KK Borac Nektar

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Dragan-BL
Kontakt:

Re: KK Borac Nektar

Post Postao/la Dragan-BL » 17 jun 2009, 12:18

У % ? & & - $ $ " $ " ?. " су " управе $ ? у ? наврата ? захтјеве $ се $ $ на & " $ управа """, на ? са $ $ ", " $ % ? " " $ ? $, $ " о $ " ? ? у ? $, то се % " " $.

" & је " :roll:
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

lfc

Post Postao/la lfc » 19 jun 2009, 12:48

Nebojte se nije Simović podnio ostavku
Zadnja izmjena: lfc, dana/u 08 avg 2009, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 19 jun 2009, 18:42

lfc je napisao/la:Nebojte se nije Simović podnio ostavku , već svremena na vrijeme dođe na trening prvog tima naveče u Borik , i to uglavnom dođe kada dođe neki igrač na probu , ali znajte da ni jedan normalan igrač neće doći u Borac jer se daleko pročulo da su dužni svima , a jadni Vuleta radi samo šta mu ovaj kaže , inače je jako dobar čovjek (naravno Vuleta) , a Dojčinović se u klubu ne pita gotovo ništa , a i sada se sam obavi organizaciom street balla
% $ % $ су " " у овој " - $ на & у ??

Е ' '...

lfc

Post Postao/la lfc » 19 jun 2009, 23:17

Bila su 3 igrača na probi
Zadnja izmjena: lfc, dana/u 08 avg 2009, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 20 jun 2009, 00:23

" ? " ? центар су у " јер ' ? ' $ се ' & ? " ",а ? " "?А овај " " " не $ & ?,& је $ по ".? " оно % ' $ је,& је " $ су та " $ на &,% се " " ? у јавност,% - & ??

Е ' '...

lfc

Post Postao/la lfc » 20 jun 2009, 00:46

Taj krilni centar je fantastičan skakač , u stvari on je nešto između 3 i 4 , ali više naginje na 4 , ali fantastičan odraz ima , a taj plej ili dvojka , i on je tu na granici između te 2 pozicije , igrao je u 3. ligi Španije i Italije , možda 1 od njih dvojice potpiše mada teško , ali za ovog janjuševića sam ubijeđen da neće potpisati , jer je čovjek rekao da zna kakvo je stanje u klubu , i da je bio već u par takvih klubova.
Mislim da nemaju šta iznositi za javnost za te igrače , kada su tu bili 2 ili 3 dana , i ako hoće ozbiljnije da ih vide ,moraju ih dovesti u Avgustu kada počnu pripreme bar 7 dana , ovo je bilo samo da dođu odrade par treninga popričaju malo , vide šta je i kako je i vjerovatno uteknu odavde

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 20 jun 2009, 00:53

lfc je napisao/la:Taj krilni centar je fantastičan skakač , u stvari on je nešto između 3 i 4 , ali više naginje na 4 , ali fantastičan odraz ima , a taj plej ili dvojka , i on je tu na granici između te 2 pozicije , igrao je u 3. ligi Španije i Italije , možda 1 od njih dvojice potpiše mada teško , ali za ovog janjuševića sam ubijeđen da neće potpisati , jer je čovjek rekao da zna kakvo je stanje u klubu , i da je bio već u par takvih klubova.
Mislim da nemaju šta iznositi za javnost za te igrače , kada su tu bili 2 ili 3 dana , i ako hoće ozbiljnije da ih vide ,moraju ih dovesti u Avgustu kada počnu pripreme bar 7 dana , ovo je bilo samo da dođu odrade par treninga popričaju malo , vide šta je i kako je i vjerovatno uteknu odavde
Тужно ? "...

