Vrlo moguće.
Ili Šarić.
Obojica imaju dobre odnose sa ostalim reprezentativcima
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Vrlo moguće.
Nije katastrofa ni to. Možda se baš sad namjeste neke stvari koje će nas još ojačati. Nemamo mi luksuz da ignorišemo kvalitetne igrače, jer smo eto nešto ljuti na nekoga.Edincapitano je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:30Na kraju kad bude Anel umjesto Katica upao zbog povrede, a Huseinbasic umjesto Amira![]()
![]()
![]()
Jeste katastrofa. Mnogo veće stvari su u pitanju tu nego da smo samo malo ljuti na nekoga.aezakmi je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:36Nije katastrofa ni to. Možda se baš sad namjeste neke stvari koje će nas još ojačati. Nemamo mi luksuz da ignorišemo kvalitetne igrače, jer smo eto nešto ljuti na nekoga.Edincapitano je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:30Na kraju kad bude Anel umjesto Katica upao zbog povrede, a Huseinbasic umjesto Amira![]()
![]()
![]()
Imamo.aezakmi je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:36Nije katastrofa ni to. Možda se baš sad namjeste neke stvari koje će nas još ojačati. Nemamo mi luksuz da ignorišemo kvalitetne igrače, jer smo eto nešto ljuti na nekoga.Edincapitano je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:30Na kraju kad bude Anel umjesto Katica upao zbog povrede, a Huseinbasic umjesto Amira![]()
![]()
![]()
Mozda ne, ali po proslim spiskovima je to najrealnije.DjaniTarik je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:56De nemoj tog Daria ni spomenovatI, jednostavno nema sta traziti ni na klupi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.