Nisam vidio da su naveli izvor. Sve što stoji na oficijalnoj stranici gradskih novina je "out of season", (pretpostavljam da su obaviješteni) a sezona završava za 10 dana. Treba sačekati da se vidi stepen povrede. Ako je lakša povreda meniskusa kao što se pretpostavlja onda još ima nade. oporavak traje od 2-8 sedmica.
Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Amir Hadziahmetovic
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amir Hadžiahmetović neće biti u mogućnosti nastupiti na predstojećem Svjetskom prvenstvu zbog povrede meniskusa, koja će zahtijevati operativni zahvat i duži period oporavka.….valjda je ovo jasno…čemu kontanje..?perun je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:31Nisam vidio da su naveli izvor. Sve što stoji na oficijalnoj stranici gradskih novina je "out of season", (pretpostavljam da su obaviješteni) a sezona završava za 10 dana. Treba sačekati da se vidi stepen povrede. Ako je lakša povreda meniskusa kao što se pretpostavlja onda još ima nade. oporavak traje od 2-8 sedmica.
Kakva laksa povreda kad ide na operaciju?perun je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:31Nisam vidio da su naveli izvor. Sve što stoji na oficijalnoj stranici gradskih novina je "out of season", (pretpostavljam da su obaviješteni) a sezona završava za 10 dana. Treba sačekati da se vidi stepen povrede. Ako je lakša povreda meniskusa kao što se pretpostavlja onda još ima nade. oporavak traje od 2-8 sedmica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako je operacija meniskusa bez rupture onda ima još šanse.DamirT je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:34Kakva laksa povreda kad ide na operaciju?perun je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:31Nisam vidio da su naveli izvor. Sve što stoji na oficijalnoj stranici gradskih novina je "out of season", (pretpostavljam da su obaviješteni) a sezona završava za 10 dana. Treba sačekati da se vidi stepen povrede. Ako je lakša povreda meniskusa kao što se pretpostavlja onda još ima nade. oporavak traje od 2-8 sedmica.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Provaljen si lice, sinoc se sprdas kako imas insajderske informacije da ga cuvaju za svjetsko i pokusavas se oprat tim laznim optimizmom. Pokazao si se time sto si neki dan stavio Sunjica na dres koji ti je radio AI i propagiranjem prethodnih mjeseci kako Hadziahmetovic nije ni do koljena Sunjicu.perun je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:38Ako je operacija meniskusa bez rupture onda ima još šanse.DamirT je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:34Kakva laksa povreda kad ide na operaciju?perun je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:31
Nisam vidio da su naveli izvor. Sve što stoji na oficijalnoj stranici gradskih novina je "out of season", (pretpostavljam da su obaviješteni) a sezona završava za 10 dana. Treba sačekati da se vidi stepen povrede. Ako je lakša povreda meniskusa kao što se pretpostavlja onda još ima nade. oporavak traje od 2-8 sedmica.
U lazi su kratke noge ‘krajisniku’!
-
Sindikat12
- Kontakt:
” E buraz, znaš kad si protiv Velsa stavio loptu na bijelu tačku i poslije je hladnokrvno smjestio u mrežu?
Skakao sam od sreće iako penali još nisu ni bili završeni.
A koliko sam tada bio sretan, isto toliko sam danas bio tužan kada sam pročitao da propuštaš Svjetsko prvenstvo.
Povreda pred sami početak prvenstva!?
I to, ti da se povrijediš!
Ti, koji si jednom ubogom insanu bio svjetlo u njegova najteža vremena!
Sjećam se noći kada sam se na zadnjem sjedištu taxija vraćao u hotel, probijajući se kroz mračne ulice Istanbula.
Nisam mogao vjerovati šta sam taj dan doživio.
Ručak u hotelu sa pet zvjezdica.
Svečana loža Bešiktašovog stadiona na meču Europa lige protiv Luzerna.
I onda upoznavanje sa tobom.
Znaš, možda to za tebe nije ništa.
Možda stvarno misliš da nisi učinio neku veliku gestu.
Ali stavi se za trenutak u moju kožu.
