Jesu, jesu, raspadoše se, uskoro neće postojatiManijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:18I ja sam cuo da su se horde raspale, ne znam zasto iskreno. Mislim najlakse je traziti razloge za losu posjetu, a ako cemo biti iskreni, ovo je vasa realnost. Na prste jedne ruke mozemo nabrojati sezone u posljednjih 20 godina gdje ste imali neku respektabilnu posjetu kontinuirano kroz cijelu sezonu. Evropu jedino vazda ispostujete i to je to.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Upravo tako za druge uvijek nešto seru a jadni sebe ne vide.Combattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:06Al bitno je da su uvijek u prvom redu kada se treba neko drugi komentarisati....Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:01Stvarno su im katastrofalne brojke u posljednje vrijeme. I sto se tice hordi a i opcenito na stadionu.
Čuj daleko stadion, neuslovne tribine, a situacija ista zadnjih 15 godina na Koševu....
Ako ništa bar je lijepo čitati ova njihova opravdanja
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Ma od rata pa vamo imali su 2 sezone respektibilnu posjetu . Prosle sezone i ona 2014/15 kad su osvojili titulu sa Kodrom/Uscuplic famozna sezona gdje je Bojan Puzigaca zabio 9 golova a lik bio lijevi bek koji je sutao penale .Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:18I ja sam cuo da su se horde raspale, ne znam zasto iskreno. Mislim najlakse je traziti razloge za losu posjetu, a ako cemo biti iskreni, ovo je vasa realnost. Na prste jedne ruke mozemo nabrojati sezone u posljednjih 20 godina gdje ste imali neku respektabilnu posjetu kontinuirano kroz cijelu sezonu. Evropu jedino vazda ispostujete i to je to.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Combattente87
- Kontakt:
A vi se ko borite protiv toga tako što ne dolazite na stadionbvsic je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:18Sudjenje je 80% krivo sto smo 3. Prosle sezone dupla kruna je trebala biti da je imalo pravde u ovoj drzaviCombattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:13Malo ste kontradiktorni, zar nije Vico kriv za sve i zbog njega ste stalno pozicija br 3 ili 4 ?bvsic je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:09
Horde su se prepolovile, na zapadu ih bude priblizno gore na vrhu
Ostalo, citav dan kisa padala, stadion neuslovan, svake godine 3. mjesto, evo sad nit mozes gore nit mozes dole ni za sta ne igras, sudija te yebe svaku utakmicu, imas egomanijaka mirvica za vlasnika, promjene trenera i ekipe svake godine. Eto mogu ti nabrajati do sutra
Šta je tu kriv onda Mirvić ?
Mirvic je kriv sto je Zekic otisao i sto nije zastitio klub prosle sezone, kriv je sto je ajla u klubu, kriv je sto promjeni 15igraca, kriv je sto nema vizije sistema i slicne stvari.
Kad je Mamić tjeran iz Dinama ljudi su dali sve od sebe i na svakom ćošku Zagreba ili HR se to moglo osjetiti, na drugu stranu što mu nisu ništa mogli jer je okojeli krimos i imao je cijelu državu iza sebe....Šta vi radite, piskarate po forumu i instagramu i ne dolazite na stadion
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Taman koliko i vi, tu smo negdje
- Combattente87
- Kontakt:
Mi se protiv naših ne borimo jer je to nemoguća misija, ali svakih par godina BL pokaže šta misli o njima
Ne obraćam se tebi majstoreCombattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:29Mi se protiv naših ne borimo jer je to nemoguća misija, ali svakih par godina BL pokaže šta misli o njima![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Pa napisao si ispod mog posta majstore, ako se nekom obraćaš onda ga citiraj, bem ti učiteljicu !Morpheus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:30Ne obraćam se tebi majstoreCombattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:29Mi se protiv naših ne borimo jer je to nemoguća misija, ali svakih par godina BL pokaže šta misli o njima![]()
![]()
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ne skači bezveze, citirat ću ako mi se citiraCombattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:32Pa napisao si ispod mog posta majstore, ako se nekom obraćaš onda ga citiraj, bem ti učiteljicu !
Mamic je nekom smetao zato su protjerani, udjes im na stranice i samo citas u komentarima protiv ovih SD-a poslije Mamica, sad bi sve i jedan od njih potpisao da se vrate.Combattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:25A vi se ko borite protiv toga tako što ne dolazite na stadionbvsic je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:18Sudjenje je 80% krivo sto smo 3. Prosle sezone dupla kruna je trebala biti da je imalo pravde u ovoj drzaviCombattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:13
Malo ste kontradiktorni, zar nije Vico kriv za sve i zbog njega ste stalno pozicija br 3 ili 4 ?
Šta je tu kriv onda Mirvić ?
Mirvic je kriv sto je Zekic otisao i sto nije zastitio klub prosle sezone, kriv je sto je ajla u klubu, kriv je sto promjeni 15igraca, kriv je sto nema vizije sistema i slicne stvari.![]()
![]()
![]()
Kad je Mamić tjeran iz Dinama ljudi su dali sve od sebe i na svakom ćošku Zagreba ili HR se to moglo osjetiti, na drugu stranu što mu nisu ništa mogli jer je okojeli krimos i imao je cijelu državu iza sebe....Šta vi radite, piskarate po forumu i instagramu i ne dolazite na stadionSve ste nešto protiv njega a ovamo znate da vam slijedi sunovrat ako ode, bjaaaaažiiiii !
Ja se ne borim, odem pogledam utakmicu, malo se ispusem i odem kuci.
Ne moze otici, moze samo da nas proda nekom drugom
Bruka, nema se sta drugo reci. Nego odkud da se skripari dignu? BL su isto dobro odradili, za njihove uslove. Ako se sjetim ostlaih u bl, svi su tu negdje s brojkama bili, ultrasi, ra, hz i oni. Lesinari isto u usponu ovu sezonu.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Pa glupane vasi navijaci pisu da su se prepolovili i da ima grupica hordi na zapadu. Kakvi bolan vi ne mozete u istu recenicu s nama po navijanju i vjernosti klubu. Forum/internet navijaci. Ne pokusavaj nas poredit uopste. Pogledaj samo tvoj seljacki nacin komunikacije, uz duzno izvinjenje postenim seljacima.Morpheus je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:20Jesu, jesu, raspadoše se, uskoro neće postojatiManijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:18I ja sam cuo da su se horde raspale, ne znam zasto iskreno. Mislim najlakse je traziti razloge za losu posjetu, a ako cemo biti iskreni, ovo je vasa realnost. Na prste jedne ruke mozemo nabrojati sezone u posljednjih 20 godina gdje ste imali neku respektabilnu posjetu kontinuirano kroz cijelu sezonu. Evropu jedino vazda ispostujete i to je to.Sad na vas ličimo po brojnosti, isti smo, pali smo **** ga
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prestanite se ofirati pricama da je razlog nedolaska na stadion stanje istog. Stadion je isti uvijek, sta sad odjednom smeta?
Nema ovo veze sa uslovima nego sa tim sto vise gledate pojedince nego klub i sto ste sve vise plastika. Jos kad dodas taj standardno manji broj navijaca opcenito, dobijes realnu sliku stanja. Kad se sve sabere, dobijete ovu bruku da vise skripara bude u Vrapcicima nego vas na nasem gradskom stadionu na Kosevu. Sve ostalo su suplje price.
Nema ovo veze sa uslovima nego sa tim sto vise gledate pojedince nego klub i sto ste sve vise plastika. Jos kad dodas taj standardno manji broj navijaca opcenito, dobijes realnu sliku stanja. Kad se sve sabere, dobijete ovu bruku da vise skripara bude u Vrapcicima nego vas na nasem gradskom stadionu na Kosevu. Sve ostalo su suplje price.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
worchester
- Kontakt:
Tuce11 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 08:11Samo ti skrećem pažnju, nikakvo paljenje, ljutnja.. Velež je mostarski, a Zrinjski hrvatski klub. Iz te činjenice i proizilaze svi nesporazumi.worchester je napisao/la: ↑23 apr 2026, 07:34Ko ce vam vise pogoditi sa terminologijom a da se neko ne upali
Kakve veze ima objektivnost medija sa komentarima korisnika? Svaki od tih komentara mogao si i ti ostaviti ili bilo ko.Combattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 07:46Sa leđa na zglob igrača i to bez tedencije ka lopti, crveni za zatvora, i onda uđeš na " sarajevske objektivne medije" i pročitaš ovo !
Znači dajem obe ruke da niko od ovih što su komentarisali, ne da nisu pogledali utakmicu, nego nisu ni članak pročitali, te su samo na osnovu naslova ostavljali komentar ! Koji je ovo medijski linč, i mržnja prema Borcu, to je za izučavanja, jer očigledno da je teška duševna kolektivna bolest u pitanju !
![]()
Mi, mi i samo mi. Mi bolji, bla, bla, mi ovo, mi ono, bla, bla, joj vidi nas, vidi njih, bla, bla, blaManijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:10Pa glupane vasi navijaci pisu da su se prepolovili i da ima grupica hordi na zapadu. Kakvi bolan vi ne mozete u istu recenicu s nama po navijanju i vjernosti klubu. Forum/internet navijaci. Ne pokusavaj nas poredit uopste. Pogledaj samo tvoj seljacki nacin komunikacije, uz duzno izvinjenje postenim seljacima.
Odakle ova potreba da se stalno hvalite?
Ne poredim se ja uopšte, nema potrebe da poredim navijače Sarajeva sa drugim navijačima, poređenje ostavljam vama, poređenje i stavljanje sebe na prvo mjesto je za slabije.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:10
Pa glupane vasi navijaci pisu da su se prepolovili i da ima grupica hordi na zapadu. Kakvi bolan vi ne mozete u istu recenicu s nama po navijanju i vjernosti klubu. Forum/internet navijaci.Ne pokusavaj nas poredit uopste. Pogledaj samo tvoj seljacki nacin komunikacije, uz duzno izvinjenje postenim seljacima.

Nodi ne blamiraj se
- Combattente87
- Kontakt:
Ajde ne pravi se englez, sistematski se sve radi, kad god je Borac u pitanju......admin je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:27Kakve veze ima objektivnost medija sa komentarima korisnika? Svaki od tih komentara mogao si i ti ostaviti ili bilo ko.Combattente87 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 07:46Sa leđa na zglob igrača i to bez tedencije ka lopti, crveni za zatvora, i onda uđeš na " sarajevske objektivne medije" i pročitaš ovo !
Znači dajem obe ruke da niko od ovih što su komentarisali, ne da nisu pogledali utakmicu, nego nisu ni članak pročitali, te su samo na osnovu naslova ostavljali komentar ! Koji je ovo medijski linč, i mržnja prema Borcu, to je za izučavanja, jer očigledno da je teška duševna kolektivna bolest u pitanju !
![]()
Da su Sarajevo i Željo u pitanju napisli bi naslov, bordo ili plavi, sigurno do titule, ili tako nešto...
I komentari su medij, a 100 puta uzrečena laž postaje istina, što je u ovom slučaju, a daleko je od istine !
Zadnja izmjena: Combattente87, dana/u 23 apr 2026, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi koji uopšte nisu dio navijačkog svijeta komentarišu HZ. Opustite se i uživajte dok imamo unutrašnjih problema, bilo je i gorih dana, proći će i ovi. Nismo prvi put u ovakvom stanju i nije prvi put da ćemo riješiti sve i vratiti se. Na kraju krajeva, sve su grupe imale ovakve periode, tako i mi, jbg.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.