Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
@resko01, kazem i siguran sam da on sam licno dodje do Spahe i Sergeja i da se izvine ljudski + da se izvine saigracima, siguran sam da bi bio u opticaju za LN od septembra
Ne treba bicakcic, ali iskreno, ja bi vise njemu vjerovao nego mujakicu, da mi sad obojica sjede na klupi i da moram jednog ubaciti ko stopera, sigurno bi prvo bicu ubacio.
Bičakčić se vratio totalno u formu i sad jede opet malu djecu. Ono na početku u Zelji je bilo loše ali vidjelo se da je čovjek 5 kilometara od prave forme jer ga poluprofesionalci pretrčavaju (sto je i logicno jer nije igrao 7-8 mjeseci) ali sada nakon par mjeseci treninga i utakmica čovjek u dzepu nosi sve napadače s kojim igra Zeljo i sam drži odbranu. Svakako u nekoj konstalaciji izmedju njega, mujakica i sl. bez ikakve dileme Bićo.
Stigle su čini mi se ne kao karte za tekmu koje će se skenirati na ulazu nego više kao dokaz o kupovini. Prava ulaznica će biti generisana pred utakmicu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑22 apr 2026, 21:50Jeste. Sve je preko njihove aplikacije. Meni su stigle za 2 dana. Prije toga sam dobio email ptvrdu. Sve moras preko aplikacije, jedino tako mozes na stadion uci.
4-IN-A-ROW
Niho Mujakic jos jednom klupa
Nikakvog razloga ne vidim da se ova prevara vodi na Sp,4 stopera su sasvim dovoljna + Kolasinac
Nikakvog razloga ne vidim da se ova prevara vodi na Sp,4 stopera su sasvim dovoljna + Kolasinac
Katic nece 2 mjeseca prije SP odigrati minute fudbala
Barisic povrijedjen
Celik klupa
Mujakic klupa
Hadzikadunic klupa

Barisic povrijedjen
Celik klupa
Mujakic klupa
Hadzikadunic klupa
Evo i Lukić se izgleda povrijedio na trening i propušta derbi.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Danas gledam i utakmicu Arsenala i Eze i Haverc napustili igru radi povrede tako i Solanke i Simons u Totenhamu. Nadam se da ce ovi malo iskusniji igraci nasi vidit sta je uradio Perisic pa da ce i oni malo spustit loptu i da ne dodaju mnogo gasa. Ne daj Boze nekih vecih i brojnijih povreda ipak nemamo mnogo veci kvalitet u bazenu ko ostale repke
Perišić je stari vuk. Pred kraj sezone je najlakše zaraditi ozljedu a treba biti spreman za Mundijal.DegaLouis je napisao/la: ↑25 apr 2026, 22:05Danas gledam i utakmicu Arsenala i Eze i Haverc napustili igru radi povrede tako i Solanke i Simons u Totenhamu. Nadam se da ce ovi malo iskusniji igraci nasi vidit sta je uradio Perisic pa da ce i oni malo spustit loptu i da ne dodaju mnogo gasa. Ne daj Boze nekih vecih i brojnijih povreda ipak nemamo mnogo veci kvalitet u bazenu ko ostale repke
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Hrvoje Milicevic igra odlicnu sezonu na Kipru, u AEK Larnaci. Jedan od najstandardnijih u ekipi, te skoro svaki mec je jedan od najboljih u ekipi, kako u samoj ligi tako i Europskoj ligi. Vrlo malo spominjan ovdje, igrao je i za reprezentaciju prije par godina. Gledajuci trenutnu formu, sigurno je izbor ispred BicakcicaKompromis je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:34Bičakčić se vratio totalno u formu i sad jede opet malu djecu. Ono na početku u Zelji je bilo loše ali vidjelo se da je čovjek 5 kilometara od prave forme jer ga poluprofesionalci pretrčavaju (sto je i logicno jer nije igrao 7-8 mjeseci) ali sada nakon par mjeseci treninga i utakmica čovjek u dzepu nosi sve napadače s kojim igra Zeljo i sam drži odbranu. Svakako u nekoj konstalaciji izmedju njega, mujakica i sl. bez ikakve dileme Bićo.
- invincible1921
- Kontakt:
I jedan i drugi su polazali vise nego dovoljno da ih se vise nikad ne pozove...pogotov ne Hrvoje koji je ceko poziv hrvatske maltene do kraja karijereConfiance je napisao/la: ↑25 apr 2026, 22:21Hrvoje Milicevic igra odlicnu sezonu na Kipru, u AEK Larnaci. Jedan od najstandardnijih u ekipi, te skoro svaki mec je jedan od najboljih u ekipi, kako u samoj ligi tako i Europskoj ligi. Vrlo malo spominjan ovdje, igrao je i za reprezentaciju prije par godina. Gledajuci trenutnu formu, sigurno je izbor ispred BicakcicaKompromis je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:34Bičakčić se vratio totalno u formu i sad jede opet malu djecu. Ono na početku u Zelji je bilo loše ali vidjelo se da je čovjek 5 kilometara od prave forme jer ga poluprofesionalci pretrčavaju (sto je i logicno jer nije igrao 7-8 mjeseci) ali sada nakon par mjeseci treninga i utakmica čovjek u dzepu nosi sve napadače s kojim igra Zeljo i sam drži odbranu. Svakako u nekoj konstalaciji izmedju njega, mujakica i sl. bez ikakve dileme Bićo.