Dijete mi u bolnici.
Neizvjesnost u sutrašnjici.
Lutam sam ogromnim i nepoznatim gradom.
Uplašen.
Premoren.
Do tada nisam znao ni gdje se nalazim.
U kojem svijetu stanujem.
Kuda hodam.
Šta očekujem.
I onda.....ti se pojaviš niotkuda!
Poslije tebe je sve nekako bilo lakše.
I znaš....sudbina je sudbina, jbg.
A ti si još mlad.
U najboljim fudbalskim godinama.
Pred tobom je još mnogo evropskih i svjetskih prvenstava.
I znam da ćeš, kao što si i naučio, dići glavu i ponovo se vratiti tamo gdje pripadaš.
Jer ti si borac.
Odličan fudbaler.
I još bolji čovjek.
Ne daj se.
Ljubi te brat Nedžis.”
Skakao sam od sreće iako penali još nisu ni bili završeni.
A koliko sam tada bio sretan, isto toliko sam danas bio tužan kada sam pročitao da propuštaš Svjetsko prvenstvo.
Povreda pred sami početak prvenstva!?
I to, ti da se povrijediš!
Ti, koji si jednom ubogom insanu bio svjetlo u njegova najteža vremena!
Sjećam se noći kada sam se na zadnjem sjedištu taxija vraćao u hotel, probijajući se kroz mračne ulice Istanbula.
Nisam mogao vjerovati šta sam taj dan doživio.
Ručak u hotelu sa pet zvjezdica.
Svečana loža Bešiktašovog stadiona na meču Europa lige protiv Luzerna.
I onda upoznavanje sa tobom.
Znaš, možda to za tebe nije ništa.
Možda stvarno misliš da nisi učinio neku veliku gestu.
Ali stavi se za trenutak u moju kožu.
Dijete mi u bolnici.
Neizvjesnost u sutrašnjici.
Lutam sam ogromnim i nepoznatim gradom.
Uplašen.
Premoren.
Do tada nisam znao ni gdje se nalazim.
U kojem svijetu stanujem.
Kuda hodam.
Šta očekujem.
I onda.....ti se pojaviš niotkuda!
Poslije tebe je sve nekako bilo lakše.
I znaš....sudbina je sudbina, jbg.
A ti si još mlad.
U najboljim fudbalskim godinama.
Pred tobom je još mnogo evropskih i svjetskih prvenstava.
I znam da ćeš, kao što si i naučio, dići glavu i ponovo se vratiti tamo gdje pripadaš.
Jer ti si borac.
Odličan fudbaler.
I još bolji čovjek.
Ne daj se.
Ljubi te brat Nedžis.”
Mani se patetike, pljujes ga konstanto i omalovazavas i sad ti kao zao.
Pogledaj svoje postove na temi, prozivanje nas koji smo pratili Amira.
Ima Dino Beširevic pokrit ce.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mora neko biti fanatic i poslije fanatica. Meni je dovoljno samo da vidim kakav mu je nick i ne moram nista vise znati o njemu.
Pa treba podici svijest ostalim forumasima koji pristaju na njegovu pricu. I nije jedini takav od forumasa koji se pokusava infiltrirat medju Bosnje i u svakom mogucem scenariju gurati hrvata ispred objektivno boljeg igraca. I na takvu retoriku mnogi pristanu...231983 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:24Mora neko biti fanatic i poslije fanatica. Meni je dovoljno samo da vidim kakav mu je nick i ne moram nista vise znati o njemu.
Jedan te isti lik sa najmanje 5 profila. Samo prebaciš na listu gnjavatora i da vidiš rahatluka.231983 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:24Mora neko biti fanatic i poslije fanatica. Meni je dovoljno samo da vidim kakav mu je nick i ne moram nista vise znati o njemu.
Ma ona Jakirova reakcija kad je davao izjavu je sve odma rekla.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bila je procjena klupskog fizioterapeuta da nije ništa ozbiljnije dok nisu napravili MRI.
Trenutno korisnika/ca: labostarmomosa i 9 gostiju.