Nim je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:33
Vec sam jednom ranije ovdje na forumu rekao, hvala Celiku ali od tom poklanjanju , namjestanju i ostalom treba stati u kraj. Sve sportski, svaka ekipa neki svaki put ide na pobjedu i neka bolji pobjedi.
Steta bodova protiv Tuzle City-a ali boze moj. Idemo u Zenicu se "potuci" pa ako dobijemo gledacemo zanimljiviju zavrsnicu prvenstva. I jos nesto sto ponavljam citavo vrijeme, mozda od pocetka sezone pa ni sad nam nije ultimativni cilj prvo mjesto ali eventualnom pobjedom za vikend i mozda kojim kiksom celika ako nam se put otvori zasto ne?
Nemamo 1% sansu za prvo mjesto, i ne treba o tome razmisljati. Nakon 15 godina sezonu lagano privodimo kraju i to nam je veliki uspjeh. Nama u glavi vec treba biti sljedeca sezona, i kako sta jos bolje popraviti. Celiku cestitati u subotu pa kad bi ih mi dobili 3:0 cestitati im jer oni ulaze. Da nam je netko prije sezone rekao da mozemo zavrsiti 2-3 na tabeli, pa svi bi rekli moze super.
Ostaviti ekipu, pojacati vezu i napad, trener je tu, sljedece sezone se pobiti sa svima, bice mozda laksa sezona od ove sad. Al do tad srediti sve goruce probleme