NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 apr 2026, 16:11

harden je napisao/la:
22 apr 2026, 12:41
Mah sta im imamo poklanjati, imaju mec loptu na svom terenu, a svakako imaju komfornu prednost. U njihovim glavama je liga zavrsena.
Joj poklanjati kosa mi se na glavi dize. Ljudi favoriti igraju na domacem terenu. Top prilika da se sjedne u auto i dan provede u Zenici, uvijek smo fino tamo docekani bili ne sumnjam da ce i sada biti tako.

Osjetna je ovo prednost, bez obzira sto ambicija nismo imali strasno je da smo bodove prosuli protiv TC koja je kanta za nabijanje. Dobijemo li Celika kojim slucajem zavrsnica prvenstva ce biti bas zanimljiva. Oni bi bez prava na kiks bili, ali kako god bilo pruziti im ruku na svemu sto su uradili. Ja im iskreno svu srecu zelim.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 22 apr 2026, 18:33

Vec sam jednom ranije ovdje na forumu rekao, hvala Celiku ali od tom poklanjanju , namjestanju i ostalom treba stati u kraj. Sve sportski, svaka ekipa neki svaki put ide na pobjedu i neka bolji pobjedi.

Steta bodova protiv Tuzle City-a ali boze moj. Idemo u Zenicu se "potuci" pa ako dobijemo gledacemo zanimljiviju zavrsnicu prvenstva. I jos nesto sto ponavljam citavo vrijeme, mozda od pocetka sezone pa ni sad nam nije ultimativni cilj prvo mjesto ali eventualnom pobjedom za vikend i mozda kojim kiksom celika ako nam se put otvori zasto ne?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 apr 2026, 20:12

Nim je napisao/la:
22 apr 2026, 18:33
Vec sam jednom ranije ovdje na forumu rekao, hvala Celiku ali od tom poklanjanju , namjestanju i ostalom treba stati u kraj. Sve sportski, svaka ekipa neki svaki put ide na pobjedu i neka bolji pobjedi.

Steta bodova protiv Tuzle City-a ali boze moj. Idemo u Zenicu se "potuci" pa ako dobijemo gledacemo zanimljiviju zavrsnicu prvenstva. I jos nesto sto ponavljam citavo vrijeme, mozda od pocetka sezone pa ni sad nam nije ultimativni cilj prvo mjesto ali eventualnom pobjedom za vikend i mozda kojim kiksom celika ako nam se put otvori zasto ne?
Nemamo 1% sansu za prvo mjesto, i ne treba o tome razmisljati. Nakon 15 godina sezonu lagano privodimo kraju i to nam je veliki uspjeh. Nama u glavi vec treba biti sljedeca sezona, i kako sta jos bolje popraviti. Celiku cestitati u subotu pa kad bi ih mi dobili 3:0 cestitati im jer oni ulaze. Da nam je netko prije sezone rekao da mozemo zavrsiti 2-3 na tabeli, pa svi bi rekli moze super.
Ostaviti ekipu, pojacati vezu i napad, trener je tu, sljedece sezone se pobiti sa svima, bice mozda laksa sezona od ove sad. Al do tad srediti sve goruce probleme

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 22 apr 2026, 21:25

nebeskasila je napisao/la:
22 apr 2026, 20:12
Nim je napisao/la:
22 apr 2026, 18:33

Nemamo 1% sansu za prvo mjesto, i ne treba o tome razmisljati. Nakon 15 godina sezonu lagano privodimo kraju i to nam je veliki uspjeh. Nama u glavi vec treba biti sljedeca sezona, i kako sta jos bolje popraviti. Celiku cestitati u subotu pa kad bi ih mi dobili 3:0 cestitati im jer oni ulaze. Da nam je netko prije sezone rekao da mozemo zavrsiti 2-3 na tabeli, pa svi bi rekli moze super.
Ostaviti ekipu, pojacati vezu i napad, trener je tu, sljedece sezone se pobiti sa svima, bice mozda laksa sezona od ove sad. Al do tad srediti sve goruce probleme

Ma 100%. Ne kazem sa se trebamo opterecivati s tim nego pricam onako sportski. Na pocetku sezone sam rekao top 4 treba biti cilj i kako stvari stoje ispunicemo ga. Prezivjeti prvo ljeto i previranja ko ce u klub pa dalje

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 apr 2026, 21:32

Ma samo odigrati fer, sportsku i zanimljivu utakmicu za gledaoce, da se ima sta vidjeti. Neka bolji pobjedi, favoriti jesu al ne treba skinuti gace. Cak i sa porazom oni imaju opet dobru prednost, imaju dobar raspored i utakmice kuci, ali bilo bi zanimljivije malo pratiti kad bi im usla voda u usi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 22 apr 2026, 23:18

Pa da ste neki ljudi pustili bi,sjetite se ko vas je ostavio u ligi :D
Šalim se dobro došli u Zenicu,za docek i ostalo ne brinite.
Nek bude fer korektno i da Čelik pobjedi :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []