Ma sjedili smo par puta i privatno a i ovako ga gledam, međutim ne mirišem ga nikako iz više razloga, ali ajd nije to ni važno. Nekome leži, meni ne. Međutim ovo boldirano si 100% u pravu i svaka mu čast na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑24 apr 2026, 15:00I kaže gostu, slobodno ti pričaj dok mene nemaTo mi je još simpatično, meni je najgore vidjeti kad vodi podcast s cigarom. Ali eto, kako god da ima tih nekih momenata, opet sam voljan zažmiriti i ima poštovanje od mene jer nijedan drugi kanal nije ni blizu doveo toliko reprezentativaca na razgovor, i mimo reprezentativaca zna biti solidnih gostiju.
Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Samed Baždar
Samed će za par godina biti solidan bundesligaški napadač tipa Demirović, mislim kad bi kod Mirona završio u Schalkeu narednu sezonu da bi mu bio pun pogodak...
Baždar, Bajraktarević,Tahirović, Čelik...sve to Muslić treba da dovede u ovom prelaznom roku.
Esmir je veći level od nabrojanih i ne može se porediti sa njima, kao što vidiš Milan & Leipzig se zainteresovao za njega a to je klub na vrhu Bundeslige.
Za Baždara ne bi bio loš Schalke.
Najodvratnija njuška koja se ikada pojavila na našoj javnoj sceni. Plus što je džukela na kvadrat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Pa da ali to je podcast, nije zajahao drzavnu TV pa da prica o tim stvarima u prenosu.
Drugo fudbalsko znanje mu je ogromno. I zna dosta stvari koje ne zeli da zloupotrijebi u smislu senzacionalizma. Voli istinski reprezentaciju i sve radi u interesu nje. Za razliku od nekih njegovih gostiju, mnogih novinara na raznim medijima, vecine navijaca itd
Tako da se poklopite usima.
Drugo fudbalsko znanje mu je ogromno. I zna dosta stvari koje ne zeli da zloupotrijebi u smislu senzacionalizma. Voli istinski reprezentaciju i sve radi u interesu nje. Za razliku od nekih njegovih gostiju, mnogih novinara na raznim medijima, vecine navijaca itd
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nit je Muslic Merhamet nit je Shalke dom za nezbrinutu djecu,kakve vi gluposti pisete,a eto Esmira trazi Milan,trazi ga al u kurcu,odigrao jednu dobru utakmicu protiv Zwolea,to si to kao kad Zeljo igra protic NK Vares i Korora zabije 3 gola jel ga trazi pola Evrope,vidjecemo sta ce uradit Esmir protiv Ajaxa nek tu odigra utakmicu kao ovu pa ga hvalite,do sada je bilo mrzi ga trener celavi jer nista Esmir nije pokazao,to je taj moderni sindrom modernih roditelja kriva je ucitelja i nastavnik sto njihov sin je dobio keca a ne mogu da priznaju da im je sin glupander
Jesi živ? 
Kamenjaru raspali **** ti admin sve po spisku sto te drzi sa tri profila ovdjeRoki50 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 22:06Nit je Muslic Merhamet nit je Shalke dom za nezbrinutu djecu,kakve vi gluposti pisete,a eto Esmira trazi Milan,trazi ga al u kurcu,odigrao jednu dobru utakmicu protiv Zwolea,to si to kao kad Zeljo igra protic NK Vares i Korora zabije 3 gola jel ga trazi pola Evrope,vidjecemo sta ce uradit Esmir protiv Ajaxa nek tu odigra utakmicu kao ovu pa ga hvalite,do sada je bilo mrzi ga trener celavi jer nista Esmir nije pokazao,to je taj moderni sindrom modernih roditelja kriva je ucitelja i nastavnik sto njihov sin je dobio keca a ne mogu da priznaju da im je sin glupander
jao kako levati izgubise derbi a samim tim vjerovatno i sansu za titulu.
Puno gluposti u malom postu, čestitam momakMadal je napisao/la: ↑24 apr 2026, 21:33Pa da ali to je podcast, nije zajahao drzavnu TV pa da prica o tim stvarima u prenosu.
Sta je konkretno netacno napisano? U moru kancera od novinara koji su izmedju ostalog zamalo upropastili da dobijemo Bazdara vi se uhvatili Makija.edvaE2 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 08:02Puno gluposti u malom postu, čestitam momakMadal je napisao/la: ↑24 apr 2026, 21:33Pa da ali to je podcast, nije zajahao drzavnu TV pa da prica o tim stvarima u prenosu.
Tako da se poklopite usima.![]()
![]()
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Evo boldirano,Madal je napisao/la: ↑27 apr 2026, 14:41Sta je konkretno netacno napisano? U moru kancera od novinara koji su izmedju ostalog zamalo upropastili da dobijemo Bazdara vi se uhvatili Makija.edvaE2 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 08:02Puno gluposti u malom postu, čestitam momakMadal je napisao/la: ↑24 apr 2026, 21:33Pa da ali to je podcast, nije zajahao drzavnu TV pa da prica o tim stvarima u prenosu.
Tako da se poklopite usima.![]()
![]()
1.
Iako je podkast, mora biti malo profesionalizma. Ja ne pričam na telefon sa najbližim kako se on ponaša u javnosti (da, da, u javnosti). Ne možeš postaviti pitanju gostu i reći ajde ti pričaj odo ja materi seriju namjestiti
2.
To voli on repku i te stvari je apstrakcija. Ko kaže da je voli više od tebe, od mene ili nekog trećeg? Čime se to može izmjeriti, izvagati? Da radi dosta na promociji repke, apsolutno. Uostalom, prethodno sam naveo za koje stvari on ima moje poštovanje.
3.
Znači neki njegovi gosti, mnogi novinari i većina navijača ne voli istinski repku i ne radi u njenom interesu? Jesi li siguran u ovu rečenicu/konstataciju?
4.
Spominjao sam ja i druge novinare, pogotovo onog kameleona sa Avaza i kretenskog vlasnika sportskih, sad došao red na Makija
I na kraju da se još jednom ponovim, meni čovjek nije legao, jednostavno mi ne paše njegov karakter. Međutim, to je subjektivno i nije uopšte važno, poštujem što promoviše repku i našu ligu. Da me 100 stvari nervira kod njega, da, ali to je moj problem; ne moram ga gledati.
Maki ide u rat sa botovimaedvaE2 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:14Evo boldirano,
1.
Iako je podkast, mora biti malo profesionalizma. Ja ne pričam na telefon sa najbližim kako se on ponaša u javnosti (da, da, u javnosti). Ne možeš postaviti pitanju gostu i reći ajde ti pričaj odo ja materi seriju namjestiti; ne možeš ispušiti 5 cigara za sat vremena za vrijeme podkasta (još mu upaljač prestane raditi i ode čovjek tražit drugi
); ne može ti biti glavna referenca „moj brat Nebojša“ koji eto prati fudbal i kladi se; ne možeš doći neuredan i raščupan i upalit se; ne možeš navijače/gledaoce kritikovati što te ne prate. Doduše možeš, ali zašto te onda čudi što imaš mizernu gledanost, nego samo mi luđaci gledamo sve da nam ne bi koja informacija promakla.
2.
To voli on repku i te stvari je apstrakcija. Ko kaže da je voli više od tebe, od mene ili nekog trećeg? Čime se to može izmjeriti, izvagati? Da radi dosta na promociji repke, apsolutno. Uostalom, prethodno sam naveo za koje stvari on ima moje poštovanje.
3.
Znači neki njegovi gosti, mnogi novinari i većina navijača ne voli istinski repku i ne radi u njenom interesu? Jesi li siguran u ovu rečenicu/konstataciju?![]()
4.
Spominjao sam ja i druge novinare, pogotovo onog kameleona sa Avaza i kretenskog vlasnika sportskih, sad došao red na Makija. Ali ok, 2-3 novinara u tvom svijetu znači "mnogi novinari" ili?
I na kraju da se još jednom ponovim, meni čovjek nije legao, jednostavno mi ne paše njegov karakter. Međutim, to je subjektivno i nije uopšte važno, poštujem što promoviše repku i našu ligu. Da me 100 stvari nervira kod njega, da, ali to je moj problem; ne moram ga gledati.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Voljeti nešto i razumjeti se u tu stvar su dvije različite stvari…Maki voli reprezentaciju ali razumije se u fudbal kao Marija u krivi k….on je slika i prilika većine forumaša. A podkast mu je teški krindž.edvaE2 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:14Evo boldirano,
1.
Iako je podkast, mora biti malo profesionalizma. Ja ne pričam na telefon sa najbližim kako se on ponaša u javnosti (da, da, u javnosti). Ne možeš postaviti pitanju gostu i reći ajde ti pričaj odo ja materi seriju namjestiti; ne možeš ispušiti 5 cigara za sat vremena za vrijeme podkasta (još mu upaljač prestane raditi i ode čovjek tražit drugi
); ne može ti biti glavna referenca „moj brat Nebojša“ koji eto prati fudbal i kladi se; ne možeš doći neuredan i raščupan i upalit se; ne možeš navijače/gledaoce kritikovati što te ne prate. Doduše možeš, ali zašto te onda čudi što imaš mizernu gledanost, nego samo mi luđaci gledamo sve da nam ne bi koja informacija promakla.
2.
3.
Znači neki njegovi gosti, mnogi novinari i većina navijača ne voli istinski repku i ne radi u njenom interesu? Jesi li siguran u ovu rečenicu/konstataciju?![]()
4.
Spominjao sam ja i druge novinare, pogotovo onog kameleona sa Avaza i kretenskog vlasnika sportskih, sad došao red na Makija. Ali ok, 2-3 novinara u tvom svijetu znači "mnogi novinari" ili?
Zadnja izmjena: MiranGlasnic, dana/u 27 apr 2026, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pa te stvari koje si naveo i mene nerviraju i ne leze mi samo kazem da je podcast i da svojom voljom gledas ili ne.edvaE2 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:14Evo boldirano,
1.
2.
3.
4.
Da voli repku je cinjenica jbg ne mozes te stvari osporavati sa filozofskim odgovorom. Voli je i radi mnoge pozitivne stvari za nju.
I da, cesto pozitivno prica o kolegama koji ne rade u interesu reprezentacije i to mu takodjer zamjeram.
Kako se u taktiku razumije imam osjecaj da puno ni ne zalazi u to odnosno ne komentarise ali statisticki zna brutalno puno o fudbalu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat