Ma nakon 30 godina dosla im jedna sezona gdje ih sudija oplete po usima na par utakmica pa poludili. To je naviklo da svake seznone dobije solidan poguranac pa sad kuku sto Veleza ne pokradu sudije vise nego sto su ga pokrali do sad. Bas se vidi da se ne znaju ponasati u ovakvim situacijama. Mi smo im na piku sto smo ih pokrali u utakmici u kojoj smo u prvom poluvremenu dobili 2 crvena kartona na domacoj utakmici i koju smo izgubiliBalorda je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:43Ovi su potpuno pomahnitali, bukvalno haluciniraju i buncaju.Rodjeni81 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 00:24U tih ostalih 89 nije dao drugi zuti Barisicu i zuti Nukicu. Sta je jos bilo prosvjetli nas?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 23:59Kakav je to sad spin da ce se siljiti zrinjskom u finalu kupa? Evo zaboravimo na start salcina u prvoj minuti, ostalih 89 je sudija klao zrinjski sve vrijeme, sto ja nisam mogao da vjerujem jer sam smatrao da su zasticeni ko i borac. Ove sezone ocigledno nisu. Prosle sezone su ubjedljivo najvise krali sarajevo npr (koji su zasluzili da budu prvaci), a ove Zelju kojem su do sad ukrali brat bratu 15 bodova. E haj sad razmisli ko je JEDINI klub u ligi koji ce profitirati od kradje Zelje ove sezone? Moras se bas glup pravit da ignorises sve ovo i jos spinujes da vas kradu.
Mi stative imali, zicere fulali i na kraju izgubili. Ali dobro jasno mi je da je vama normalno sto nikom nije, pa se bunite sto se ponistavaju golovi iz ofsajda![]()
Na toj utakmici su greške redom bile crveni za Salčina, crveni za Barišića i žuti za Nukića. Dakle mitomani i falsifikatori apsolutno svega, pa i žrtve sudija, su oštećeni za jedan žuti karton našem igraču. Ludilo.
Tacno bih volio da negdje sudija otare **** od njih protiv nas al ono bas momacki ko sto je nas, Slobodu, Celika i ostale 20 godina kasapio protiv njih da im malo ove glave razbistri. Zamisli to misli ako ti sudija ponisti jedan gol zbog ofsajda, da bi drugi gol iz ofsajda trebao priznati. Nije priznao, ali zabili i treci iz ofsajda stvarno nema smisla da im ni treci ne priznaju.

.png)