Kakav bi to stres trebali imati? Protiv klubova iz RS imaju zagarantovane sve pobjede, u ostalim slucajevima ce cesto imati poguranac od strane sudija.
U najgorem slucaju posteno suđenje.
Kakav bi to stres trebali imati? Protiv klubova iz RS imaju zagarantovane sve pobjede, u ostalim slucajevima ce cesto imati poguranac od strane sudija.
Jesul vec poceli izgovoriThreeplanetrees je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:48Da mu sada ponudiš strane sudije za finale ne bi pristao jer zna da će sa ovim našim imati minimalno 55:45 kriterijum na svojoj strani. Jako odvratan lik koji od kako je došao baca ulje ma vatru zapaljivim retorikama
Ako je sve tako onda moje saucesce Stimiju, nisam znao da je tak ozbiljna situacija.rishovski je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:53Ma s kim god debil igra on se mora dotaći Veleža... Tačno se vidi da nikad nije prebolio sto mu je Amer oženio kćerku Deu i sto su im potomci Agić... A on glumi velikog rvata koji bi da pravi herzeg bosnu a ratovo za Hrvatsku iz Cadiza u sunčanoj Španiji..Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:48Da mu sada ponudiš strane sudije za finale ne bi pristao jer zna da će imati minimalno 55:45 kriterijum na svojoj strani. Jako odvratan lik koji od kako je došao baca ulje ma vatru zapaljivim retorikama
Ne odnosi se to na ovu sezonu ni na ovaj period nego uopste.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:57Kakav bi to stres trebali imati? Protiv klubova iz RS imaju zagarantovane sve pobjede, u ostalim slucajevima ce cesto imati poguranac od strane sudija.
Sto je i sasvim logicno ako uzmemo u obzir da Borac u prosjeku gleda 500 - 1000 gledalaca i da je sedmi - osmi po redu sto se tiče zanimanja za sport u BL. Ljudi se nerviraju zbog fudbalskih i kosarkaskih klubova iz Beograda, zbog reprezentacije Srbije takodjer u fudbalu i kosarci ( sto je sve legitimno, nek' prati i gleda ko sta hoce ) pa tek onda dolazi na red Borac, potpuno nebitan klub za stanovnistvo Banja Luke. Nazalost. Zato i nema pritiska, jbg.Vorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:09Ne odnosi se to na ovu sezonu ni na ovaj period nego uopste.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:57Kakav bi to stres trebali imati? Protiv klubova iz RS imaju zagarantovane sve pobjede, u ostalim slucajevima ce cesto imati poguranac od strane sudija.
Ni u najgora i najturbulentnija vremena, igraci, treneri se u BL nikad nisu osjecali ugrozeno u gradu niti su dozivljavali neke uvrede na stadionu.
Nekad prelistam vas podforum i vasih komsija kad igrate protiv nas. Ono sta vi opsujete svojima na jednoj stranici foruma, mi ne mozemo nasima za 20 godina i da se potrudimo. Isto je i uzivo.
Ne pričamo o pritisku nego o toksičnosti.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:17Sto je i sasvim logicno ako uzmemo u obzir da Borac u prosjeku gleda 500 - 1000 gledalaca i da je sedmi - osmi po redu sto se tiče zanimanja za sport u BL. Ljudi se nerviraju zbog fudbalskih i kosarkaskih klubova iz Beograda, zbog reprezentacije Srbije takodjer u fudbalu i kosarci ( sto je sve legitimno, nek' prati i gleda ko sta hoce ) pa tek onda dolazi na red Borac, potpuno nebitan klub za stanovnistvo Banja Luke. Nazalost. Zato i nema pritiska, jbg.Vorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:09Ne odnosi se to na ovu sezonu ni na ovaj period nego uopste.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:57
Ni u najgora i najturbulentnija vremena, igraci, treneri se u BL nikad nisu osjecali ugrozeno u gradu niti su dozivljavali neke uvrede na stadionu.
Nekad prelistam vas podforum i vasih komsija kad igrate protiv nas. Ono sta vi opsujete svojima na jednoj stranici foruma, mi ne mozemo nasima za 20 godina i da se potrudimo. Isto je i uzivo.
U tih ostalih 89 nije dao drugi zuti Barisicu i zuti Nukicu. Sta je jos bilo prosvjetli nas?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:59Kakav je to sad spin da ce se siljiti zrinjskom u finalu kupa? Evo zaboravimo na start salcina u prvoj minuti, ostalih 89 je sudija klao zrinjski sve vrijeme, sto ja nisam mogao da vjerujem jer sam smatrao da su zasticeni ko i borac. Ove sezone ocigledno nisu. Prosle sezone su ubjedljivo najvise krali sarajevo npr (koji su zasluzili da budu prvaci), a ove Zelju kojem su do sad ukrali brat bratu 15 bodova. E haj sad razmisli ko je JEDINI klub u ligi koji ce profitirati od kradje Zelje ove sezone? Moras se bas glup pravit da ignorises sve ovo i jos spinujes da vas kradu.
Nisu to nikakve misli, mamlaze, nego vjeran opis haplogrupe nastale iz incesta koju ti, Bruno i slicni vama predstavljate na ovom forumu. Pozdrav za vas uz jednu sentimentalnu pjesmu pod nazivom lijepa Eugenika.fks74 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 21:53Sa svojim pisanjem pokazuješ kakve misli imaš i da si obični debil.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑22 apr 2026, 21:32Balorda je zauzet, dosla roba. Ovaj drugi je vezan za drvo.![]()
Ma ja vi samo slavite ratne zlocine i zlocince, nosite zastavu paravojne formacije koja je nad Hirosovim narodom pocinila genocid,svaku drugu tekmu bacite neku sovinisticku parolu protiv tog naroda i slicno. Ali nema on sta da misli da su te uvrede prema njemu. To je ono onako.Vorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:09Ne odnosi se to na ovu sezonu ni na ovaj period nego uopste.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:57Kakav bi to stres trebali imati? Protiv klubova iz RS imaju zagarantovane sve pobjede, u ostalim slucajevima ce cesto imati poguranac od strane sudija.
Koristis izmisljene woke izraze, cuj toksicnostVorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:23Ne pričamo o pritisku nego o toksičnosti.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:17Sto je i sasvim logicno ako uzmemo u obzir da Borac u prosjeku gleda 500 - 1000 gledalaca i da je sedmi - osmi po redu sto se tiče zanimanja za sport u BL. Ljudi se nerviraju zbog fudbalskih i kosarkaskih klubova iz Beograda, zbog reprezentacije Srbije takodjer u fudbalu i kosarci ( sto je sve legitimno, nek' prati i gleda ko sta hoce ) pa tek onda dolazi na red Borac, potpuno nebitan klub za stanovnistvo Banja Luke. Nazalost. Zato i nema pritiska, jbg.Vorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:09
Ne odnosi se to na ovu sezonu ni na ovaj period nego uopste.
FK Partizan je veći klub od oba sarajevska, ne mogu godinama do titule, ali navijači igračima ne psuju kosti ni mrtve što je kod vas u kotlini kao dobar dan.
Bolesna ste sredina i to je to. I Splićani su normalniji od vas.
Ovi su potpuno pomahnitali, bukvalno haluciniraju i buncaju.Rodjeni81 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:24U tih ostalih 89 nije dao drugi zuti Barisicu i zuti Nukicu. Sta je jos bilo prosvjetli nas?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:59Kakav je to sad spin da ce se siljiti zrinjskom u finalu kupa? Evo zaboravimo na start salcina u prvoj minuti, ostalih 89 je sudija klao zrinjski sve vrijeme, sto ja nisam mogao da vjerujem jer sam smatrao da su zasticeni ko i borac. Ove sezone ocigledno nisu. Prosle sezone su ubjedljivo najvise krali sarajevo npr (koji su zasluzili da budu prvaci), a ove Zelju kojem su do sad ukrali brat bratu 15 bodova. E haj sad razmisli ko je JEDINI klub u ligi koji ce profitirati od kradje Zelje ove sezone? Moras se bas glup pravit da ignorises sve ovo i jos spinujes da vas kradu.
