Amar Memić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

NoDi80
Kontakt:

Re: Amar Memić

Post Postao/la NoDi80 » 16 apr 2026, 12:21

Coolpanda24 je napisao/la:
16 apr 2026, 10:57

Samo da se prisjetimo brate kad si ga prizivao :D Nadam se da imaš kakvog procenta, golemo je ovo :salut:
Hahah hvala strucnom stabu na povjerenju, bitno je da smo na svjetskom :bih:
Evo citam Buduladzica napadaju, da me hoce poslusat za Djurica makar u ligi nacija
Vidjeces brate Djuric masina ne bi ga ovoliko hvalio da nisam siguran
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 23 apr 2026, 15:24

CAGarfia je napisao/la:
14 apr 2026, 23:59

7:30

:urnebes:
Naletih na ovaj video (od 12:55) i kontam kolika je razlika izmedju Memica i Alajbegovica. Totalno drugaciji majndset i pogled na fudbal. Kerim bi i za ovu Amarovu situaciju rekao: "Kud me budala onako pokosi, da sam mu samo za korak umakao - probio bih i Donarumu i mrezu na golu." :mrgreen:

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 23 apr 2026, 15:48

Gledaj ti to, radi nocu na CNC masini, ali se ipak okolo predstavljao kao novinar. emojikojipovraca..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 apr 2026, 16:16

NerminFatic je napisao/la:
23 apr 2026, 15:48
Gledaj ti to, radi nocu na CNC masini, ali se ipak okolo predstavljao kao novinar. emojikojipovraca..
:urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 apr 2026, 16:23

Sasvim normalno momal zvuci, ocito ga i igraci vole i postuju kao druga i nekoga ko iskreno radi to sto radi, ne kontam pljuvanje od strane pojedinaca.
Mada, pojedinci svakako pljuju na sve tek eto da budu negativni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 23 apr 2026, 23:22

Beduin je napisao/la:
23 apr 2026, 16:23
Sasvim normalno momal zvuci, ocito ga i igraci vole i postuju kao druga i nekoga ko iskreno radi to sto radi, ne kontam pljuvanje od strane pojedinaca.
Ljubomorni na momka. Mislim, i ja sam ljubomoran, ali ne u tom smislu i taman posla da ga mrzim ili ismijavam; skidam mu kapu za sve sto radi, chapeau!!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 apr 2026, 23:31

Beduin je napisao/la:
Par puta sam čuo od njega da je odbio da iznese neke informacije što zbog privatnosti, što zbog zloupotrebe medija.. meni je to već dovoljno da ga rangira iznad većine naših profesionalnih sportskih novinara.

Izgleda da iskreno i srdačno radi sve oko reprezentacije, igrači ga gotive.. ne vidim razlog da se momak pljuje što zarađuje hljeb na CNC mašini. Pa ne krade.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 apr 2026, 23:56

A sta si ti mislio, da zivi od toga sto laprda sa Marjanom na lajvovima? :urnebes:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 24 apr 2026, 00:02

Zamisli smiješ se nekome zbog posla kojeg radi da donese platu u kuću. Ja osjećam nelagodu u želucu samo kad pročitam te komentare, da ne kažem što sam napisao tu rečenicu, a pretpostavljam da momak prati i ovaj forum.

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 24 apr 2026, 00:17

Sad i Belmin smeta uvaženim mlatačima prazne slame Kruga 99 sportsport.ba foruma.
Walk on

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 24 apr 2026, 00:41

Hebiga nije svako kao vi tinejdzeri zaglavljeni u tijelu covjeka od 25 godina pa da ide od svog senilnog djeda trazit cenera za kafu.

Uostalom, kakve to veze ima sa njegovim radom za reprezentaciju? Momak se trudi, pomaze, bori se za nase igrace. Sta iako palamudi po lajvovima, palamudio bi I ti da te neko pozove.

Masa ljudi danas ima 2 - 3 posla. Kakve to veze ima sa bilo cim.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 24 apr 2026, 07:06

Igrom slučaja imao sam priliku da upoznam Belmina, na utakmici protiv Italije, sasvim korektan čovjek, pravi patriota, i hvala mu na svemu što uradi za repku.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 24 apr 2026, 07:45

Beduin je napisao/la:
Samo ga debili mogu ismijavati. Ovdje takvih ne fali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 24 apr 2026, 07:50

Belmin patriota. Top momak.

