoj platormi ili aplikaciji a slicnih vec postoji u svijetu poput laststickera. Ja sam preko nje zavrsavao album u Brazilu jer sam ga skupio mjesecima nakon prvenstva.Nirton je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:54Pozdrav momci. Moj dobar drug(i veliki navijač naše reprezentacije) je napravio web stranicu koja će pomoći u sakupljanju sličica, tj. u njihovom mijenjanju. Dakle, kao što možete vidjeti i na samoj stranici, imate opciju da odaberete koje sličice imate, koje duplikate i sl, te da stupite u kontakt sa drugim skupljačima, dogovorite razmjenu i slično. Ovo sad je početna faza, bit će još nadogradnji pogotovo kako se bude bližio početak prodaje sličica u BiH. Sve je sigurno što se tiče sigurnosti podataka i slično, tako da nemate te brige
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Amir u albumu a skoro sigurno neće biti među putnicima na Mundijal. Valjalo bi poslati dopis Paniniu da zamjenje njega za Kerima 
-
Edincapitano
- Kontakt:
Vec printani koliko hoces albuma, boli njih K za Kerimom. Ne vjerujem da bi mjenjali ni ako bi se neko povredio a Neymar nije u albumu, da ga stave. Previse to kosta da se ispravi
- Goalgetter
- Kontakt:
Albumi vec gotovi, printani i prodaju se u nekim djelovima svijeta vec, ss.ba po obicaju.Kako SportSport saznaje od provjerenih izvora ime Kerima Alajbegovića će se ipak naći u albumu Paninija.
Iz Paninija su odlučili ispraviti svoju grešku, te će ime mladog wonderkida ipak biti u Panini albumu.
Vjerovatno misle da ce poslije prvenstva izbaciti slicicu od njega, kao sto to zna uraditi Panini, ali su to upakovali naravno ovako.
- alan_kardec
- Kontakt:
Tvrdokoričeni HC albumi se već sad mogu naručiti. Cijena je 30 km + poštarina, A ako želite lično da preuzmete, zovite neki od Tropik shopova u Sarajevu, Banja Luci, Zenici ili Tuzli i rezervišite
Ja sam naručio pReko čovjeka koji radi u Tropiku u BL, s tim da ne bih bezveze plaćao poštarinu, album ću preuzeti lično u Tropiku u BBI-ju u Sarajevu...
Ja sam naručio pReko čovjeka koji radi u Tropiku u BL, s tim da ne bih bezveze plaćao poštarinu, album ću preuzeti lično u Tropiku u BBI-ju u Sarajevu...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Moze li link u ppalan_kardec je napisao/la: ↑23 apr 2026, 20:06Tvrdokoričeni HC albumi se već sad mogu naručiti. Cijena je 30 km + poštarina, A ako želite lično da preuzmete, zovite neki od Tropik shopova u Sarajevu, Banja Luci, Zenici ili Tuzli i rezervišite
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, AnelMid, Anoniman, BelajBoy, Benko123, CAGarfia, denza, DjaniTarik, dubrovnik, DzemoVoliMarmeladu, Edbh21, f16, fukara87, Goalgetter, Godfather, guillermo, Halix131, HariTz, invincible1921, KarlMarx, Kaunas, kovac, Lavcina, LeCoq, lol89, Micron, MostarNeretva, Mostarska, PeppermintSA, RightBack, RobijasiZenica1988, s4mke, Sheyi, soccerfan, Soli, Uknaac, wanakis, zikerrz21 i 287 gostiju.