Mi stative imali, zicere fulali i na kraju izgubili. Ali dobro jasno mi je da je vama normalno sto nikom nije, pa se bunite sto se ponistavaju golovi iz ofsajda![]()
Ako ne najveca, onda top 3 najvece gluposti sto sam procito na forumu. MajkoDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:34Koristis izmisljene woke izraze, cuj toksicnostVorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:23Ne pričamo o pritisku nego o toksičnosti.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:17
Sto je i sasvim logicno ako uzmemo u obzir da Borac u prosjeku gleda 500 - 1000 gledalaca i da je sedmi - osmi po redu sto se tiče zanimanja za sport u BL. Ljudi se nerviraju zbog fudbalskih i kosarkaskih klubova iz Beograda, zbog reprezentacije Srbije takodjer u fudbalu i kosarci ( sto je sve legitimno, nek' prati i gleda ko sta hoce ) pa tek onda dolazi na red Borac, potpuno nebitan klub za stanovnistvo Banja Luke. Nazalost. Zato i nema pritiska, jbg.
FK Partizan je veći klub od oba sarajevska, ne mogu godinama do titule, ali navijači igračima ne psuju kosti ni mrtve što je kod vas u kotlini kao dobar dan.
Bolesna ste sredina i to je to. I Splićani su normalniji od vas.To nisam ocekivao od srbina
![]()
Nadjes dva ili pet debila koji na forumu nekome psuju i doneses zakljucak kakav doneses. Zanimljivo. Siguran sam da takvih ima svuda po svijetu, sigurnost i anonimnost interneta je cudo.
U BL se ni to ne može desiti jer niko i ne pise o Borcu, nema cak ni forumskih debila. Tragedija.
Jeste i Husrefa su vrijeđali samo na forumu.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:34Koristis izmisljene woke izraze, cuj toksicnostVorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:23Ne pričamo o pritisku nego o toksičnosti.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:17
Sto je i sasvim logicno ako uzmemo u obzir da Borac u prosjeku gleda 500 - 1000 gledalaca i da je sedmi - osmi po redu sto se tiče zanimanja za sport u BL. Ljudi se nerviraju zbog fudbalskih i kosarkaskih klubova iz Beograda, zbog reprezentacije Srbije takodjer u fudbalu i kosarci ( sto je sve legitimno, nek' prati i gleda ko sta hoce ) pa tek onda dolazi na red Borac, potpuno nebitan klub za stanovnistvo Banja Luke. Nazalost. Zato i nema pritiska, jbg.
Bolesna ste sredina i to je to. I Splićani su normalniji od vas.To nisam ocekivao od srbina
![]()
Nadjes dva ili pet debila koji na forumu nekome psuju i doneses zakljucak kakav doneses. Zanimljivo. Siguran sam da takvih ima svuda po svijetu, sigurnost i anonimnost interneta je cudo.
U BL se ni to ne može desiti jer niko i ne pise o Borcu, nema cak ni forumskih debila. Tragedija.
Svaki krkan iz svoje sredine ima svoje specificne psovke. Kakve sam bas cuo od nekih splicana, a sigurno da upoznam neke krkane sto za partizan navijaju cuo bi takodjer svasta. Pritisak je pritisak a to je nesto drugo. Ne mijesaj kruske i jabuke zbog manjineVorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:23Ne pričamo o pritisku nego o toksičnosti.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:17Sto je i sasvim logicno ako uzmemo u obzir da Borac u prosjeku gleda 500 - 1000 gledalaca i da je sedmi - osmi po redu sto se tiče zanimanja za sport u BL. Ljudi se nerviraju zbog fudbalskih i kosarkaskih klubova iz Beograda, zbog reprezentacije Srbije takodjer u fudbalu i kosarci ( sto je sve legitimno, nek' prati i gleda ko sta hoce ) pa tek onda dolazi na red Borac, potpuno nebitan klub za stanovnistvo Banja Luke. Nazalost. Zato i nema pritiska, jbg.Vorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:09
Ne odnosi se to na ovu sezonu ni na ovaj period nego uopste.
