Dobro je i napisaoQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 apr 2026, 15:03Spaha jesi to tiresko1 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 14:44Ostatak nisam ni cito, jer nije bilo potrebe.
Ja preko onog sto je doticni uradio ne mogu prec, pa da na koljenima dodje molit za oprostaj ne bih ga vratio.
Svoje lice je pokazo.
Njegova cestitka i par lijepih rijeci ne moze promjenit moje misljenje.
Njegov slucaj treba bit primjer ostalim, da je reprezentacija svetinja, i da niko ne moze bit iznad nje.![]()
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Al Sturm rotira ove nase na bekovima,niko nije standardan.
Reprezentacija je fudbal. To se ovdje vidjelo i na forumu. Prije baraza i tokom kvalifikacija je mozda 10 ljudi ovdje pisalo. Hurem, nodi, damir, jasmin, fanatic i jos par sto su ovdje pisali kad je dobro i kad je lose, osim fanatika on samo kad je lose.resko1 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 14:44Ostatak nisam ni cito, jer nije bilo potrebe.DamirT je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:00Od cijelog posta si se dohvatio samo dijela o Ahmedhodzicuresko1 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 04:34
Ljudi ili vi ne kontate ili se pravite namjerno budale sto se tice Anela.
Lik je zavrsio svoje sa repkom dok je ovog staffa i tu nema nazad vise.
BANOVAN znaci da naglasim da naucite vise.
Smecar se popiso po repci ko niko, i zar stvarno mislite da bi neko sa njim prico o povratku?
Daleko mu kuca bila i njemu, i onom njegovom ludom starom i svoj toj disfunkcionalnoj porodici.
Da budemo realni nije on ni igracki neka klasa ko sto se ovdje predstavlja, ovdje je Maldini ****, Muharemovic je sad bolji od njega.![]()
Ja preko onog sto je doticni uradio ne mogu prec, pa da na koljenima dodje molit za oprostaj ne bih ga vratio.
Svoje lice je pokazo.
Njegov slucaj treba bit primjer ostalim, da je reprezentacija svetinja, i da niko ne moze bit iznad nje.
Nas je ovdje dosta trubilo da Gigovic i slicni ne smiju igrati na krilima, da Mujakovic i slicni ne smiju igrati. Da Esmir, Kerim, Memic moraju igrati krila, da Tabak mora biti ispred Bazdara i slicnih.
I kad su nas ti momci odveli na SP sad je repka hit, sad svi prate, sad tona raje na forumu.
Dio repke moraju biti najbolji, ovaj momentum se mora iskoristiti da se dovedu nova djeca da nastavimo. I taj Anel ako se izvine vratiti ga u repku, pogotovo ako ne bude Katica.
pisu amerikanci da je potvrdjena tekma protiv paname
BREAKING: The Bosnia and Herzegovina national football team is scheduled to play a friendly match against Panama on June 6, 2026, at Energizer Park (formerly CITYPARK) in St. Louis as part of their preparation for the 2026 World Cup. St. Louis, home to the largest Bosnian population outside of Europe.
@STL_SportsNews
@STL_SportsNews
To sto neko ne pise na forumu ne mora znacit da ne prati reprezentaciju.soko je napisao/la: ↑26 apr 2026, 17:08Reprezentacija je fudbal. To se ovdje vidjelo i na forumu. Prije baraza i tokom kvalifikacija je mozda 10 ljudi ovdje pisalo. Hurem, nodi, damir, jasmin, fanatic i jos par sto su ovdje pisali kad je dobro i kad je lose, osim fanatika on samo kad je lose.resko1 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 14:44Ostatak nisam ni cito, jer nije bilo potrebe.
Svoje lice je pokazo.
Njegov slucaj treba bit primjer ostalim, da je reprezentacija svetinja, i da niko ne moze bit iznad nje.
Nas je ovdje dosta trubilo da Gigovic i slicni ne smiju igrati na krilima, da Mujakovic i slicni ne smiju igrati. Da Esmir, Kerim, Memic moraju igrati krila, da Tabak mora biti ispred Bazdara i slicnih.
I kad su nas ti momci odveli na SP sad je repka hit, sad svi prate, sad tona raje na forumu.
Dio repke moraju biti najbolji, ovaj momentum se mora iskoristiti da se dovedu nova djeca da nastavimo. I taj Anel ako se izvine vratiti ga u repku, pogotovo ako ne bude Katica.
Znam masu ljudi koji to bas srcane prate, a nisu regovani na forum
Ja licno pratim reprezentaciju 20 i kusur godina, pa se bogami svasta prezivjelo.
Od razocarenja kroz one nesretne baraze, do sramocenja ala Luksemburg onaj do ovih lijepih stvari kao sto je ovaj plasman na svjetsko.
Kad sam se regovo na forum, pisao sam tu i tamo, kritikovo selektora smijem to sad napisat, jer nisam bio zadovoljan nekim njegovim odlukama, sto je sasvim normalno, ali mi je sa druge strane bilo drago kad smo se plasirali na svjetsko.
Par dana mi je to sve nerealno djelovalo kao san, jer se nisam nado, vise sam ocekivo od narednih kvala za europsko dok ova omladina stasa, ali ispalo je da bolje nije moglo.
Drago mi je radi Barbe i cijele ekipe da su uspjeli to ostvarit, da su nagradjeni za sav rad i trud.
Jedva cekam da cujem nasu himnu na svjetskom, da ih vidim na terenu, budes toliko ponosan sto gledas svoju drzavu da se to rijecima ne moze opisat.
Sto se Anela tice napiso sam sta mislim o tome, imamo razlicita misljenja i jbg, bitno da reprezentaciji zelimo sve najbolje, da se oko toga slazemo
Evo karamatića u akciji protiv ljiljana, koliko ovakve pritužbe piju vode kod Fife ?
Svi s ljiljanima!!!!
“Predsjenik Hrvatske Seljačke Stranke, Mario Karamatić potpisnik je pritužbe koja je otišla na adresu FIFA-e, a tiče se isticanja određenih zastava na utakmicama Bosne i Hercegovine.“
Prvo sklonite sve hrvatske i srpske zastave u BiH , ipak te dvije zastave su ratne pod kojim su se borili s druge strane
“Predsjenik Hrvatske Seljačke Stranke, Mario Karamatić potpisnik je pritužbe koja je otišla na adresu FIFA-e, a tiče se isticanja određenih zastava na utakmicama Bosne i Hercegovine.“
Prvo sklonite sve hrvatske i srpske zastave u BiH , ipak te dvije zastave su ratne pod kojim su se borili s druge strane
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Al' nas tjeraju da inat proradi, toliko da nece bit nijedne dejtonke 29.05 na Kosevu 
Ova gamad iz zapadnohercegovačkog krša koja po defaultu svoju djecu za Hrvatsku salju sada se nesto buni oko reprezentacije koju ne prate i za koju nece navijati.
Ustašluk na djelu.
Ustašluk na djelu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sad jos vise pojacati ljiljane protiv Makedonije
Interesantno da ovakvim nikad ne smeta zastava HRHB, ali vazda se upale na ljiljane.
Interesantno da ovakvim nikad ne smeta zastava HRHB, ali vazda se upale na ljiljane.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala ustašama što mobiliziraju konačno uspavani probosanski narod i Bošnjake. Ovo ni mi nismo uspjeli.
Tek sad diži ljiljane na svakom koraku ne samo na utakmicama.
Tek sad diži ljiljane na svakom koraku ne samo na utakmicama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Uzima čovjek jeftine političke poene pred izbore, yebe se njemu za ljiljane na tribanama isto kao što se, naprimjer meni, yebe za zastave na tekmama Hrvatske ili Srbije
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne smjetaju im zastave koje su činile zločin, UZP i genocid. Ali smetaju im časne zastave koje su branile Bosnu i sve građane uključujući i hrvate...
Normala, možemo se mi zezat, ljutit i to. Onako realno, je li bio nekad negdje sličan slučaj ? Da su na osnovu ovakve pritužbe nešto zabranili nekome. ?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sto oni vise osporsvaju drzavu i ljljane mi sve veci inat imamo , protiv Makedonjje ide 20 000 zastav s ljiljanima .
-
Edincapitano
- Kontakt:
Upravo.Edincapitano je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:31Nula, koliko godina je proslo s liljanima na tribinama pa nista nije bilo od strane FIFE.
Boli njih K za Balkan, samo se gledaju pare.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nije u nadležnosti Fife nista vezi ljiljana, a levati oce da se eksponiraju...
#CarsijaOdjebi
Realno to nije zastava koja je sudom zabranjena, samo ju je bivši visoki predstavnik smaknuo i stavio vartu. Ali onda je krenulo orkestriranje od Hrvatske i Srbije da je to ratna zastava itd. što su jedva dočekali. Tako da ne bi trebalo biti problema od FIFE kao i do sada što nije bilo problema.Edincapitano je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:31Nula, koliko godina je proslo s liljanima na tribinama pa nista nije bilo od strane FIFE.
Boli njih K za Balkan, samo se gledaju pare.
Faktički to je i historijska zastava BiH , ona sa mačevima je bila obiježlje ARBiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.