Ja prije mislim da iz RS neće niko ući,a da Čelik ulazi sigurno. Nebi me iznenadilo ni da prošire ligu
Posle cirkusa od prošle sezone,ništa me nebi iznenadilo
Ja prije mislim da iz RS neće niko ući,a da Čelik ulazi sigurno. Nebi me iznenadilo ni da prošire ligu
Pa vi ste jedina privatna prćija koja neće ni to prvo kolo igrati. Najneuspješniji privatni klub u Europi.
Bas i to. A i nesto mi da ne kazem glupo da se ovoliko bore i cijelo vrijeme prvi na tabeli, a da znaju da nece uci.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 apr 2026, 20:00Neki dan su objavili da su krenuli u proces licenciranja i da smatraju da neće biti problema oko dobijanja licence za WWin ligu a imaš i GOŠK, tako da će neko sigurno iz federalne lige ući. IZ rs-a to se zna da neće niko ući, tako da je samo pitanje dali Rudar ili Sloga.
Nisi ti mene shvatio, Velez zadnjih 15godina ne znam da li je dva puta pobjedio Zrinjskog, tako da im dajem sanse 10% za kup .Pendulum je napisao/la: ↑24 apr 2026, 16:29Nisi me shvatio. Poenta je ovo boldirano. Jedino u slučaju da kamenjari osvoje Kup pozicija broj 4 donosi kvalifikacije. Ukoliko Velež osvoji (iskreno se nadam da hoće i navijam za njih), četvrto mjesto je krompir. Samim tim, Željo da završi četvrti (a Kup osvoji Velež) nema Evrope.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 apr 2026, 15:26
Velez zadnjih 15 godina ne znam jel dva put pobjedio Zrinjskog , 10% su im sanse realno. Velez ce zavrsiti 4 tako da…
Uz pobjedu nasu cemo itekako zakomplikovati, al smatram da Zeljo tamam ekipu ima za 5 mjesto.. nada zadnja umire![]()
Ma znam brate, ali najskuplja si ekipa lige,najbolja skauting ekipa na celu sa NoDi Raiolom ,najbogatiji gazda na Balkanu, Huskovic u ekipi i cekas da ti drugi obezbjede Evropu ?
Pa ti to govoris evo 3 godine.
Ono da ste Tobe Brundo i ti raskinuli ?

Imali Admin da napokon vise banuje ovog lika . Vrijedja po forumu mrtve ljude .
Ne treba se cuditi sto se djipke, tobe i slicni hajcaju s istim. Slicni su po tom provincijalskom mentalitetu.sanjinusto je napisao/la: ↑24 apr 2026, 12:30Gori je vala ovaj kmet. Ne moze nize od vrijedjanja mrtvih da se ulizes nekomeKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2026, 09:35Malogradjanski potkapacitiran mozak procita naslov i jos proziva ljude koji nisu medju zivima, dok mu kmet klima glavom i zajedno prizivaju psihicki nestabilnu osobu.
Nestvarna kombinacija![]()
Ovaj forum je definitivno propao kakvi bolesnici i jadovi pisu.
Sta ti kazes na ovo sto je onaj lopinas krao pa nosio ulagati u nekretnine u rvatskoj?
To se jos uvijek ne zna, kazu da na Bjelavama postoje neki interesantni ugostiteljski objekti gdje se takve stvari mogu srediti elegantno, sa stilom i uz zagarantovanu diskreciju. Pokusacemo rezervisati SOBU, ako opet nije zauzeta, pa cemo vidjeti sta se moze uraditi.
Ma naravno, nije da nemate iskustva, vas ta soba vazda ceka...Paromlinac je napisao/la: ↑24 apr 2026, 21:40To se jos uvijek ne zna, kazu da na Bjelavama postoje neki interesantni ugostiteljski objekti gdje se takve stvari mogu srediti elegantno, sa stilom i uz zagarantovanu diskreciju. Pokusacemo rezervisati SOBU, ako opet nije zauzeta, pa cemo vidjeti sta se moze uraditi.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Maverick, Pact1921 i 23 gosta.