Samed Baždar

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

edvaE2
Kontakt:

Re: Samed Baždar

Post Postao/la edvaE2 » 24 apr 2026, 15:09

Zglavkar je napisao/la:
24 apr 2026, 15:00
edvaE2 je napisao/la:
24 apr 2026, 12:46
Coolpanda24 je napisao/la:
24 apr 2026, 10:14

Dotakao se priče kako je nakon prvih kontakata, Spaha sutradan odmah došao u Zaragozu da popriča s njim. Priča o tome koliko Barbarez brine o svima njima, stalno se čuju, savjetovao ga oko transfera itd itd :tokralju: Ovi ljudi rade fenomenalan posao i fkt se divim ljudima koji smognu snage i osporavaju ih za sve što su uradili i tek će uraditi.

P.S. Toliko mi je žao što ovi intervjui nisu kvalitetniji, tačnije pitanja i sam razgovor. Maki 5x nestane jer mu je konekcija loša, sva pitanja su mu jako upitna, ubacuje neke idiotke šale i pošalice… Dželil, tek šta reći… Ima takvu mogućnost da nam predstavlja reprezentativce, a on to radi na ovako amaterskom nivou. Ali hajd… hvala i na ovome, bar nešto. Ali da nam fali kvalitetnih podcasta, fali. Ta “scena” nam je sramotna.
Još kad u pola podkasta ode materi pustit seriju :urnebes: :urnebes:
I kaže gostu, slobodno ti pričaj dok mene nema :urnebes: To mi je još simpatično, meni je najgore vidjeti kad vodi podcast s cigarom. Ali eto, kako god da ima tih nekih momenata, opet sam voljan zažmiriti i ima poštovanje od mene jer nijedan drugi kanal nije ni blizu doveo toliko reprezentativaca na razgovor, i mimo reprezentativaca zna biti solidnih gostiju.
Ma sjedili smo par puta i privatno a i ovako ga gledam, međutim ne mirišem ga nikako iz više razloga, ali ajd nije to ni važno. Nekome leži, meni ne. Međutim ovo boldirano si 100% u pravu i svaka mu čast na tome.

seha898
Kontakt:

Post Postao/la seha898 » 24 apr 2026, 15:45

Samed će za par godina biti solidan bundesligaški napadač tipa Demirović, mislim kad bi kod Mirona završio u Schalkeu narednu sezonu da bi mu bio pun pogodak...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 apr 2026, 20:31

seha898 je napisao/la:
24 apr 2026, 15:45
Samed će za par godina biti solidan bundesligaški napadač tipa Demirović, mislim kad bi kod Mirona završio u Schalkeu narednu sezonu da bi mu bio pun pogodak...
Najbolje da Miron pola repke dovede :mrgreen:
naprijed rejal

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 24 apr 2026, 21:09

Baždar, Bajraktarević,Tahirović, Čelik...sve to Muslić treba da dovede u ovom prelaznom roku.

random11
Kontakt:

Post Postao/la random11 » 24 apr 2026, 21:19

LeCoq je napisao/la:
24 apr 2026, 21:09
Baždar, Bajraktarević,Tahirović, Čelik...sve to Muslić treba da dovede u ovom prelaznom roku.
Esmir je veći level od nabrojanih i ne može se porediti sa njima, kao što vidiš Milan & Leipzig se zainteresovao za njega a to je klub na vrhu Bundeslige.
Za Baždara ne bi bio loš Schalke.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2026, 21:25

edvaE2 je napisao/la:
24 apr 2026, 15:09
Ma sjedili smo par puta i privatno a i ovako ga gledam, međutim ne mirišem ga nikako iz više razloga, ali ajd nije to ni važno. Nekome leži, meni ne. Međutim ovo boldirano si 100% u pravu i svaka mu čast na tome.

Najodvratnija njuška koja se ikada pojavila na našoj javnoj sceni. Plus što je džukela na kvadrat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 24 apr 2026, 21:29

Virtu4l je napisao/la:
24 apr 2026, 21:25
edvaE2 je napisao/la:
24 apr 2026, 15:09

Najodvratnija njuška koja se ikada pojavila na našoj javnoj sceni. Plus što je džukela na kvadrat.
Stvarno? Je l imas neke konkretne stvari da nevedes zasto mislis tako? Ne znam covjeka sem ovo preko podcasta,pa me zaintrigirao takav negativan komentar

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 24 apr 2026, 21:31

edvaE2 je napisao/la:
24 apr 2026, 12:46
Coolpanda24 je napisao/la:
24 apr 2026, 10:14

Dotakao se priče kako je nakon prvih kontakata, Spaha sutradan odmah došao u Zaragozu da popriča s njim. Priča o tome koliko Barbarez brine o svima njima, stalno se čuju, savjetovao ga oko transfera itd itd :tokralju: Ovi ljudi rade fenomenalan posao i fkt se divim ljudima koji smognu snage i osporavaju ih za sve što su uradili i tek će uraditi.