Bicakcica okrenu Spahic ko levata par puta, a tek koliko "prespreman" samo ne treba ni trosit rijeci
=\_1921_/=
Da lisu ove kvalifikacije i baraž bilo "vraćanje" za onu nepravdu protiv Nigerije 2014. godine i onog gola Austrije pred kraj tekme......ili ce nam se vratit i recimo primimo glup go od Canade u 92. min i završimo treći u grupi.....
Svaku noc mi to prodje kroz glavu
Nemaju nam sta vratiti. Sasvim posteno dobili u barazu, bez ikakve kradje. Crveni cist za Italiju. Jedino sporan penal na Demirovicu, pa eto mozda i crveni za Muharemovica. Pobjeda cista kao suza.djonla je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:47Da lisu ove kvalifikacije i baraž bilo "vraćanje" za onu nepravdu protiv Nigerije 2014. godine i onog gola Austrije pred kraj tekme......ili ce nam se vratit i recimo primimo glup go od Canade u 92. min i završimo treći u grupi.....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ako nam se bude vracalo dobro/lose iz prolosoti onda ocekujem da kao prvo osvojimo ovo SP za sve malere i nepravde koje smo dozivjeliDamirT je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:51Nemaju nam sta vratiti. Sasvim posteno dobili u barazu, bez ikakve kradje. Crveni cist za Italiju. Jedino sporan penal na Demirovicu, pa eto mozda i crveni za Muharemovica. Pobjeda cista kao suza.djonla je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:47Da lisu ove kvalifikacije i baraž bilo "vraćanje" za onu nepravdu protiv Nigerije 2014. godine i onog gola Austrije pred kraj tekme......ili ce nam se vratit i recimo primimo glup go od Canade u 92. min i završimo treći u grupi.....
=\_1921_/=
Brat bratu da imamo toliko baksuzluka na lageru da bi osvajanjem jednog SP i jednog EP pride pokrili račun u pfening.invincible1921 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 00:02Ako nam se bude vracalo dobro/lose iz prolosoti onda ocekujem da kao prvo osvojimo ovo SP za sve malere i nepravde koje smo dozivjeliDamirT je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:51Nemaju nam sta vratiti. Sasvim posteno dobili u barazu, bez ikakve kradje. Crveni cist za Italiju. Jedino sporan penal na Demirovicu, pa eto mozda i crveni za Muharemovica. Pobjeda cista kao suza.djonla je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:47Da lisu ove kvalifikacije i baraž bilo "vraćanje" za onu nepravdu protiv Nigerije 2014. godine i onog gola Austrije pred kraj tekme......ili ce nam se vratit i recimo primimo glup go od Canade u 92. min i završimo treći u grupi.....
Svaku noc mi to prodje kroz glavu![]()
Ostatak nisam ni cito, jer nije bilo potrebe.DamirT je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:00Od cijelog posta si se dohvatio samo dijela o Ahmedhodzicuresko1 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 04:34Ljudi ili vi ne kontate ili se pravite namjerno budale sto se tice Anela.
Lik je zavrsio svoje sa repkom dok je ovog staffa i tu nema nazad vise.
BANOVAN znaci da naglasim da naucite vise.
Smecar se popiso po repci ko niko, i zar stvarno mislite da bi neko sa njim prico o povratku?
Daleko mu kuca bila i njemu, i onom njegovom ludom starom i svoj toj disfunkcionalnoj porodici.
Da budemo realni nije on ni igracki neka klasa ko sto se ovdje predstavlja, ovdje je Maldini ****, Muharemovic je sad bolji od njega.![]()
Ja preko onog sto je doticni uradio ne mogu prec, pa da na koljenima dodje molit za oprostaj ne bih ga vratio.
Svoje lice je pokazo.
Njegova cestitka i par lijepih rijeci ne moze promjenit moje misljenje.
Njegov slucaj treba bit primjer ostalim, da je reprezentacija svetinja, i da niko ne moze bit iznad nje.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Spaha jesi to tiresko1 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 14:44Ostatak nisam ni cito, jer nije bilo potrebe.DamirT je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:00Od cijelog posta si se dohvatio samo dijela o Ahmedhodzicuresko1 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 04:34
Ljudi ili vi ne kontate ili se pravite namjerno budale sto se tice Anela.
Smecar se popiso po repci ko niko, i zar stvarno mislite da bi neko sa njim prico o povratku?
Daleko mu kuca bila i njemu, i onom njegovom ludom starom i svoj toj disfunkcionalnoj porodici.
Da budemo realni nije on ni igracki neka klasa ko sto se ovdje predstavlja, ovdje je Maldini ****, Muharemovic je sad bolji od njega.![]()
Ja preko onog sto je doticni uradio ne mogu prec, pa da na koljenima dodje molit za oprostaj ne bih ga vratio.
Svoje lice je pokazo.
Njegov slucaj treba bit primjer ostalim, da je reprezentacija svetinja, i da niko ne moze bit iznad nje.
Pa naravno da ne moze niko preci. Ako ces iskreno, nisam toliko ni upratio da je kolega u postu spomenuo Ahmedhodzica.resko1 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 14:44Ostatak nisam ni cito, jer nije bilo potrebe.DamirT je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:00Od cijelog posta si se dohvatio samo dijela o Ahmedhodzicuresko1 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 04:34
Ljudi ili vi ne kontate ili se pravite namjerno budale sto se tice Anela.
Svoje lice je pokazo.
Mada sam misljenja i kad bi molio na koljenima da ga nece htjeti vratiti. Ali na stranu taj dio, ovo ostalo je manje vise tacno sto je napisao iznad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: debug, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, MaroonBjelave, Maverick, Micron, muhamedhulk, tuzlanskinacin i 66 gostiju.