Е ' '...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 jun 2009, 12:17

Marko Janjusevic je strasan igrac .. stvarno bi bilo dobro da ostnae u Borcu
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 12:53

lfc je napisao/la:Taj krilni centar je fantastičan skakač , u stvari on je nešto između 3 i 4 , ali više naginje na 4 , ali fantastičan odraz ima , a taj plej ili dvojka , i on je tu na granici između te 2 pozicije , igrao je u 3. ligi Španije i Italije , možda 1 od njih dvojice potpiše mada teško , ali za ovog janjuševića sam ubijeđen da neće potpisati , jer je čovjek rekao da zna kakvo je stanje u klubu , i da je bio već u par takvih klubova.
Žalosno. I hajde da napreduje sport u BiH. Kako kad su svi dužni do grla i kad svi kradu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 21 jun 2009, 12:20

Plej je Slovenac, veoma dobar mlad igrac...
Janjusevic sigurno ne ostaje. Milan mu je valjda stric (igrao za Borac prosle godien pa mu je sve rekao) ali covjek je morao da ispostuje menadzera pa je dosao inace je solidan igrac ima on jos da napreduje i radi
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 22 jun 2009, 00:05

Невјероватно је & управа & & & " "." " 20 $ " се & - " " " " " ? "," & ",а $ се $ " " ? & - ¥.Све је то & $ " ',& ".Не ' ' & ? $ га ?,? $." ? /,па " ' $ - овог ".

Е ' '...

lfc

Post Postao/la lfc » 22 jun 2009, 00:18

Inače on je Srbin
Zadnja izmjena: lfc, dana/u 08 avg 2009, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 22 jun 2009, 00:20

& се зове тај ?,$ ? $ његову " на "?

Е ' '...

lfc

Post Postao/la lfc » 22 jun 2009, 00:49

Ne znam mu ime i prezime
Zadnja izmjena: lfc, dana/u 08 avg 2009, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

lfc

Post Postao/la lfc » 24 jun 2009, 18:13

Nikola Đurasović 100% napušta klub , nakon što mu je istekao ugovor , a ljudi iz uprave mu ponudili daleko manji ugovor , on nije ni pomislio da produži ugovor za te pare , i samo je čekao da se desi tako nešto , da bi imao povoda da napusti klub

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 25 jun 2009, 00:55

lfc je napisao/la:Nikola Đurasović 100% napušta klub , nakon što mu je istekao ugovor , a ljudi iz uprave mu ponudili daleko manji ugovor , on nije ni pomislio da produži ugovor za te pare , i samo je čekao da se desi tako nešto , da bi imao povoda da napusti klub
Потпуно ",$ је $," уговор на $ $,а $ је " & је стање у ?,$ је & $ ' уговор ",$ $ " ? " $ се " $ не " & пар ? " - нас $ у пропаст :evil:

Е ' '...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 29 jun 2009, 00:42

" ":$ " " " $ &," $ " ? ".

Е ' '...

lfc

Post Postao/la lfc » 29 jun 2009, 01:03

Otkud ti to :?: ne vjerujem ja u to nimalo ,
Zadnja izmjena: lfc, dana/u 08 avg 2009, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 29 jun 2009, 01:11

lfc je napisao/la:Otkud ti to :?: ne vjerujem ja u to nimalo , jer sam vidio Simovića u petak na treningu u bio je veoma suveren .
Inače Nikola Bojić je doktor i dugo vremna je u klubu , tj. bio je u vrijme najvećih uspjeha tamo početkom ovog milenijuma .
Ne znam šta bi rekao , bilo bi dobro , ali ne vjerujem , ali i ako dođe , čekaće ga gotovo bez izlazna situacija , jer su dugovi ogromni , klub je na lošem glasu , niko neće da igra za njega , više od deset igrača će sigurno tužiti klub , stvarno je teška situacija , i jedini izlaz je ili da se velike pare odjednom ulože , ili da se klub rasformira i osnuje novi , nešto slično kao što je Zenica uradila
& прво," ' " на $ ? " $ се $ је ¥ јер & је & " у ? $ ' ? / ?," не ' " " $ овог ?,а & $,& $ суверено $ ' се $ о ? " $ "." не $ "," % $ $ " " " у " ".
Zadnja izmjena: Dragan-BL, dana/u 11 jul 2009, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

Е ' '...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 03 jul 2009, 15:05

" % су " " $ са ' ? " " " " ", % ? " ? $, у & & " % " ".

- Са ' је све $, ? је % ' $ " уговор, & " са " " са " ' ? разговоре. % " & $ $ & - " " ", па - ? тога " $ $ ? – & " $ & & % ?.

$ " ? " је ", & " ? $, " је наступао за """ у " првенства.

$ $ у ' % ? $ пауза & - " $ & августа.

Е ' '...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.