P.S. Toliko mi je žao što ovi intervjui nisu kvalitetniji, tačnije pitanja i sam razgovor. Maki 5x nestane jer mu je konekcija loša, sva pitanja su mu jako upitna, ubacuje neke idiotke šale i pošalice… Dželil, tek šta reći… Ima takvu mogućnost da nam :D predstavlja reprezentativce, a on to radi na ovako amaterskom nivou. Ali hajd… hvala i na ovome, bar nešto. Ali da nam fali kvalitetnih podcasta, fali. Ta “scena” nam je sramotna.
Još kad u pola podkasta ode materi pustit seriju :urnebes: :urnebes:

I poslije se žali što ga osim nas par luđaka niko ne gleda.
:rol: :rol: To sam zaboravio navesti, hahaha. Ma show program! A tek “moj brat Nebojša” svaka druga, koga boli ona stvar za koga njegov brat navija, kad mu je rođendan i ostalo. Smori lik. Ma sve je loše, sem gostiju :D Kamo sreće da ko sad pred SP krene snimati kakav kvalitetan podcast, sigurno bi dobro prošlo.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 24 apr 2026, 21:33

Pa da ali to je podcast, nije zajahao drzavnu TV pa da prica o tim stvarima u prenosu.
Drugo fudbalsko znanje mu je ogromno. I zna dosta stvari koje ne zeli da zloupotrijebi u smislu senzacionalizma. Voli istinski reprezentaciju i sve radi u interesu nje. Za razliku od nekih njegovih gostiju, mnogih novinara na raznim medijima, vecine navijaca itd
Tako da se poklopite usima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 24 apr 2026, 22:06

random11 je napisao/la:
24 apr 2026, 21:19
LeCoq je napisao/la:
Esmir je veći level od nabrojanih i ne može se porediti sa njima, kao što vidiš Milan & Leipzig se zainteresovao za njega a to je klub na vrhu Bundeslige.
Nit je Muslic Merhamet nit je Shalke dom za nezbrinutu djecu,kakve vi gluposti pisete,a eto Esmira trazi Milan,trazi ga al u kurcu,odigrao jednu dobru utakmicu protiv Zwolea,to si to kao kad Zeljo igra protic NK Vares i Korora zabije 3 gola jel ga trazi pola Evrope,vidjecemo sta ce uradit Esmir protiv Ajaxa nek tu odigra utakmicu kao ovu pa ga hvalite,do sada je bilo mrzi ga trener celavi jer nista Esmir nije pokazao,to je taj moderni sindrom modernih roditelja kriva je ucitelja i nastavnik sto njihov sin je dobio keca a ne mogu da priznaju da im je sin glupander

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 24 apr 2026, 22:07

Jesi živ? :yawn:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 apr 2026, 22:08

Roki50 je napisao/la:
24 apr 2026, 22:06
random11 je napisao/la:
24 apr 2026, 21:19
LeCoq je napisao/la:
Nit je Muslic Merhamet nit je Shalke dom za nezbrinutu djecu,kakve vi gluposti pisete,a eto Esmira trazi Milan,trazi ga al u kurcu,odigrao jednu dobru utakmicu protiv Zwolea,to si to kao kad Zeljo igra protic NK Vares i Korora zabije 3 gola jel ga trazi pola Evrope,vidjecemo sta ce uradit Esmir protiv Ajaxa nek tu odigra utakmicu kao ovu pa ga hvalite,do sada je bilo mrzi ga trener celavi jer nista Esmir nije pokazao,to je taj moderni sindrom modernih roditelja kriva je ucitelja i nastavnik sto njihov sin je dobio keca a ne mogu da priznaju da im je sin glupander
Kamenjaru raspali **** ti admin sve po spisku sto te drzi sa tri profila ovdje

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 apr 2026, 22:29

jao kako levati izgubise derbi a samim tim vjerovatno i sansu za titulu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []