" & је "

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
% $ % $ су " " у овој " - $ на & у ??lfc je napisao/la:Nebojte se nije Simović podnio ostavku , već svremena na vrijeme dođe na trening prvog tima naveče u Borik , i to uglavnom dođe kada dođe neki igrač na probu , ali znajte da ni jedan normalan igrač neće doći u Borac jer se daleko pročulo da su dužni svima , a jadni Vuleta radi samo šta mu ovaj kaže , inače je jako dobar čovjek (naravno Vuleta) , a Dojčinović se u klubu ne pita gotovo ništa , a i sada se sam obavi organizaciom street balla
Тужно ? "...lfc je napisao/la:Taj krilni centar je fantastičan skakač , u stvari on je nešto između 3 i 4 , ali više naginje na 4 , ali fantastičan odraz ima , a taj plej ili dvojka , i on je tu na granici između te 2 pozicije , igrao je u 3. ligi Španije i Italije , možda 1 od njih dvojice potpiše mada teško , ali za ovog janjuševića sam ubijeđen da neće potpisati , jer je čovjek rekao da zna kakvo je stanje u klubu , i da je bio već u par takvih klubova.
Mislim da nemaju šta iznositi za javnost za te igrače , kada su tu bili 2 ili 3 dana , i ako hoće ozbiljnije da ih vide ,moraju ih dovesti u Avgustu kada počnu pripreme bar 7 dana , ovo je bilo samo da dođu odrade par treninga popričaju malo , vide šta je i kako je i vjerovatno uteknu odavde
Žalosno. I hajde da napreduje sport u BiH. Kako kad su svi dužni do grla i kad svi kradu.lfc je napisao/la:Taj krilni centar je fantastičan skakač , u stvari on je nešto između 3 i 4 , ali više naginje na 4 , ali fantastičan odraz ima , a taj plej ili dvojka , i on je tu na granici između te 2 pozicije , igrao je u 3. ligi Španije i Italije , možda 1 od njih dvojice potpiše mada teško , ali za ovog janjuševića sam ubijeđen da neće potpisati , jer je čovjek rekao da zna kakvo je stanje u klubu , i da je bio već u par takvih klubova.
Mislim da nemaju šta iznositi za javnost za te igrače , kada su tu bili 2 ili 3 dana , i ako hoće ozbiljnije da ih vide ,moraju ih dovesti u Avgustu kada počnu pripreme bar 7 dana , ovo je bilo samo da dođu odrade par treninga popričaju malo , vide šta je i kako je i vjerovatno uteknu odavde
Потпуно ",$ је $," уговор на $ $,а $ је " & је стање у ?,$ је & $ ' уговор ",$ $ " ? " $ се " $ не " & пар ? " - нас $ у пропастlfc je napisao/la:Nikola Đurasović 100% napušta klub , nakon što mu je istekao ugovor , a ljudi iz uprave mu ponudili daleko manji ugovor , on nije ni pomislio da produži ugovor za te pare , i samo je čekao da se desi tako nešto , da bi imao povoda da napusti klub
& прво," ' " на $ ? " $ се $ је ¥ јер & је & " у ? $ ' ? / ?," не ' " " $ овог ?,а & $,& $ суверено $ ' се $ о ? " $ "." не $ "," % $ $ " " " у " ".lfc je napisao/la:Otkud ti tone vjerujem ja u to nimalo , jer sam vidio Simovića u petak na treningu u bio je veoma suveren .
Inače Nikola Bojić je doktor i dugo vremna je u klubu , tj. bio je u vrijme najvećih uspjeha tamo početkom ovog milenijuma .
Ne znam šta bi rekao , bilo bi dobro , ali ne vjerujem , ali i ako dođe , čekaće ga gotovo bez izlazna situacija , jer su dugovi ogromni , klub je na lošem glasu , niko neće da igra za njega , više od deset igrača će sigurno tužiti klub , stvarno je teška situacija , i jedini izlaz je ili da se velike pare odjednom ulože , ili da se klub rasformira i osnuje novi , nešto slično kao što je Zenica uradila