Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Tahirovic, Sunjic, Basic, Gigovic ce morati iznijeti ovo prvenstvo, valjda ce uspjeti to.
Kakav Saric, katastrofa igrac, pozvati Catovica/Busuladzica kao zalog za buducnost.
Kakav Saric, katastrofa igrac, pozvati Catovica/Busuladzica kao zalog za buducnost.
Zašto jednostavno ne pričekate spisak, pa ga onda svi komentarišemo. Ovako se samo prosipate bezveze sa tom mahalskom pričom tipa "taće Baždar, imam ja rođaka 100 puta bolji od njega a tek mu 18 "...
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Vrijeme je da Gigovića konačno vidimo na njegovoj prirodnoj poziciji.
Kucnuo je čas da Barba zove Tinu Sven Sušića, iskusni turnirski veznjak.
Ja bih ovako 3 golmana i svaka pozicija poduplana:
Golmani : Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Bekovi : Kolašinac, Burnić, Dedić, Gazibegović
Štoperi : Muharemović, Radeljić, Katić, Hadžikadunić
Veznjaci : Šunjić, Tahirović, Bašić, Gigović
Krila : Alajbegović, Memić, Bajraktarević, Baždar
Napadači: Džeko, Demirović, Tabaković, Lukić
Baždara mislim da više vidi na krilu.
Biće borba za ostala dva mjesta jer će jedno od ostala tri pripasti Mujakiću. Između Malića, Karića, Barišića, Hajradinovića, Šarića.. Sumnjam da će mlađi ići.
Golmani : Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Bekovi : Kolašinac, Burnić, Dedić, Gazibegović
Štoperi : Muharemović, Radeljić, Katić, Hadžikadunić
Veznjaci : Šunjić, Tahirović, Bašić, Gigović
Krila : Alajbegović, Memić, Bajraktarević, Baždar
Napadači: Džeko, Demirović, Tabaković, Lukić
Baždara mislim da više vidi na krilu.
Biće borba za ostala dva mjesta jer će jedno od ostala tri pripasti Mujakiću. Između Malića, Karića, Barišića, Hajradinovića, Šarića.. Sumnjam da će mlađi ići.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Šunjić..Tahirović…Gigović…Bašić…Hajradinović…Šarić. Ovo su vezni igrači sa kojima raspolažemo i koji su imali neku ulogu tokom kvalifikacija. Možemo piškarati do narednog mjeseca…NEMOJ OVOG NEMOJ ONOG…ali tjt. Jedino ako postoji neki ultratalentovani igrač oko kojeg se savez pozabavio…a da naše sportske bali.jice nisu sabotirali stvar.
Daj kakav Hajradinovic jbt. Momak citavu sezonu bio povrijedjen i sad da ga odjednom zove na SP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma Huseinbasic 100%
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nema sanse...znaju se skoro svi koji ce ic, dodace jos Karica ili Malica i nekog sad umjesto Amira. Mozda jedno menadzersko mjesto ostane, pa eto ako je bas toliko stalo svima da to bude nekav menadzerski nek ga povede da gleda sa tribinaMachak je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:15Vidjet cete kad Sergej objavi spisak a na spisku "srbi" i "hrvati" iz Borac i Zrinjskog koji imaju pravo nastupa za BiH, Namjerno sam stavio navodnike jer svi znamo o cemu se radi kod ovih poziva i kakvi su nam ljudi u savez uz kojekakve menađere.
Pored njih ocekujem da ce biti jos koji padobranac koji igra negdje u Europi a pozvan je eto zato sto je neciji, a sto je najgore neko od momaka koji je igrao kvalfikacije i ovaj play-off ce da izvisi.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Haj sto se nije plsiraio nego igra koju smo igrali je tragi komicna bila....ni sam ne zna kako smo se uopste plasirali u baraz a kamol da ga prodjemoEdincapitano je napisao/la: ↑22 apr 2026, 15:54Ma nezna se ko je gori bio od Mese, Bajevica, Milosevica ili Zuti..invincible1921 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:56Ako potenciras da nesto hejtam susica jer je pitar, apsolutno si u krivu. Meni je reprezetncija iznad svega i nikakv klub mi nije ni blizu njoj. Medjutim zao mi je sto je Susic ostvario minimum minimuma od onoga sto je mogao...i to mu zamjeram jer je za to iskljucivo on kriv.
Naravno da je covjek zasluzan za plasman ko to moze osporiti....ali ne moze se pricati ODVEO NAS JE TO JE TO GASI MJESALICU NE SMIJES NISTA REC.
Evo da budem do kraja posten, ako se pogelda roster, ocekivanja i prikazana igra, za mene je Mesha daleko najgori selektor. Nadam se da klupu Zelje nece za zivota vidjeti osim mozda iz pocasne loze
Mesa je mozda imao najbolji roster ali kako su nas Irci rasuli u Dublinu kao da smo Andorra.. ali brate ono sto je Milosevic prokockao protiv Ukrajne je amaterizam na visokom nivou. Bajevic nije mogao Sjeveru Irsku da rijesi kuci![]()
=\_1921_/=
Vjerovatno Šarić upada, mada je beskoristan prema naprijed. I Hadžiahmetović je planiran da ulazi s klupe a Šarić je donosio neku novu pozitivnu energiju kad uđe i borbenost, tako da je sasvim ok. Ipak bih više volio vidjeti Krunića i/ili Huseinbašića, ali mislim da su završili sa reprezentacijom. Beširović ili Đakovac ni pod razno.
Janelt ako kojim čudom dođe to je onda to, ovako imamo dva centralna vezna Tahirovića i Bašića, dva zadnja vezna Šunjića i Burnića (koji je kod Barbe i bek) te ofanzivnog veznog Hajradinovića (kojeg skoro pa sigurno nećemo imati osim što će možda biti na nekom širem spisku i ići u SAD onako ali neće biti u 26 igrača).
Busuladžić ne igra na proljeće, a evo pojavi se i informacija da je lažna vijest da nas je odabrao.
Janelt ako kojim čudom dođe to je onda to, ovako imamo dva centralna vezna Tahirovića i Bašića, dva zadnja vezna Šunjića i Burnića (koji je kod Barbe i bek) te ofanzivnog veznog Hajradinovića (kojeg skoro pa sigurno nećemo imati osim što će možda biti na nekom širem spisku i ići u SAD onako ali neće biti u 26 igrača).
Busuladžić ne igra na proljeće, a evo pojavi se i informacija da je lažna vijest da nas je odabrao.
Glory Glory Man United
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nisu nam valjda gaće spale pa da računamo na Beširovića i Đakovca
Sad zamisli kakvi su ostali ako se ovi spominju u kontekstu putnika za SPMiranGlasnic je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:16Nisu nam valjda gaće spale pa da računamo na Beširovića i Đakovca![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: B1988K, General505, GoldenLilies, lol89 i 60 gostiju.