Bolesna ste sredina i to je to. I Splićani su normalniji od vas.
Nismo jos dosli do trenda "grafit ratnog zlocinca na stadionu". A da ne pricam o licemjerstvu sto ti isti pises na forumuVorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:48Jeste i Husrefa su vrijeđali samo na forumu.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:34Koristis izmisljene woke izraze, cuj toksicnostVorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:23
Ne pričamo o pritisku nego o toksičnosti.
![]()
U BL se ni to ne može desiti jer niko i ne pise o Borcu, nema cak ni forumskih debila. Tragedija.![]()
Onaj snimak je AI sigurno. Ajde ne kreči džabe, kao da niko nikad nije bio na vasim stadionima pa da ne zna repretoar.
Forumi su prevaziđeni kod Srba odavno, to je bilo popularno u periodu 2003-2011. Danas samo rijetki pojedinci pisu. Ako ne vjerujes nađi forume gdje se masovno pise o najpopularnijim srpskim klubovima. Nema ih. Kod Hrvata maalo vise, ali opet slabo. Kod vas je to bas masovno i dalje, kasnite za novim trendovima i jos se ponosite sa tim.
Nije prevazidjeno nego je nametnutno, kratki formati u bilo kojem obliku na društvenim mrezama uticu na koncentraciju ljudi i kognitivne sposobnosti mozga. Zato danas imas masu debila kojim koncentracija traje manje od minute. Ali to je druga tema koju ocito ne razumijes.Vorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:48Jeste i Husrefa su vrijeđali samo na forumu.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:34Koristis izmisljene woke izraze, cuj toksicnostVorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:23
Ne pričamo o pritisku nego o toksičnosti.
![]()
U BL se ni to ne može desiti jer niko i ne pise o Borcu, nema cak ni forumskih debila. Tragedija.![]()
Onaj snimak je AI sigurno. Ajde ne kreči džabe, kao da niko nikad nije bio na vasim stadionima pa da ne zna repretoar.
Forumi su prevaziđeni kod Srba odavno, to je bilo popularno u periodu 2003-2011. Danas samo rijetki pojedinci pisu. Ako ne vjerujes nađi forume gdje se masovno pise o najpopularnijim srpskim klubovima. Nema ih. Kod Hrvata maalo vise, ali opet slabo. Kod vas je to bas masovno i dalje, kasnite za novim trendovima i jos se ponosite sa tim.
Spadam u ove rijetke pojedince koje sam i spomenuo.rimljanin90 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:55Nismo jos dosli do trenda "grafit ratnog zlocinca na stadionu". A da ne pricam o licemjerstvu sto ti isti pises na forumuVorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:48Jeste i Husrefa su vrijeđali samo na forumu.![]()
Ne kratki formati. Mislio sam na Viber, WhatsApp, Telegram grupe... gdje je pisanje puno brze, a nije potpuna anonimnost.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 01:00Nije prevazidjeno nego je nametnutno, kratki formati u bilo kojem obliku na društvenim mrezama uticu na koncentraciju ljudi i kognitivne sposobnosti mozga. Zato danas imas masu debila kojim koncentracija traje manje od minute. Ali to je druga tema koju ocito ne razumijes.Vorovus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:48Jeste i Husrefa su vrijeđali samo na forumu.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:34
Koristis izmisljene woke izraze, cuj toksicnostTo nisam ocekivao od srbina
![]()
Mozemo nastaviti o nebitnom Borcu i toksičnim navijacima iz grada nazvanog Sarajevo
Jos sam fin pa te ne **** mimo sporta, a nije da nema materijala![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, NazorUso, svrakino1921, Zigazaga i 30 gostiju.