Mumin

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 24 apr 2026, 10:02

Zglavkar je napisao/la:
24 apr 2026, 00:02
Zamisli smiješ se nekome zbog posla kojeg radi da donese platu u kuću. Ja osjećam nelagodu u želucu samo kad pročitam te komentare, da ne kažem što sam napisao tu rečenicu, a pretpostavljam da momak prati i ovaj forum.
Sve ok, ali zasto se lazno predstavljati? Pa ljudi zavrse novinarstvo, idu u skolu cetiri godine a on sa srednjom skolom okolo se predstavlja kao novinar jer eto dobar je s nekim reprezentativcima i ode na kafgfu s njima ponekad. Gdje to ima? :?

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 24 apr 2026, 10:31

24 apr 2026, 10:02
Zglavkar je napisao/la:
Sve ok, ali zasto se lazno predstavljati? Pa ljudi zavrse novinarstvo, idu u skolu cetiri godine a on sa srednjom skolom okolo se predstavlja kao novinar jer eto dobar je s nekim reprezentativcima i ode na kafgfu s njima ponekad. Gdje to ima? :?
Prestani da dijelis taj intelektualni proliv po forumu. Dijeli ga sa svojim ukucanima.
Lik je zavrsio studij novinarstva u BiH i kratko radio u toj bransi prije nego je otisao za Austriju.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 24 apr 2026, 10:48

Zglavkar je napisao/la:
Izbriši ovo…nije kasno.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 24 apr 2026, 11:07

Ma Belmin, Krajišnik naš iz Varcar Vakufa, ne može taj biti loš, izdajnik i promašen slučaj. Znam ljude iz tog kraja, na kruh namazati.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 24 apr 2026, 13:57

Zglavkar je napisao/la:
Ja ne znam kako se Belmin predstavlja niti me zanima. Ali mi je fascinantno da ne znaš podatak da u BiH, a posebno na Balkanu ima više ljudi koji se bave novinarstvom, a završili su neku lijevu srednju školu nego što ima pravih novinara.
Prave novinare možda možeš pronaći na državnim televizijama, a po privatnim televizijama su ti većinom osobe koje nemaju doticaj sa tim fakultetom.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 25 apr 2026, 09:35

DeeWa je napisao/la:
24 apr 2026, 13:57
Zglavkar je napisao/la:
Ja ne znam kako se Belmin predstavlja niti me zanima. Ali mi je fascinantno da ne znaš podatak da u BiH, a posebno na Balkanu ima više ljudi koji se bave novinarstvom, a završili su neku lijevu srednju školu nego što ima pravih novinara.
Prave novinare možda možeš pronaći na državnim televizijama, a po privatnim televizijama su ti većinom osobe koje nemaju doticaj sa tim fakultetom.
U ovo blato me neces uvuci, ali sam duzan par pojasnjenja.
1. Dabome da mi je poznato da ima primjera dobrih novinara koji to nisu studirali, ali to su ljudi obrazovaniji, i s diplomom neke druge studijske grupe pa im se nije bilo tesko snaci u novinarstvu. Lik B. jeste studirao godinu-dvije, ali nema nikakve diplome! Nije islo, okanio se i zavrsio na CNC masini u Osterreich. To sam kaze, ali ti ne vladas informacijama. Zasto se lazno predstavlja?
2. Lik B. jeste pozitivan, siri pricu o reprezentaciji, lijepo je to, ali takvih ima puno, znam ih licno. Ponavljam,zasto se predstavlja kao novinar?
3. Ima i gorih primjera u bh. novinarstvu (pogledati pod Vugdalic. Taj njegov intervju s Van Nistelrooj je bolan), ali zasto se svrstavati u novinare a raditi na CNC masini?
4. Lik B. se treba edukovati pa istupati u medijima. Pogledajte samo kako prica i sta prica. Jadno. Doduse, on je iz Baljvina kod Mrkonjic Grada, ako sam dobro zapamtio, i tamo su medvjedi domace zivotinje. Gore nema filozofije ni knjige, shvatam, ali moze pokusati u Osterreich.
5.I nemas potrebe replicirati. Necu procitati ukoliko nesto napises. Danas igra Arsenal.
Vratimo se Memicu: bilo bi dobro i u Mainz preci, samo da je liga petice. :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []